Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R a u n o  M o k k a   ja   T h e y  L i v e

 

 

 

 

 

 

I


  Jääkiekkoseura Rauman Lukon pomo Rauno Mokka on vaikuttanut Rauman seudulla jo vuosisatojen ajan. Minulle hän kertoi, että ennen sähköjen tuloa elämä oli mukavampaa. Mielestäni hän puhui paskaa. Eläisi nykyaikana ilman sähköä, jos se kerran on niin mukavaa.

  Rauno Mokka ei nimittäin ole ihminen. Hän on tuhansia, ellei satojatuhansia vuosia vanha satanistinen olio, joka vain näyttää näennäisesti ihmiseltä. Hän edustaa lajia, joka kulkee planeetalta toiselle niiden asukkeja riistäen.

  Kutsun näitä satanistisia olioita örkeiksi. Monet heistä kun näyttävät Taru Sormusten Herrasta - elokuvasarjan örkeiltä. He ovat hyvin rumia, monet jopa täysin vastenmielisen näköisiä. Useimmat örkit eivät kuitenkaan muistuta Sormusten Herran örkkejä lainkaan. Jotkut muistuttavat X-Men sarjakuvan Mystique-hahmoa, jotkut H.P. Lovecraftin luomaa muinaista Cthulhu-jumalhahmoa. Joistakin taas tulee mieleen pöllö. Tämän satanistisena symbolina tutun petolinnun näköiset kummajaiset ovat kuulemma aivan erityisen kyvykkäitä. Sama pätee Cthulhuihin. Erilaisten örkkien olemus vaihtelee myös monivärisistä ihomaalatun näköisistä torahampaisen hirviön näköisiin kammotuksiin. Heitä on lisäksi Stephen Kingin "Kirjastopoliisissa" kuvatun muurahaiskarhun tai elefantin näköisiä kummajaisia. On marsipaanimiehiä, titi-nalleja ja vaaleanpunaisia panttereita... Hyvin usein örkin ulkoinen olemus muistuttaa jotain maa-planeetan eläinkunnan edustajaa. Tai sitten jotain myyttistä hirviötä kuten ihmissutta tai vampyyria. Sarjakuva tai tieteiselokuvahahmo voi myös tulla kyseeseen.

  Örkkejä on siis todella moneen lähtöön. En tiedä miten näiden ikiaikaisten olioiden ikä vaikuttaa heidän ulkonäköönsä. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että mitä vanhempi örkki, sitä rumempi naama. Monista tuleekin mieleen kauhuelokuvien zombie - elävä kuollut. Kaipa sitä naama alkaa 10 000 vuodessa rapistua. Puhumattakaan 500 000 vuodesta.

  Voidaanko örkeistä puhua lajista? Paremman terminologian puutteessa käsittelen heitä yhtenä lajina. Tämä laji on suurpiirteisesti esitelty John Carpenterin elokuvassa They Live (1988). Samuel O'Neill kertoi, ettei tällaista elokuvaa olisi arkaluonteisen aiheensa vuoksi saatu ikinä toteuttaa suurella budjetilla, mutta b-leffana se meni ohi satanistien tutkan. Kun elokuva oli valmis ja levityksessä, havahtuivat asianomaiset liian myöhään sen aihevalintaan. Jos elokuva oltaisiin sensuroitu, siitä olisi muodostunut haluttu ja etsitty teos. Nyt se on lähinnä kuriositeetti, vaikkakin katsottava sellainen. Muita örkkeihin viittaavia elokuvia ovat ainakin Skeleton Key (2005), Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) ja Get Out (2017), sekä Alien Nation (1988), Bright (2017) ja Mask (1994).

  On monta asiaa, joita They Live - elokuvassa ei sivuta. Yksi niistä on kehonkaappaaminen. Englanniksi termi olisi tietenkin bodysnatching, mutta en ole varma kääntyykö se luontevasti kehonkaappaamiseksi. Viittaan tässä tekstissä kuitenkin kaappaamiseen. Koska örkit kaappaavat ihmisen kehon ja ottavat sen täysin haltuunsa ja elävät sen elämää, kutsun heitä myös parasiiteiksi. Heidän olemisensa perustuu tähän toimintamalliin. He pystyvät elämään myös ilman kehoa, haamuna ilmassa leijuen ja kulkien. Sitä olomuotoa myrkytetty ihminen ei havaitse ollenkaan. Vaikka eihän sitä toki myöskään havaitse kuka ihminen on kaapattu ja kuka ei. Haamuina örkkien ominaisuudet määrittyvät puhtaasti heidän omien ominaisuuksiensa kautta. Jotkut voivat lentää seinien läpi, jotkut eivät. Ihmiskehoa kantaessaan örkki on sidottu sen kehon ominaisuuksiin. Ja heillä on lisäksi tapana esittää sitä jonka on kaapannut. Olla se. Näin vältetään turhia epäilyksiä. Ja ehkä se on myös mukava vaihtaa "persoonaa", eikä olla kymmeniätuhansia vuosia se yksi ja sama.

  Jos mahdollista, katsoo örkki mielellään jonkun edustavan ja varakkaasta perheestä olevan ihmisen, jonka nahkoihin heittäytyä. Ehkä samassa perheessä missä hän on jo elänyt, tai jossain aivan muualla. Kun tämä ihminen on sitten viimein vanhuuttaan loppuun käytetty tai osoittautuu muuten epätoivotuksi ratkaisuksi, siirtyy örkki eteenpäin. Tarpeettoman ihmiskehon voi tappaa esim. lavastamalla onnettomuuden, itsemurhan, tai sitten vain irtautumalla kehosta, jolloin se on usein valmista kauraa mielisairaalaan. Örkki ei halua elää ihmisen lapsuusvuosia. Niinpä se tapaa kaapata parikymppisen ihmisen, jotta pääsee suoraan kiinni aikuisikään. Mutta jos haluaa parasta laatua, pitää ihminen kaapata jo nuorella iällä. Edellisen ihmiskehon kuoltua örkki leijuu astraalimuodossaan ja alkaa seurata valitsemaansa kohdetta. Ottaa selvää tämän tavoista. Varaa kehon, eli ottaa sen vähäksi aikaa hallintaansa, minkä jälkeen örkki löytää tämän ihmisen mistä tahansa. Örkki saattaa seurata kohdettaan vuosien ajan, jos sillä on joku toinen projekti kesken. Se ei halua elää 7-vuotiaan elämää, mutta tietää että kyseinen yksilö on ns. hyvä valinta. Rikkaasta perheestä tai jotain muuta vastaavaa. Örkki yrittää myös manipuloida lapsen valintoja, saadakseen tämän kasvamaan haluamaansa suuntaan. Ja kun lapsi on kasvanut teini-ikään, iskee örkki kiinni ja tulee häneksi.

  Jos örkki siis myöhemmin jättää kantamansa ihmiskehon tehdäkseen jotain muuta parin tunnin ajan, ei kaapattu ihminen pääse tätä pakoon. Useinhan kaapattu ihminen on toki aivokuolleessa tokkurassa, eikä mihinkään pääsisikään. Tai sitten örkki on taikonut hänet staattiseen tilaan. Mutta monesti ihminen säilyy loppuun asti toimintakykyisenä. Sellaisena ihmisenä örkin on kevyempi liikkua ja elää. Kun kaapattu ihminen tekee enemmän töitä "yhteisen hyvän eteen".

  Miten örkki löytää merkitsemänsä ihmisen? En tiedä. Ja miten ihminen voisi tätä kiertää? Ihminen voisi "karata" toiseen kaupunkiin tai ulkomaille, ja julkaista sieltä käsin örkkien maailmaa käsitteleviä nettikirjoituksia. Jotta tieto leviäisi. Kaapatuillahan sitä tietoa riittää. Kaapattu ihminen näet näkee omilla silmillään, vaikka ei käsiään tai suutaan pystykään liikkuttamaan. Kaapatuksi tultuaan saattaa ensin luulla näkevänsä päättymätöntä painajaista. Sitten kaappaajan keskusteluista muiden örkkien kanssa ymmärtää mikä on homman nimi. On kaapatun velvollisuus levittää tietoa, jos hän siihen pystyy. 

 

  Örkit eivät puhu planeetoista vaan maailmoista. Maailma voi olla hyvin pienikin paikka: vain aitojen ympäröimä muutama hehtaari maata, tai toisaalta 1000 planeettaa ja kaksi aurinkoa. Oma maailmamme jatkuu kuulemma ensimmäisiin tähtiin saakka. Sen pitemmälle ei voi mennä. Tulee seinä vastaan. Erilaiset avaruusoliot ovat siis osa maailmaamme. Nykyinen maailmamme on kuulemma 6000 vuotta vanha. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Jotkut sanovat, ettei dinosauruksia ollut olemassa. Että joku ufo on vaan sirotellut niitä luita ympäriinsä ja heittänyt santaa päälle.

