Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

XII blogi-kirjoitus

Posted 1/17/2018

Tiedän että "maallikko" kuulostaa tyhmältä. Olen odottanut keksiväni paremman termin sen tilalle. Tuloksetta. "Laamanni"... No, onhan se askel parempaan suuntaan. Otan uusia ehdotuksia vastaan. En kuitenkaan saa kenenkään lähettämiä viestejä, tulivat ne sitten missä muodossa tahansa, joten toistaiseksi mennään näillä. Kuten sanottu, en ole saanut sähköpostia, tekstiviestejä, puheluita tai twitter-viestejä vuoden 2010 jälkeen. Kerho-asiaa koskien olen saanut Facebookissa palautetta kahdelta henkilöltä: Herra Tammisto ja Maija Heinonen. En silti usko heidän puolueettomuuteensa. Miksi uskoisin? Ja jos joku on yrittänyt laittanut rahaa tililleni, ne rahat eivät ole tulleet perille. Käyntejä sivulla tänään 17. tammikuuta on 2643.

 

Eristämiseni takaa minulle toki myös työrauhan. Kukaan ei hypi silmilleni. Se on kielletty. Kerho on kieltänyt ihmisiä sanomasta minulle mitään. Netissä tai kasvotusten. Sisältäähän jokainen kommentti jonkinlaisen tiedonmurusen. Eikä Kerhoa saa mainita. Se on "luonnonlaki", josta ei voi puhua. Satanistit odottavat yhä toiveikkaasti, että liittyisin Kerhoon. Ei se onnistu. 

 

Olen jo pitkään valmistellut englanniksi tekstiä, joka niputtaa monta teemaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tarkoitus on laittaa se tänne helmikuun aikana. Sen jälkeen tulee englanninkielinen versio reptilianeja käsittelevästä kirjoituksesta. Lisäksi ennen kesää tulee päivitystä kaikkiin muihin teksteihin. Etenkin musiikkibisnestä käsitteleviin juttuihin. 

 

Hyvää alkavaa vuotta 2018!