  Mistä maailmasta örkit tulevatkin, kestää heillä Samuel O'Neillin mukaan muutaman ihmiselämän ajan sopeutua täkäläisiin oloihin. On kuulemma stressaavaa vaihtaa maailmasta toiseen, kun kulttuurit ja käytännöt eroavat niin monin eri tavoin. Näin ollen örkin voisi kuvitella pysyttelevän mahdollisimman pitkään samalla maailmassa ja lisäksi samalla seudulla, kun kerran on alueen omakseen ottanut. Toisaalta örkit hakeutuvat mielellään kaltaistensa seuraan ja muuttavat maailman metropoleihin. Heitä on joka puolella maailmaa. Myös köyhimmissä maissa, missä elämä on yksinkertaisempaa ja mahdollisuudet erilaisia. Joidenkin örkkien mielestä materiaalinen köyhyys on kiehtovaa. Ei ole kuitenkaan mikään yllätys, että Lähi-Idän maiden örkit haluavat elintasopakolaisiksi pohjoiseen. Tai virolaiset Suomeen. Tästä syystä on Suomen etu, että maatamme ei laajalti tunneta maailmalla. Naapurimme Ruotsi on brändännyt itseään omahyväiseen tyylinsä 60-luvulta lähtien ja saavuttanut korkean statuksen. Nyt Ruotsi sitten korjaa satoa örkki-armadoiden vyöryessä kohti Tukholmaa. Voi vain arvailla minkälainen läävä "koirankuonolaisten" täyttämä Stokis tätä nykyä on. Hollannissa ja erityisesti Amsterdamissa ei ihmisiä paikallisten keskuudessa ole kuin noin 5%. Lontoossa on sama. Vain kerjäläiset, kehitysvammaiset ja ehkä joku hassu laamanni saattaa vielä kulkea ihmisenä. Plus superrikkaat, joihin örkit eivät pääse käsiksi.

  Maa-planeetta on örkeille hyvä paikka. Täällä on melko vapaata; riippuen toki maasta ja kulttuurista. Hyvin monet maailmat ovat totalitaareja. Mitään ei saa tehdä oman halunsa mukaan, vaan kaikki on säädelty. Kadulla kävellään jonossa. Suurta johtajaa totellaan ja tämän ympäröimä hovi pyörittää valtakarusellia. 

  Isoimmat planeetat ovat kooltaan niin suuria, että Suomen kokoinen alue suhteutettuna maapallon kokoon pienenisi reilun kilometrin pituiseksi läntiksi. Jos hyvin suurella planetalla kulkee joka päivä 1000 kilometrin matkan, kestää koko planeetan ympäri kulkea 100 vuotta. On sanomattakin selvää, että näin suurella planeetalla on helpompi paeta ongelmiaan. Ja itseään. Etenkin jos koko olemassaolo perustuu toisten riistämiseen. Näin suuri planeetta on tietenkin myös rutkasti mielenkiintoisempi paikka asua. Onhan Maa melko nopeasti kartoitettu. Täällä valtaa pitää noin 3000 ihmisen joukko ja muutenkin kaikki satanistisessa katsomuksessa merkittävät ihmiset tuntevat toisensa. Monet näistä valtaa pitävistä eivät suinkaan ole rikkaita tai kuuluisia. He vaikuttavat aivan tavallisilta kansalaisilta. Kovan luokan satanisteja heistä toki jokainen.

  Muilla planeetoilla tavat saattavat olla hyvinkin samanlaisia kuin Maassa. Talot ovat joka paikassa kompromissi ulkomuodon ja käytännöllisyyden välillä. Lumisissa ja sateisissa paikoissa harjakatto on todettu hyväksi muuallakin kuin Maassa. Aurinkoisissa paikoissa asumukset ovat väriltään valkeita. Toki aurinkojakin on erilaisia. Jotkut paistavat eri tavalla kuin toiset. Kielet ovat myös opittavia joka paikassa. Tosin monilla planeetoilla kommunikoidaan lähinnä telepaattisesti. Puhumista saatetaan pitää moukkamaisena. 

  Monet örkit ovat saaneet tarpeekseen Maasta. Täällä on kuulemma jo aivan liikaa heikäläisiä. Suurkaupungeissa melkein kaikki ihmiset on kaapattu. Ennen pystyi valitsemaan rauhassa ja sai aina jonkun hyvän ihmisen. Nykyään joutuu ottamaan sen minkä saa. Mutta ei örkki täältä helpolla lähde pois. Mukavuudenhaluinen kun on. Miksi lähteä? Täällä on helppo elää. 99% ihmisistä ei tiedä örkeistä mitään, koska ei kykene heitä havaitsemaan. Örkit taitavat kaikenlaiset satanistiset temput paremmin kuin ihmiset, ja ovat lisäksi fyysisesti salavahvoja. Niillä on ihmiskehon voimien lisäksi örkin omat voimat. Jotkut toki ymmärtävät, että kun nyt lähtee - ennen joukkopakoa - pääsee rauhassa etsimään jonkun kivan maailman ja löytämään siellä jalansijaa.

  Örkit tykkäävät asua kaupungeissa, mieluusti pääkaupungin keskustassa. Tai ainakin viettävät siellä aikaa haamuina pääaukiolla leijuen. Sanotaankin, että ihmisen kannattaa elää maalla, tehdä töitä kotona, ja käydä vain ruokakaupassa kerran viikossa. Kaupunkien keskustoissa ei kannata käydä. Jos käy, kannattaa pukeutua huonosti ja näyttää epäterveeltä. Haamuina leijuvat örkit kiinnostuvat varmiten edustavasta ihmisestä, joka tekee jotain mielenkiintoista. Joko työkseen tai harrastuksena. Parempi siis olla soittamatta kitaraa tai harrastamatta mitään muutakaan mielenkiinosta, saati sitten että opiskelisi lääkäriksi.

  Julkisuutta örkit saattavat jossain määrin karttaa ja siksi monet rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset pysyttelevätkin julkisuudessa kaikin keinoin. Se kun on kuulemma hyvä keino välttää kaapatuksi joutuminen eli käytännössä kuolema. Olen kuitenkin kuullut väitettävän, että monet maailmantähdet olisivat örkkejä. Ja että Suomessa kaikki viihdyttäjät ja huippu-urheiljat olisivat örkkejä. Jätänkin tämän vielä hieman auki ja korjaan havaintojani sitä mukaa, kun saan lisää tietoa asioista. Yleisesti ottaen örkki haluaa ihmisen, joka tekee työkseen jotain mielenkiintoista. Lähes kuka tahansa voidaan kaapata. Ainoastaan miljardööri-luokan ihmisilllä ja toisaalta köyhemmillä kovan luokan satanisteilla on satanismin kautta suojaukset, jotka estävät kaappauksen. Toki monia aivan tavallisia ihmisiä myös suojellaan kaappaukselta. Minkä logiikan mukaan, sitä en tiedä.

  On ennustettu että minulla olisi jokin rooli örkkien ajamisessa pois Maasta. Etuni on se, että en kuulu Kerhoon, joten en joudu ottamaan käskyjä vastaan saatananpalvojilta. Minulla ei myöskään ole mitään menetettävää, joten voin sanoa ja tehdä mitä huvittaa. Ja on siinä muutakin, kuten se oletettu kyky, johon minun pitäisi vanhuksena päästä käsiksi. Vaikka tuntemani örkit tietävät asiasta, he suhtautuvat siihen tyynesti. Ikäihmisinä heillä riittää perspektiiviä asioihin.

  "Koska aloitat työsi?" yksi kysyi minulta Brysselissä 2017. Ei hän ollut lainkaan huolestunut. Ehkä hän oli lopen kyllästynyt elämäänsä. Oli ollut jo ehkä satojen vuosien ajan. Onhan muutenkin selvää, ettei örkkien tämän hetkinen hegemonia voi kestää loputtomiin. Kaiken kattavan myrkyttämisen ansiosta ihmisistä on näkökykyisiä alle promille, ja suurin osa on muutenkin tainnutettu tottelevaisiksi tomppeleiksi. Ei ole enää William Wallaceja tai Spartacuksia. Örkit tekevät mitä heitä huvittaa. Kaappaavat kauniit ja rikkaat kehoikseen ja tappelevat korkeintaan keskenään. Tämä on örkkien golden age, mutta johonkin se päättyy. Ei mikään ole ikuista.

 

  Kuten ilma on aina liian kylmä tai kuuma, pätee sama elämään muutenkin. Sitä on joko stressaantunut tai tylsistynyt. Uskon että örkit tuntevat samoin. Vaikka helppo elämä käy pitkäveteiseksi, eivät suuret muutokset ole herkkua nekään. Kaikessa on puolensa. Örkeille on varmasti stressaavaa tulla aina toisen nahkoihin ja elää toisena. Kun koko elämä on iso roolileikki. Eihän örkki voi paljastaa ihmisille olevansa tuhansia vuosia vanha avaruusolento, mitä siitä nyt tulisi? Hänen on esitettävä tyhmempää mitä on. Örkin on sysättävä entisten persooniensa tiedot ja taidot syrjään rooliin asettuessaan ja sitä vetäessään.

  Kun örkki valtaa uuden ihmisen, hänestä tulee se ihminen. Hän hallitsee ne kielet ja taitaa ne taidot jotka kaappaamansa ihminenkin. Hänen persoonansa tulee alkuperäisen päälle. Vuosituhansien aikana örkki oppii, että on parempi tulla siksi joka kulloinkin on. Aikaisemmin hän on saattanut yrittää tuoda jokaiseen uhriinsa jotain aikaisempia piirteitään, mutta on huomannut, ettei se kannata. Vanhat persoonat pitää vaan unohtaa. Siten elämä on helpompaa.

  Kehossa on siis kaksi asukkia, joista alkuperäisen örkki alistaa ja tukahduttaa. Jos kaappaus on kaapatulle henkisesti kivulias prosessi, on se kaappaajalle helppoa. Riippuu toki tapauksesta. Yleensä prosessi on helppo, mutta joidenkin kohdalla liiankin vaikea. Humalainen ihminen on helppo tukahduttaa. Kuten yleisesti mieleltään heikko. Uppiniskainen vittupää taas vaikeampi tapaus, joka täytyykin sitten tukahduttaa totaalisesti. Kaappaajan pitää tehdä hommia, että saa siedettävän hahmon kantaakseen. Ehkä siksi ihmiskehoa ei vaihdetakaan noin vaan. 

  Kaapatessaan ihmisen örkki omaksuu samalla tämän tiedot ja persoonan. Miten tämä tapahtuu? Onko kyse vain siitä, että örkki opiskelee uhrinsa huolella, ja tarpeen tullen ohjelmoi tämän toimimaan omana itsenään? Koko prosessi on melkoinen mysteerio. Kun eräs engelsmanni kaappasi minut, osasi hän tämän jälkeen puhua suomea. Tai ehkä hän ohjelmoi minut kertomaan sen mitä itse ajatteli ja toimimaan myös tulkkina. Hän joutui kuitenkin samaan aikaan tukahduttamaan tahtoni. Ihmisen mieli pitää vain valjastaa käyttöön toimittamaan tehtäviä, joita örkki ei itse osaa tai halua tehdä. Aluksi sain protestoitua esim. alkamalla huutaa kioskilla tai keskellä katua jotain hävyttömyyksiä. Se ei ollut helppoa. Keskittyessään toimiinsa, örkki sai pidettyä minut aisoissa.

  Vaikka örkillä olisi erikoisia taitoja, ei hän välttämättä ole lainkaan älykäs. Monet heistä ovat itse asiassa hyvinkin tyhmiä. Kaapatessaan ihmisen örkki joutuu hyväksymään osakseen tämän persoonan. Se tulee sisältä päin. Vaikka hän kukistaakin kehon alkuperäisen asukin, saattaa se silti potkia vastaan. Ihmiskehon alkuperäinen asukki ei siis kuole vaan syrjäytyy taka-alalle. Monet örkit nykivätkin unissaan hervottomasti. Kehon alkuperäinen asukki siellä taistelee paikastaan. 

  Joskus örkki jättää kantamansa kehon kokonaan. Saattaa löytää paremman tai paetaksen toisen örkin kostoa. Joskus örkki myös jättää kantamansa ihmisen rauhaan, eikä tapata sitä. Mutta pystyykö ihminen sitten enää toimimaan normaalisti? Näin tapahtuu, jos örkki pitää kehon alkuperäistä asukkia myös aktiivisena ja jättää tämän aina välillä rauhaan. Tai örkki voi pitää käytössään montaa ihmiskehoa. Vaihdella niitä. Ei välttämättä aina samoja, vaan ottaa vaikka haluamansa kehon vain muutamaksi tunniksi käyttöön kokeilumielessä. Kuten jotkut ihmiset eivät osaa päättää mitä haluavat tai haluavat kokea aivan kaiken, sama pätee örkkeihin.

  Tai sitten kyse on megalomaniaa sairastavasta yksilöstä. Tällainen on Rauman Lukon pomo Rauno Mokka. Välillä hän on joukkueen valmentaja, välillä pelaaja, välillä oma itsensä. Kaappaa surutta kenet haluaa. Jos keho on jo kaapattu, määrää Rauno sitä kantavan örkin antamaan hänelle tietä. Olen kuullut että tätä nykyä Lukossa ei pelaisi muita kuin örkkejä. Ja Raunon kanssa on kuulemma ihan hyvä pelata, joskin hän ehdottelee liian monimutkaisia taktisia kuvioita. Näin eräs pelaaja minulle kertoi ja lisäsi, ettei ole ikinä ennen tai sen jälkeen pelannut joukkueessa, jossa omistaja on itse jäällä peleissä. Vaikka eihän Rauno Mokka Rauman Lukkoa omista.

  Huipputason seurajalkapallossa örkit vaihtelevat kantamiaan kehoja. Chris O'Neill kertoi, että Messi on aina Messi ja Ronaldo on aina Ronaldo (eli samat örkit kantavat heitä), mutta muuten örkit vaihtelevat kehoja keskenään ja toisinaan joku vieraileva tähti tekee visiitin. Manchester Unitedissa ovat kuulemma samat örkit pelanneet jo 1960-luvulta lähtien. Miten on asian laita NHL:ssä?

  Olen myös kuullut monien starojen olevan orjia eri örkkien käytettäväksi. Siihen kuka saa olla esim. Angus Young tai Chris Martin, on olemassa varauslista. Tai ehkä tämä koskee jotain korkeamman tason alieneita. Ovathan örkit lopulta pelkkiä muurahaisia. Kosmisia loisia. Heidän erityisyytensä on kuitenkin elää - joskaan ei yleensä ilmetä omina itseinään - lukuisissa eri maailmoissa. Joissain maailmoissa örkit voivat elää omilla kasvoillaan. Mutta roolileikki on kuulemma hauskempaa. Ja se, että ihminen ei tiedä mistä koko asiassa on kyse. Örkillä on totaalinen yliote. Ihminen lamaantuu täysin örkin ottaessa hänet valtaansa. Vaikka tietäisi mitä tehdä, pystyisikö sitä tekemään? Yleensä ihmisellä säilyy kuitenkin toimintavalmius, paitsi kaikilla ei säily. Örkki voi myös irtautua kantamastaan kehosta antaakseen sen alkuperäisen asukin kärsiä esimerkiksi raiskauksen tai pahoinpitelyn, ja hypätä takaisin puikkoihin sitten kun siltä tuntuu.

  Örkki saattaa hylätä kantamansa kehon myös jos se vammautuu pahasti tai menee muuten pilalle. Kun keho on niin vanha että on aika jatkaa matkaa, örkki saattaa joko eliminoida sen tai jättää sen alkuperäisen asukin - nyt varsinaisen ihmisraunion - kärsimään lopun päiviään rauhassa. Tällainen örkin hylkäämä vanhus saattaa olla yllättävänkin elinvoimainen ja puskea eteenpäin silkasta elämisen riemusta vielä pitkäänkin.

  On kätevää hypätä esim. saman perheen sisällä uuteen kehoon. Vaikka vaariaan sairaalaan katsomaan tulevan lapsenlapsen raikkaaseen olemukseen. Testamenttaa omaisuutensa tälle, niin rahatkin säilyvät itsellä. Tai örkki voi ajatella, että pistetään keho puoliksi. Hän on puolet ajasta lapsenlapsi ja puolet ajasta tämä voi olla oma itsensä. Sekin kaiketi onnistuu, jos örkki vaan osaa olla vaatimaton. Mutta kyllähän siinä niin tuppaa käymään, että lopulta örkki vie kehoa suurimman osan viikkoa. Ihminen saa olla oma itsensä muutaman tunnin lauantaina tai jotain vastaavaa. Samalla tavoin kuin elää elämäänsä samassa perheessä, halunnee örkki jatkaa samoissa hommissa. Jos örkki on kerran ollut lakimies, suorittaa hän mielellään seuraavissa elämissään saman tutkinnon, koska niin on helpompaa. Joskus sitä ihmettelee näitä eksperttejä. Joku tyyppi on aivan suvereeni alallaan, mutta ei pidä sitä yhtään minään. Tietoa, taitoa ja viisautta löytyy, mutta koko paketti on kääritty tietynlaiseen välinpitämättömyyteen. Örkki on elänyt niin kauan, ettei sitä juuri kiinnosta. Jos örkit jotain ovat niin paatuneita.

 

  Jotkut örkit kiertelevät ympäriinsä. Heidän ei yleisesti ole tarkoituskaan jäädä pysyvästi kaappaamaansa kehoon. Jos kaapattu ihminen laittaa kunnolla hanttiin, tällainen kiertelevä örkki joutuu kuitenkin ajaamaan hänet niin sekaisin, ettei tilasta toivu vaikka örkki jättäisikin kehon. Toisaalta jos kaapattu ihminen ei laita ollenkaan hanttiin, saattaa örkki jäädä hänen kehoonsa asumaan vain koska se on niin helppoa.

  Örkkien elämän maa-planeetalla tekee juhlavaksi ihmisten tietämättömyys. Vaikka örkki tekisikin virheen, ei sillä ole niin paljon merkitystä. Eiväthän ihmiset kuitenkaan tajua mistä on kyse. Jos joku tajuaa, ei häntä kukaan usko. Vaikka kaapattu ihminen saisi pidettyä persoonastaan kiinni, leimautuu hän lopulta vain hulluksi huutaessaan julkisella paikalla olevansa riivattu. Vaikka örkki jättäisi hänen kehonsa, ei hän silti välttämättä käsitä mitä hänelle on tapahtunut. Koko juttu on myös liian raskas käsiteltäväksi. Etenkin kun käsitteet asian käsittelemiseksi puuttuvat.

  Tämä on asia, joka on helpoin muuttaa levittämällä örkeistä tietoa. Ongelma on satanismi. Maailma on Saatanan hallussa. Satanismista on tullut "ihmisen osa", jota ilman on turha toivoa pärjäävänsä elämässään. Näin ainakin ajatellaan. Kuinka saada ihmiset samaan veneeseen taistelussa örkkejä vastaan? Örkithän ovat mitä saatanallisimpia olioita. Tai pikemminkin negatiivisimpia. Ei kai Saatana sentään vaikuta muissa maailmoissa, vaan on keskittänyt toimintansa Maahan ja Kuuhun. Toisaalta sama "satanismi", eli toisen hyväksikäyttöön perustuva malli on käytössä kaikissa muissakin maailmoissa joihin örkit pääsevät. Jos ei muuten, niin he vievät sen sinne. Sitten on "toinen puoli"; maailma näiden maailmoiden vieressä tai yläpuolella. Sinne örkit eivät pääse. Ja näitäkin maailmoja on useampia. Ne ovat limittäin ja lomittain. Joku näkee kaiken mitä Maassa tapahtuu, mutta ei toisaalta näe mitä hänen "yläpuolellaan" on. Se on vähän sama kuin eläinten maailmassa. Hyttynen tietää vain oman tarpeensa saada verta. Se ei ymmärrä sen enempää. Koira ymmärtää paljonkin, etenkin haistaa. Mutta kotkaan verrattuna sen näkemys ympäröivästä maailmasta on suppea. Toisaalta vaikka kotka näkee kauas, ei sekään ymmärrä kuin omat tarpeensa. Delfiini taas on älykäs, mutta kahlittu omaan elementtiinsä eikä esimerkiksi tiedä samoja asioita kuin karhu.

 

 

 

 

II

 

  Jokainen örkki tavallaan "luo itsensä." Avaruusolio tulee örkiksi tekemällä itsestään sellaisen. Asiaa minulle selvittäessään Samuel O'Neill toisteli sanaa "cocoon", tarkoittaen sillä jonkinlaista kotelokoppaa. Hän kuvaili miten "they" roikkuvat kypsymistilan katossa kuin lepakot luolassaan tai hyttysentoukat veden pintakalvon alla. 

  En tiedä tuleeko örkistä samannäköinen, vai sattumanvaraisesti erilainen mitä alkuperäinen olio oli. Hän päättää kuitenkin alkaa örkiksi ja sitoutua ikuiseen elämään. Kuulostaa hyvältä, mutta pikkuhiljaa aikojen saatossa syntisäkki olalla alkaa painaa. Örkin masennus on kosmista vitutusta. Se kumpuaa syvältä. Hän haluaisi kuolla - lakata olemasta - mutta se ei käy. Se ei onnistu.

  Elä 1000 vuotta. Sehän on mahtava diili. Kaikki se edellisten elämien kokemus jota voi hyödyntää eteenpäin. Elä 10 000 vuotta. No, mikäs siinä. Ehkä vähän alkaa hapottaa. Turnauskestävyys on koetuksella. Enää ei jaksa niin muistella vanhoja. Elä 100 000 vuotta. Enää elämä ei olekaan ihanaa ja ainutkertaista. Se vaan jatkuu ja jatkuu. Koska olet luonteeltasi paha tai ainakin siihen taipuvainen, toteutat itseäsi siltä pohjalta. Ja jossain on laskuri. Piikki joka tietää kaikki tekosi. Tuo piikki alkaa painaa mieltäsi. Mutta ei voi kääntyä takaisinkaan. On pakko painaa ja revittää. Joissakin elämissä enemmän, joissakin vähemmän.

 

  Kuinka usein örkit muodostavat parin samaa lajia edustavan yksilön kanssa ja milloin he antavat puolisonsa pysyä ihmisenä? Uskoisin että se on tapauskohtaista. Jotkut örkit haluavat puolisokseen örkin ja kaveeraavat mielellään vain örkkien kanssa. Joillakin se on päinvastoin. He ovat mieluusti porukan ainoa örkki. Yksinään ylivertainen. Örkkipariskunnan voisi kuvitella etsivän kaunista, menestyvää ja lapsetonta pariskuntaa, joiden nahkoihin heittäytyä. He voivat toki luoda menestyksensä itsekin alusta alkaen, mutta miksi vaivautua, jos helpommallakin pääsee? Monelle örkille on tärkeää, ettei vaivaa itseään liikaa. Örkkienkin keskuudessa kun on oma hierarkiansa, eikä heidän keskinäinen elonsa ole rauhanomaista. Kauniista, rikkaista ja vaikutusvaltaisista ihmiskehoista on kovin kilpailu. Siksi monet luovuttavat parhaat oksat suosiolla vahvemmilleen ja tyytyvät vähempään myös ahkeruuden suhteen.

  Kaapattavan ihmisen olisi tietenkin hyvä olla jollain tavoin ulkomuodoltaan siedettävä, mikäli hänenä aikoo koko loppuelämänsä viettää. Useimmiten örkki kaappaa jonkun nuorukaisen, jolla on vielä koko elämä edessään. Mieluusti teini-iän ylittäneen, päästäkseen suoraan käsiksi aikuisen elämään. Vaikka kauniit ihmiset ovatkin haluttuja, eivät kaikki örkit etsi ulkoista kauneutta. Vuosituhansia elänyt örkki osaa arvostaa muutakin kuin ulkonäköä. Vaatimattoman näköisenä elämä on vaivattomampaa. Saa olla rauhassa tuijottajilta ja tyrkyttäjiltä. Kateelliset eivät panettele. Tämä pätee etenkin naisiin. Jos ottaa kauniin kehon, pitäisi sitä hyödyntää jotenkin.

  Monet örkit ovat olleet elämänsä aikana niin naisia kuin miehiäkin. Monien mielestä naiseus on kivempaa. Tuntemukset herkempiä ja elämän pienet nautinnot ihania. Poikana elämä on kovaa. Miehenä karkeaa. Kuitenkin puolet örkeistä ovat miehiä. Niin luonto on asian hoitanut.

 

  En tiedä kuinka monta lasta Mokan perheessä on, mutta ainakaan Janne Mokka ei ole ihminen. Janne Mokka on örkki, jolla on Raunon kanssa sopimus. Ennen pitkää Rauno jää luontevasti vanhuuttaan pois Lukon johtoportaasta, minne Janne sitä ennen hivuttautuu. Sitten Rauno hyppää Jannen nahkoihin ja on taas valmis ottamaan Lukon johtaakseen tällä kertaa Janne Mokan ominaisuudessa. Jannea siihen asti esittänyt örkki siirtyy jonnekin muualle. En usko että Rauno Mokka jättää Lukkoa hetkeksikään vieraisiin käsiin. Hän ei halua riskeerata RTK:ta typerien ihmisten riistettäväksi ja pilattavaksi. Lukosta itsestään hän ei ole saanut irti juuri mitään, mutta siivousfirma on ollut menestys. Syy on varmaankin siinä, ettei hän ole itse sen puikoissa. Voihan Rauno Mokka nousta Lukon johtoon jonain muunakin tyyppinä kuin Jannena, mutta olisi hänen pöyhkeälle luonteelleen jotenkin ominaista jatkaa saman perheen edustajana. Joku siitä närkästyy, mutta se ei ole Rauno Mokkaa ennenkään häirinnyt. Kukaan ei kuitenkaan kritisoi häntä kasvotusten, sillä ihmiset hänen ympärillään pelkäävät häntä tai ovat vahvasti manipuloituja.

  Rauno Mokka on siis alunperin samanlainen projekti kuin Jannekin. Hänessä paljastavaa on nimi ja ammatinvalinta koulutuksineen, jotka eivät voi olla sattumaa. Sama örkki joka valitsi ja ohjaili itselleen Rauno Mokan, jotta voisi tämän nahoissa hallita Lukkoa, on ehkä hallinnnut seuraa jo ennen Mokan aikakautta. Kuka tämä örkki on ollut ennen kuin hänestä tuli Rauno Mokka, on minulle arvoitus. Ehkä totuus löytyy Lukon historiikeista, joita ei tosin pidetä erityisen totuudellisina. Voihan toki olla niinkin, ettei tämä kyseinen örkki ollut jääkiekon kanssa tekemisissä ennen Mokaksi tuloaan. Sitä en usko. Niin tai näin, Rauno Mokka tunnetaan Raumalla myös nimellä "Elefanttimies".

 

 

 

 

III

 

  Pääasiassa kantamansa ihmiskehon lisäksi nämä örkki-lajin edustajat pystyvät siirtymään jonkun toisenkin ihmisen nahkoihin luopumatta jo anastamastaan kehosta. Myös reptilianeilla eli ns. avaruusliskoilla on tämä sama satanistinen ominaisuus. Tämä kuitenkin edellyttää valtakirjaa ko. ihmiseen, eli esim. lapsen satanistiset vanhemmat ovat myyneet hänet muuta etua saadakseen. Tällaisia epäonnensotureita ei käy kateeksi, sillä he joutuvat omina itseinään sitten kohtaamaan seuraukset niille asioille, joita örkit tai reptiliaanit heidän kehossaan ovat toteuttaneet. Toisaalta satanisteja hekin ovat, vain hyväksikäytetympiä kuin satanistit keskimäärin.

  Turkulainen Vesa Lineri on tällainen tapaus. Hänen vanhempansa möivät hänet pahoille voimille saadakseen itse olla rauhassa. Erilaiset örkit, kuten Vesan kaveri Akseli Aantaa, käyttävät Vesan kehoa niin halutessaan. Usein Vesa bailaa kuin hullu tietämättä seuraavana aamuna mitä taas on tapahtunut. 2010 Vesan äiti kysyi minulta, voisiko olla mahdollista tehdä asialle jotain? Pidin Vesasta, joten tein asiasta tiedusteluja. Olisi se ollut mahdollista, mutta silloin jonkun toisen olisi pitänyt mennä Vesan tilalle.

  Myös edesmennyt raumalainen merikapteeni Antero Vene oli tällainen muodonmuuttaja. Toki omana itsenäänkin manipuloiva ja sadistinen satanisti, mutta liskon käyttämänä täysin mielivaltainen sekopää, jonka uhriksi päädyin muutaman kerran itsekin. Kemira-laivan saunassa jouduin veljeni ja isäni kanssa todistamaan, kuinka Vene ensin leikitteli ajatuksella raiskata minut ja veljeni. Istuessani hänen sylissään tunsin hänen jättimäisen peniksensä nousevan allani; se oli suurin piirtein yhtä pitkä kuin käteni. Naureskellen hän ehdotti isälle että he raiskaisivat minut ja veljeni ja heittäisivät sitten ruumiit yli laidan. Isä ei suostunut tähän, vaan kehotti minua hyppäämään pois Antero-sedän sylistä. Tämä vain nauroi pilkallisesti käsistäni kiinni pitäen. Sitten Antero alkoi yhtäkkiä muuttua vihreäksi liskomieheksi pelosta täristen. Ensin tärisi Antero ja sitten lisko joksi hän rupesi väriltään, kooltaan ja kasvoiltaan muuttumaan. Liskon ominaisuudessa hänen kasvonsa eivät kuitenkaan näyttäneet enää pelästyneiltä, vaan ennemminkin hämmentyneiltä ja sitten vihaisilta, vain tullakseen lopulta samaa reittiä takaisin ihmismäiseen muotoon. 

  Häijyimmillään lisko ei juuri ihmistä muistuttanut. Sen silmät olivat kuin käärmeellä ja sen kyhmyyntynyt iho oli muuttunut suomuiseksi. Käsissään sillä oli kolme pitkää sormea terävine kynsineen. Kooltaan olio kasvoi parikymmentä senttiä, eikä Vene itsekään ihan pieni mies ollut.

  Kysyin isältä pitäisikö meidän mennä ulos saunasta? Hän vain tapitti tätä tärisevää muodonmuuttajaa.

  "Menkää vaan mutta minä ainakin katson tämän loppuun, kun kerrankin jotain tällaista pääsee todistamaan", isä sanoi.

  Lopulta muodonmuutos palasi takaisin Veneeksi, joka lepäsi lauteiden nurkassa voimattomana silmät ummessa. Isä raotti hänen silmäluomiaan, mutta hän oli jo muuttunut takaisin ihmiseksi. 

  Vielä samana iltana puhuimme isän kanssa asiasta, mutta seuraavana päivänä hän oli sen jo unohtanut, enkä tainnut sitä enää itsekään illalla muistaa.  

  Laivan komentosillalla ihmettelin 6-vuotiaan vilpittömyydellä miksi Antero-setä muuttuu laivan ruoriin tarttuessaan käärmeeksi. Vene suuttui kysymyksestäni ja käski minut alas sillalta. Myöhemmin hän etsi minut käsiinsä ja antoi minulle extra-annoksen fluoria tai muuta myrkkyä, jotta pääni menisi huolella jumiin, enkä enää näkisi hänen muodonmuutoksiaan.

  Olin silloin niin nuori, etten osannut häntä pelätäkään, ainoastaan ihmetellä. Myöhemmin opin Venettä kuitenkin pelkäämään, kun hän viinaa saatuaan jahtasi minua ympäri Mouhijärven asuntoamme ollessaan siellä vierailulla. Ensin hän nussi isää, sitten raiskasi äidin, mutta kun oli aika siirtyä minuun, onnistui äiti viemään minut turvaan naapuriin yöksi. Veljeni oli viety jo aikaisemmin yöksi kaverilleen. Isä oli ehkä ajatellut uhrata vain minut. Olisin ollut "vain parasta kunniavieraalle". Yöllinen herkkupala Anteron makuun. Jotta isä saisi Anteron pidettyä puolellaan ja etenisi urallaan. Eihän isä olisi ikinä päässyt minua parittamatta edes perämieheksi.

  Vaikka Antero Vene oli paatunut pedofiili, ei hän voinut niin ajattelematon olla, että raiskaisi minut ja heittäisi laidan yli mereen tai jotain vastaavaa. Mutta eihän se ollutkaan Antero, vaan joku lisko joka valtakirjansa turvin ohjaili Anteroa miten parhaaksi katsoi. Kaiketi Anteron satanistinen isä oli myynyt hänet muuta hyötyä saadakseen. Veneen sukuhan on Raumalta, joten mikä vaan on mahdollista.

  Reptilianit ja örkit ovat siis samaa puoluetta - satanistista puoluetta. Heillä on joitain samoja ominaisuuksia, mutta örkit vaikuttavat ihmisten keskuudessa, eivät jossain toisessa ulottuvuudessa meidän tavoittamattomissamme. Örkit kaappaavat ihmisen elääkseen elämäänsä hänenä kokonaisvaltaisesti, kun taas reptilianit ihmisen hahmossa lähinnä kylvävät tuhoa ympärilleen. Reptilianit tulevat maan päälle mieluusti pimeään aikaan, eivätkä pysty pitämään ihmishahmoa pitkiä aikoja. Näin olen ainakin ymmärtänyt.

 

  Olen itsekin joutunut örkin kaappaamaksi Carlislessa, Englannissa. 

  Kaikki alkoi kun Lontoon reissullani saavutin yhtäkkiä jostain syystä 20/20 - näkökyvyn. Olisiko se ollut kaatumisen seurauksena tapahtunut aivotärähdys, tai jotain vastaavaa. Kykenin havaitsemaan örkit, joita Lontoo on täynnä, mutta en tiennyt mistä on kyse. Menin kysymään yhdeltä seurueelta, miksi heillä kaikilla on värikkäät naamarit päässä?

  "Onko Lontoossa tänään jotkut yleiset naamiaiset, kun naamaripäitä tulee koko ajan vastaan?" kysyin.

  Itse asiassa heitä oli enemmän kuin naamarittomia. Lisäksi osalla porukasta oli aivan uskomattoman näköisiä asuja. Mm. marsipaanimies - tai ehkä se oli Michelin-ukko - käveli minua vastaan.

  Porukka naureskeli yllättyneenä jutuilleni. Kun poistuin, huomasin yhden heistä lähtevän seuraamaan minua. Menin läheiseen pubiin piiloon. Pian hän ilmestyi viereeni baaritiskille juttelemaan niitä näitä. Jossain vaiheessa hän kysyi, näenkö vielä naamareita? En nähnyt. Kaiketi hän terästi juomani, koska olin taantunut takaisin sokeuteen. Aloin olla jo humalassakin, eikä asia minua enää vaivannut. Mies poistui. Pian viereeni istui toinen mies, jonka kanssa aloin jutella. Vertailimme elämäntarinoitamme.

  Mies otti minusta selvää ilmeisesti enemmänkin ja seurasi minua Carlisleen. Eräänä iltana paikallisessa pubissa hän ilmaantui seuraani ilkeästi virnistellen. Muistin hänet Lontoon reissultani, enkä suostunut menemään hänen kanssaan ulos. Mutta hän odotti minua sulkemisaikaan asti ja vaikka pääsin poistumaan takaovesta, löysi hän minut pimeältä sivukadulta ja juoksi rinnalleni. Sitten hän vain siirtyi päälleni ja hetkeksi sekosin.

  Välittömästi minut kaapattuaan tämä olio juoksi paikallisen yökerhon vessaan tarkastamaan saalistaan. Muistan hänen sadatelleen anastamansa kehon sukupuolielimien kokoa ja joutuneen lisäksi tappeluun heti samana iltana joidenkin paikallisten jätkien kanssa.

  Seuraavat päivät olivat melkoista painajaista, kun aina välillä havahtuessani seurasin elämääni silmieni läpi, jonkun muun sitä ohjaillessa. Kun oikein keskityin, sain vielä huudettua jotain yksittäistä, mutta muuten en pystynyt juurikaan vaikuttamaan kehoni liikkeisiin tai muihin toimintoihin.

  Lopulta olio kuitenkin irtautui kehostani. Kai hän inhosi epämiellyttävää elämääni ja asemaani. Maineeni Carlislessa taisi olla melkoisen huono, kun etelä-helsinkiläisen satanistin kiroamana olin jo ehtinyt tekemään itsestäni pellen ja maalitaulun kaiken maailman kusipäille. Örkki joutui tappelemaan toisenkin kerran paikallista miesjoukkoa vastaan ja puolustamaan paikkaansa myös kouluympyröissä.

  En muista kuinka monen päivän jälkeen heräsin huoneeni lattialta sekaisena ja kylmissäni. Siitä otti toipua muutaman viikon. Tiedä sitten olisiko kuukausi anastettuna jo tuhonnut minut, enkä olisi kyennyt toipumaan entiselleni. Varmasti en ole ainoa, jolle näin on käynyt.

  En tiedä miksi tuo kyseinen örkki halusi minut, mutta ehkä se johtui elämäntilanteestani, joka sopi hänelle mainiosti. Vanhempani olivat kuolleet ja minulla oli pientä perintöä luvassa. Sen turvin hän olisi mainiosti kyennyt selittämään muita opiskelijoita leveämmän elämäntyylin, eivätkä vaivaannuttavat perhevierailut olisi piinanneet häntä. Ehkä kahden maan välillä sukkuloiminen kiehtoi häntä ja tarjosi enemmän vaihtoehtoja itsensä toteuttamiseen.

  Vaikka örkki ei ehtinytkään olla nahoissani kuin ehkä viikon, ehti hän tehdä vaikutuksen ihmisiin. Päänahkaani himoinneet paikalliset tyypit pelkäsivät minua nyt niin, että jättivät kokonaan rauhaan. Heitä hävetti ottaa kuonoon hintelältä rillipäältä, joka pisti yksin koko porukan pinoon. Sama ei saanut toistua. Sain siis kulkea kaduilla rauhassa.

  Koululla muutama perääni ilkkunut kiusanhenki ei enää katsonut minua ivallisesti, vaan käänsi katseensa minut nähdessään. Örkki oli laittanut heidätkin ruotuun. Itse en siihen pystynyt. Olin heikkomieliseksi manipuloitu ja myrkytetty. Muutama koulukaveri naureskeli, miten olin ollut kuin uudestisyntynyt. "Miksi palasit tuohon vanhaan?" yksi kysyi minulta. En kyennyt vastaamaan mitään, eikä hän olisi tapahtunutta uskonutkaan.

  Kun tulin lomalle Suomeen, Raili-täti Mouhijärveltä puhui outoja:

  "Odotin että minkä näköinen Ville sieltä tulee, mutta sama Ville se on. Et ole kelvannut kenellekään."

  Lienee sanomattakin selvää, että Raili on itsekin örkki. Kuten monet muutkin sukulaiseni.

 

 

 

 

IV

 

  Örkki-lajin edustajia asuu paljon Iso-Britanniassa, erityisesti Lontoossa. Toinen heidän suosimansa paikka on Hollanti, joka taitaakin olla pitkälti heidän luomuksensa. Benelux-maat yleisesti heidän suosimaansa aluetta. Örkkejä asuu runsain mitoin myös Los Angelesissa sekä kaikissa maailman isoimmissa metropoleissa. Myös monet pikkupaikat, kuten juuri Rauma sekä esim. Latvian Ventspils ovat vahvasti heidän kansoittamiaan. Yleisesti ottaen satamakaupungit ovat läpeensä satanistisia ja siten myös örkkien maaperää.

  On huomiolle pantavaa, että EU:n pääkaupunki Bryssel on täynnä örkkejä. Euroopan Unioni on örkkien suunnitelma saada koko maanosa keskitettyyn hallintaan. EU:n retoriikassa puhutaan eurooppalaisista arvoista. Ikään kuin Belgiassa ajateltaisiin Suomen etua. Eri maiden poliitikot menevät Brysseliin, missä heidät kaapataan. Takaisin saapuu susia lampaiden vaatteissa. Tai ainakin pikkutakeissa.

  Chris O'Neill sanoi, että Lontoo on maailman vaarallisin kaupunki ja The Mall sen vaarallisin katu. Öiseen aikaan välitilassa olevat örkit roikkuvat eteerisissä olomuodoissaan The Mallia reunustavissa puissa. He odottavat sopivaa uhria, jonka nahkoihin heittäytyä. Joku toinen puhui Lontoosta "Toontownina", viitaten Who Framed Roger Rabbit - elokuvan piirroshahmojen asuttamaan kaupunkiin. Näyttäväthän monet örkit animaatiohahmoilta. 

  Samuel O'Neill taas mainitsi Venäjän siinä mielessä hauskaksi paikaksi, että kukaan örkki ei halua sinne, eivätkä sikäläiset sieltä pois. Moskova ainakin on täynnä örkkejä. Venäjällä tavallinen kansakin tietää, että ylintä valtaa maassa ei pidä pelkkä presidentti. Venäjää hallitsee pieni joukko ihmisiä, joista presidentti on vain yksi porukasta. Kuka sitten kontrolloi tämän ryhmän yksilöitä? Ainakaan sionistinen pankkiiri-eliitti ei tunnu saavan Venäjää ruotuun. Suurinta osaahan maailman valtioista kontrolloi niitä lainoittava taho, sionistit. Mutta mitä raha on? Tätä nykyä ei edes paperia. Pelkkiä numeroita ruudulla. Todellista valtaa käyttävätkin juutalaisten pankkiirien lisäksi ne tahot, joiden kanssa reptilianit ja muut satanistiset alienit tekevät yhteistyötä.

  Örkit eivät käsittääkseni pyri osaksi globaalia valtaeliittiä. He pyrkivät hallitsemaan taustalta. Heidän tärkein agendansa on pitää ihmiset myrkytettyinä. Jotain tästä massiivisesta myrkytys-projektista kertoo se, ettei esimerkiksi Chris O'Neill ei ollut tarpeeksi puhdas kyetäkseen havaitsemaan örkkejä. Hän oli kuulemma melko puhdas, mutta liian hedonistinen pystyäkseen pitämään mielensä alati kirkkaana. Ei näet riitä, että välttelee myrkkyjä mahdollisimman paljon. Pysyäkseen puhtaana, pitää jokainen suupala miettiä erikseen. Ei saa syödä mitään valmisruokia, pikaruokia tai muutenkaan ulkona, ellei kyseessä satu olemaan joku ultra-rikkaiden suljettu klubi. Ei saa juoda olutta, limua eikä mehuja. Ei makeita tai suolaisia herkkuja. Ei voi oikeastaan syödä mitään, ellei se ole itse valmistettu puhtaista raaka-aineista. Jos lähipiirissä on joku örkki tai heidän apurinsa, ei tämäkään riitä.

  Kerran kysyin yhdeltä örkiltä, unelmoiko hän että kaikki örkit voisivat kulkea ulkona "omina itseinään"? Hän vastasi, että useimmat eivät sitä halua, mutta jotkut kyllä. Se jotenkin helpottaa, kun on joku jota esittää. Ei hän sitä suoraan sanonut, mutta tuo kuva hänen jutuistaan jäi. Toki sellaisenaan viehättävä tai jännän näköinen örkki voi olla sinut ulkomuotonsa kanssa. Mutta nämä örkit ovat vielä elämänsä alkutaipaleella. 

 

  Koska örkit katsovat olevansa ylivertaisia asemaltaan ihmisiin nähden, alistavat ja kusettavat he ihmisiä niin paljon kuin parhaaksi näkevät. Silti heitä katsotaan ylöspäin, sillä heidän äärimmäinen kusipäisyytensä nähdään voimakastahtoisuutena ja luonteen lujuutena. Ympärilleen he luovat kulttuurin, jossa kusettaja ja kiusaaja on sankari. Tällaisessa ympäristössä viihtyvät ihmiset pääsevät heidän kauttaan pitkälle, talloen alleen älykkäät ja herkät.

  Monesti örkeistä on myös yhteisöjensä pidetyimmiksi tyypeiksi, joihin luotetaan ja joita varauksetta kehutaan, vaikka kukaan ei oikein tiedä miksi. Kaksinaamaisuus jyllää sanan kaikissa merkityksissä. Örkit ovat kovia eläytymään ja näyttelemään roolejaan. Örkin osa on tulla siksi jonka hän on kaapannut. Menestyvien satanistien on syytä miettiä, kuinka alttiita he ovat kehonsa ja elämänsä kaappaamiselle? En silti tunne sääliä heitä kohtaan. 

  Uskon että lopulta örkkien tarkoituksensa on kuitenkin ottaa haltuunsa maailmanlaajuisesti kaikki merkittävät ja päättävät asemat. Ihmiset olisivat tällöin tyystin orjan asemassa, eikä heillä näin ollen olisi asiaa ns. julkisuuteenkaan, jonka määritelmä kuitenkin muuttuu koko ajan. Toki örkit voisivat pysytellä omissa oloissaan. Omissa perheissään. Hypätä uuteen kehoon aina saman perheen sisällä. He haluavat kuitenkin olla joka puolella. Heidän pitää saada olla läsnä kaikkialla, jotta he voivat tehokkaasti myrkyttää ihmiset ympäri maapalloa. Ja heitä tulee jostain lisää koko ajan.

  Lopulta örkkien vaikutus on siis äärimmäisen tuhoisa, kun kaikki luova ajattelu ja toiminta kitketään pois tyhmentämällä ihmiset. Maailma tarvitsee kukoistaakseen monimuotoisuutta, mutta örkkien hegemoniassa sellaiselle ei ole sijaa. Lopulta kun kaikki on tuhottu ja loppuun käytetty, he nostavat kytkintä ja vaihtavat planeettaa. Mikäli raiskattu planeetta kokee aikojen saatossa uuden renessanssin, saattavat he tulla takaisin sitä pilaamaan.

  Omasta vinkkelistään örkit näkevät itsensä toisin. He ovat mielestään ravintoketjun huipulla. Heille on luonnollista käyttää ihmisiä hyväkseen. Samalla tavoin kuin ihmiset käyttävät eläimiä. Mitä örkit tekisivät, elleivät toteuttaisi luontoaan? He kokevat itsensä myös hyödyllisiksi kirjureina. Kuolemattomina he kantavat historiankirjoitusta mukanaan. Silloinkin kun kirjoitettu historia hukkuu, unohtuu tai vääristyy. Heidän kauttaan vanhat tiedot ja taidot eivät katoa, vaan ovat palautettavissa kaikkien tietoisuuteen.

 

  Jostain syystä örkit ovat erityisen kiinnostuneita ydinvoimasta. Jos joku on ihmetellyt, miten voi olla mahdollista, että Olkiluodon ydinvoimalan kolmosreaktori ei vieläkään ole tullut valmiiksi, on syy örkkien. He vitkuttelevat projektia, koska saavat reaktorista jotain irti. En ole asiantuntija, mutta jotenkin he hyötyvät vallitsevasta tilanteesta. Syy vieritetään tietenkin milloin kenenkäkin kontolle. Ydinvoimalan johdossa löytyy oletettavasti runsas edustus tämän lajin edustajia, kuten on laita muissakin ydinvoimaloissa ympäri maailmaa.

  Ihmisten tarvitsema sähkö voitaisiin kyllä tuottaa uusiutuvilla energianlähteillä. Sitä ei kuitenkaan sallita. Karu totuus on, että nämä satanistiset oliot nauttivat liikaa ydinvoimasta ja sabotoivat muiden energianlähteiden kehitystä maailmanlaajuisella verkostollaan. Koska he eivät kuitenkaan ole maa-planeetalla kuin käymässä, ei asia heitä hetkauta. Heidän olemassaolonsa ilmeisesti edellyttää sortoa ja tuhoamista, kuten muillakin satanisteilla. Toki örkkejä on joka puolueessa vetäen kuka mitäkin roolia. Greenpeace ja Amnesty kelpaavat örkille työpaikaksi siinä missä Olkiluodon ydinvoimalakin. Äärioikeistolaisuus ja anti-vihreys kuuluvat usein örkin todelliseen luontoon, mutta rooliksi käy mikä tahansa. On itse asiassa piristävää heittäytyä puunhalaajaksi yhden elämän ajaksi.

  Olkiluodon ydinvoimala pitäisi purkaa. Etenkin se surullisen kuuluisa kolmosreaktori. Örkkien strategia on luultavasti riistää Rauman seutua aikansa ja lopulta tuhota koko maakunta "ydinvoimalaonnettomuudella". Näin ei tietenkään saa päästää käymään. Ihmisiä ehkä lannistaa tällaisten avaruushirviöiden mahti, mutta kaiken lamauttavalle pelolle ei saa antaa valtaa. Tämä projekti ei tule olemaan yksin ihmisten käsissä, mutta meidän on tehtävä osamme. Ydinvoiman seuraksena Raumalla on myös paljon “mutantteja”, jotka näkevät örkit ja pystyvät kaikenlaiseen. Heitä ei voi myrkyttää. Tämän kaltaisia ihmisiä tarvitaan taistelussa örkkejä vastaan. On tietenkin sääli, että heistäkin suurin osa kuuluu Kerhoon. Kun ilman satanismia on niin vaikea pärjätä elämässä. Suhtautuminen örkkeihin on Raumalaisten keskuudessa hyvin arkipäiväistä. Ollessani mukana Rauman Lukon fani-reissuilla, sain kuulla miten Raumalla ei kannata liikkua pimeään aikaan. Tai miten paikallinen katunäkymä on välillä aikamoista "mörköoopperaa". Ja miten monet raumalaiset ovat oppineet välttämään örkkejä. Sitä en tiedä miten he sen tekevät? Miten kaapatuksi tulemista voi välttää? Ehkä kyse on siitä, ettei päästä örkkejä seuraamaan itseään ja opiskelemaan tapojaan. Ja pitää pitää itsensä puhtaana, että näkökyky ei mene. Ilman sitä on Raumalla hukassa. Kuten toki muuallakin. Mitä isompi kaupunki, sitä pahempi örkkiongelma.

  Mahtaako kukaan muuten muistaa takavuosilta lehtijuttua, jossa Rauno Mokka uhosi räjäyttävänsä koko ydinvoimalan palasiksi mikäli kokee sen tarpeelliseksi? Nyt tuota artikkelia tai siihen viittaavia kirjoituksia ei löydy enää internetistä, mutta jollain se varmasti on hallussaan.

 

 

 

V

 

  Ennen vanhaan örkit myrkyttivät kaivot, nykyään vesijohtoveden, eikä se tietenkään siihen jää. Ihmispopulaation myrkyttäminen fluorilla, alumiinilla ja muilla aineilla on todella systemaattista ja alkaa niin nuorella iällä, että sitä vastaan suojautuminen on lähes mahdotonta. Ei myrkytystilaa toisaalta kannata maksimoidakaan ja siksi onkin syytä välttää pahimpia myrkkyjä kuten virvoitusjuomia, olutta, makeisia, eineksiä, pikaruokaa ja fluorattuja hampaanhoito-tuotteita.

  Kolmannen maailman ihmiset on helppo myrkyttää jakamalla heille ilmaista - mitä tahansa ilmaista suuhunpantavaa. Örkit ovat toki levittäytyneet myös niihin maailman kolkkiin, joita länsimainen kulutuskäyttäytyminen ei ole vielä ottanut valtaansa. Esim. Papua-Uuden-Guinean ihmiset myrkytetään ohjaamalla heitä käyttämään hammastahnaa vartalo- ja kasvomaalina.

  Langattomat verkot, erilaiset tuki-asemat, GWEN-tornit ja vastaavat tuottavat sähkömagneettisia kenttiä ja altistavat ihmisiä säteilylle. Myös hengittämämme ilma myrkytetään tuuppaamalla lentokoneista taivaalle raskasmetalleista jauhettua silppua, joka sitten pikkuhiljaa laskeutuu päällemme. Näitä vanoja näkee Suomenkin taivaalla tasaisin väliajoin, eikä satanistinen valtamedia tutki asiaa millään tavalla.

  Kemikaalivanoja aiheuttavat lennot eivät välttämättä näy Flightradar24 - sivulla. Jos kysyt asiasta, ilmoitetaan että kyseessä ovat harjoituslennot. Kuinka voi olla, että vanoja ilmestyy vain harjoituslennoilta? Niitä väitetään tiivistysjuoviksi, toisaalta kiistetään koko asia ja toisaalta kerrotaan että kyse on ilmastonmuokkauksesta tai armeijan harjoitteista tai muusta sellaisesta. Pitkään koko asiasta ei hiiskuttukaan mediassa. Kaikki siihen liittyvä kuitattiin hölynpölynä. Sitten ilmiötä alettiin selittää ilmastonmuokkauksena ja armeijan harjoituksina.

  Ihmismieleen vaikutetaan myös audiovisuaalisella (tai pelkällä kuvalla/äänellä) häirinnällä ja hypnotisoinnilla. Turhaan eivät vallanpitäjät vältä television katselua, sillä se yksinkertaisesti tyhmentää ihmisen. Jos haluaa nähdä elokuvan ilman manipulaatiota, pitää se mennä katsomaan elokuvateatteriin. En kyllä laskisi sen varaan. Suurin osa Hollywood-elokuvista on täynnä kaikenlaisia triggereitä ja ihmismieltä lamauttavaa häirintää. Blu-ray tulee jäämään viimeiseksi ns. kotivideoformaatiksi, johon ei lisätä lamauttavaa manipulaatiota. Siksi monet superrikkaat kokoavat videokirjastoaan blu-rayn varaan. En laskisi senkään varaan.

  Television ohjelmavirta on nykyään niin lamauttavaa ja hypnotisoivaa, ettei sieltä kannata katsella elokuvia tai mitään muutakaan. Televisio näet sotkee ihmisen aivotoiminnan. Signaali on vääristelty, korruptoitunut. Nopeasti läpi ajettu television digitalisaatio ajaa örkkien agendaa. Televisio vääntää ihmisen aivot sellaiseen tilaan, että hän on alttiimpi alitajuiselle manipulaatiolle. Lisäksi kun ihminen ei voi ajatella selkeästi, on hän taipuvaisempi uskomaan mitä tahansa median välityksellä kerrotaankin. Etenkin jos samaa viestiä toistetaan kerta toisensa jälkeen. Samoin kuin fluori, alumiini ja muut myrkyt, aiheuttaa myös televisio häiriön ihmisen kyvyssä havainnoida ympäristöään. Taajuus jolla ihminen värähtelee, riittää enää siihen varjojen maailmaan, jossa suurin osa meistä elää. Maailma on energian värähtelyä. Olemme kaikki yhtä. Ihmiseltä on viety kyky aistia ja ymmärtää tämä asia.

  Koska psyykkiset kyvyt eivät näy päälle päin, yritetään sellaisia omaavia ihmisiä houkutella paljastamaan itsensä tuottamalla televisio-draamoja, joissa erilaiset meediot ja vastaavat auttavat viranomaisia rikosten ratkomisessa. Todellisuudessa kyvykkäät ihmiset halutaan lääkitä tukkoon ja lyödä kouraan diagnoosi mielisairaudesta. Tämän jälkeen heidän loputkin mahdollisuutensa elämässä tuhotaan miten vain kyetäänkin. Usein kun jotain gang stalkataan, on kyse örkeistä, jotka ovat ottaneet heitä haittaavan ihmisen tähtäimeensä. Örkeillä on omat verkostonsa jotka limittyvät kaappaamattomien satanistien verkostojen kanssa.

  Kuten kyvykkäät, myös neuvokkaat halutaan myrkyttää. Jos joku levittää netissä tietoa asioista, tulisi hänen osata myös peitellä jälkensä. Muuten hänet kyllä löydetään ja vaiennetaan myrkyttämällä huomaamattomasti paras terä pois. Yksikin tietäjä on örkeille liikaa. Koko satanistinen maailmanjärjestys tukee heidän suvereniteettiaan. Kovan luokan satanistit ovat myyneet muut ihmislajin edustajat halpaan hintaan. Ei riitä että on rikas tai koulutettu. Muistan kun 2010 eräs turkulainen vaikutusvaltaisen perheen vesa harmitteli, että kun opiskelijatkin pitää myrkyttää. Hänen näkökulmastaan duunarien aivotoiminnalla ei ollut niin väliä, mutta opiskelijakapakoiden kuten Proffan Kellarin olisi hänen mukaansa suonut olevan myrkytysvapaita paikkoja. Hänen mielestään on väärin, ettei ihmisillä ole edes mahdollisuutta välttää myrkkyjä. No, tämä kirjoitus tähtää siihen, että sellainen mahdollisuus olisi. Helppoahan se ei ole. Etenkään hyvän ruoan ja juoman ystävälle. Riippuu tietenkin myös siitä, mitä pitää hyvänä ruokana ja juomana. Kesällä 2011 turkulaisen ravintola Blankon kokit tulivat jutulleni. Örkkejä vai ei, sitä en osaa sanoa. He kertoivat laittaneensa kaverini Rampen salaattiin "jarrua", käytyäni tämän kanssa Blankossa istuskelemassa. Minua ei kuulemma tarvinnut myrkyttää, koska liittyisin kuitenkin pian Kerhoon. Se oli heidän mielestään väistämätöntä. Vuoden 2000 tienoilla tapasin käydä Helsingin Yrjönkadulla sijainneessa suomalaista ruokaa tarjonneessa opetusravintolassa syömässä. Kerran ravintolan tarjoilija tuli baarissa jutulleni ja vaati itkuisena, etten kävisi enää heillä syömässä. Ravintolaa pyörittänyt vanhempi nainen kun halusi aina että annoksiini laitetaan iso määrä "jarrua". Eli fluoria. Ehkä ravintolan pitäjä oli örkki, ehkä ei. Satanistisessa maailmassa myös laamannit myrkytetään. Sekä kaikenlaiset vastarannankiisket.

  Satanistinen elokuvatuottaja Joel Silver kehotti minua välttämään televisiota. Tuo frisbee-asioilla rehvasteleva läskimöykky kutsui sitä "idioottilaatikoksi" ja sanoi, ettei oikeastaan katso elokuviakaan, koska ne ovat hänen mielestään lähes poikkeuksetta pelkkää paskaa. Silver selitti korskeaan tyyliinsä, että vaikka hän elokuvia tekeekin, ei hänen tarvitse niitä silti katsella. Silver sanoi toki arvostavansa esim. Stanley Kubrickia, vaikka ei tosin hänenkään elokuvistaan juuri perusta.

  Silverin piti neuvoa minua elokuvatuottajan ammatissa, mutta hyvin pian hän tajusi homman mahdottomaksi. Samuel O'Neill sotki ja teki tyhjäksi kaikki kohdalleni luomansa alustukset yhtä pian kuin oli ne alkuun saattanut. Jokaisen uravalinnan kohdalla satanistinen oraakkeli, eli ilmeisesti "Looking Glass" kertoi, ettei "tuostakaan tule todennäköisesti yhtään mitään". Huvittavaa ennustetuissa skenaarioissa on se, että ne toteuttavat usein itseään ihmisten antaessa periksi todennäköisyyksille. 

  Looking Glass on amerikkalaisten extra terrestriaaleilta saama/anastama laite, joka ennustaa tulevaisuutta näyttämällä todennäköisesti toteutuvat skenaariot reilun 80% tarkkuudella. Toisaalta Chris O'Neill kertoi sen jääneen välillä alle 50% tarkkuuden. Laitteen tarkkuus riippuu paljolti sitä operoivan osaavuudesta.

  Samuel O'Neill kertoi Joel Silverin masentuneen siihen kurkattuaan. Hän kertoi myös jenkkien hakanneen päätään seinään Vietnamissa, koska Looking Glass näytti heidän todennäköisesti tulevan voittamaan sodan. Hirtehiseksikin äityvä Vietnamin sodan läpikäyminen sadoissa amerikkalaiselokuvissa kumpusi hänen mukaansa epäonnella hävityn sodan traumoista.

  Upporikas satanisti katsoo Looking Glassista miten hänellä tulee menemään. Jos näyttää pahalta, hän muuttaa koko elämänsä. Kaiken. Samuel O'Neillin mielestä niin ei kannata tehdä. Onhan kone näet laskenut tämänkin vaihtoehdon. Ehkä se oli sitä Samuelin sarkasmia.

  Mitä lasketaan siihen, että muuttaa kaiken? Ei riitä että vaihtaa ihmiset ympärillään ja muuttaa toiselle puolelle kaupunkia. Pitää muuttaa lisäksi tapaansa ajatella. Vaihtaa mielipiteitään. Uudistua sisältä päin. Ulkoinen ympäristö on multimiljardöörille lähinnä kulissi. Ystävät potentiaalisia vihollisia, eikä se asia muutu, vaikka vaihtaisikin ympyröitä.

  Itselleni jäi epäselväksi, onko Looking Glass Hesekielin pyörää ja Contact-elokuvasta tuttua pyörivää rakennelmaa muistuttava jättimäinen, maan alaiseen luolaan sijoitettu härveli, vai kannettavan tietokoneen kokoinen laite. Arvioisin kyseessä olevan kaksi eri laitetta, jotka tukevat toisiaan.

  Kun minua oltiin vasta houkuttelemassa liittymään Illuminatiin, Lady Forester sanoi, että he eivät ole sitten mitään liskoja. Kerroin asiasta Samuelille, joka sanoi puolestaan että tuollainen Lady Forester on. Menee aina asioiden edelle. Eihän koko asia ollut tullut vielä edes puheeksi.

  Samalla tavalla satanistit menevät asioiden edelle pilatessaan projektini ja usuttaessaan minut näin kirjoituksiini. He ovat antaneet kertoa itselleen kuinka tulen lopulta kuitenkin voittamaan pelin. On siis parempi piinata minua nyt niin paljon kuin mahdollista. Ottaa tilanteesta kaikki irti niin kauan kuin se on mahdollista. Vaikka tämä johtaakin juuri siihen tilanteeseen, joka heille on ennustettu. Siitä he eivät piittaa. Tyhmiä kun ovat. Ja vielä tyhmemmiksi heitä koko ajan myrkytetään. Toki jos he eivät minua piinaisi, saattaisi joku muu ottaa heidän paikkansa. Satanismi kun perustuu hyväksikäyttöön. Kaikki käyttävät toisiaan hyväkseen niin paljon kuin mahdollista. Se estää järkevät päätökset ja rakentavan toiminnan. Monien mielestä vainoajieni tulisi tyytyä seuraamaan elämääni. Toteuttaa kiusantekoaan suoranaisesti puuttumatta elämääni. Jos he olisivat toimineet näin, kotisivuprojektini ei olisi ikinä tullut tarpeelliseksi. Kotisivuni romuttaa vainoajieni uskottavuuden ja tuottaa lisäksi päänvaivaa satanisteille ihan yleisesti. 

 

  Joku on ehkä ihmetellyt, miksi arabit rakentavat Dubaita kuin viimeistä päivää vietäisiin? Mikä ihmeen vimma heille on tullut yhtäkkiä tuhlata kaikki rahansa säihkyviin pilvenpiirtäjiin? Syynä on satanistinen oraakkeli. Arabit ovat kuulleet menettävänsä taloudellisen asemansa jossain vaiheessa. Ehkä melko piankin. Saattaahan olla, ettei öljyä tarvita enää samassa mittakaavassa parinkymmenen vuoden päästä. Tai että sen arvo laskee suuren tarjonnan vuoksi. Ehkä keksitään jokin korvaava tuote. Niin tai näin, arabit ovat saaneet tietää ettei öljyraha ole ikuista. Myös juutalaisten juonet saattavat kuristaa itämaat ahtaalle. Niinpä esimerkiksi Saudi-Arabia yrittää nyt monipuolistaa tuotantorakennettaan. Saa nähdä, antavatko saudit pian naistenkin elää ihmisten tavoin.

  Qatar ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat osanneet ajatella saudeja isommin. Dubai on pian valtava suurkaupunki. Abu Dhabikin melkoinen keskittymä. Qatar lahjoi itselleen jalkapallon mm-kisat. Kun öljyrahat sitten loppuvat, on jotain minkä päälle rakentaa uutta huomista.

  Burka, niqab ja muut muslimien naistenvaatteet kummastuttavat länsimaalaisia. Miksi naamioitua? Kenties arabimaissa örkit ovat järjestäen naisia. Tietty joukko naisia, jotka todellisuudessa hallitsevat koko muslimimaailmaa. He eivät halua liikkua julkisilla paikoilla omilla kasvoillaan, joten ovat luoneet peittävistä asusteista standardin. Ehkä arabimaissa ihmisiä on vaikeampi myrkyttää, joten siellä elävät örkit eivät voi ikinä täysin luottaa näyttävänsä ihmisiltä.

 

  Ihmiskuntaa myrkytetään saman pyramidirakenteen mukaan kuin sitä hallitaankin, eli alimmalla tasolla olevat saavat suurimman annoksen myrkkyä ja pienimmän annoksen tietoa ja vaurautta. Siksi halpatuotteiden myrkytysprosentti on suurempi kuin luksustuotteiden. Siksi vain superrikkaat saavat tietääkseen mitkä elintarvikkeet eivät ole lainkaan myrkytettyjä. Siksi superrikkaat eivät juo olutta tai polta samaa tupakkaa kuin kaikki muut.

  Siksi vaihtoehtoväen suosimat paikat saattavat olla varsinaisia myrkytyskeskuksia samoin kuin köyhälistön ruokajaot. Eikä ns. tavallinen kansa pääse sen enempää pakoon myrkytystä. Mikä tahansa paikka voi olla örkkien hallussa.

  Vaikka ihminen söisi ja joisi terveellisesti, saa hän silti lähes väistämättä pienen annoksen fluoria elimistöönsä. Elintarvikkeidemme myrkyttäminen on niin kokonaisvaltaista läpäisten sekä ruoan tuotantotason että jakelun. Ihmisen pitäisi viljellä kaikki itse pitääkseen itsensä puhtaana ja voidaanhan homma silloinkin sabotoida monin eri keinoin. Jos haluaa välttää suurimman osan myrkyistä, se onnistuu valmistamalla ruokansa itse. Välttämällä kaikkea valmista ja puolivalmista. Välttämällä ravintoloita. Sekä tietysti hammastahnaa.  

  Yksi EU:n tarkoituksista on tuhota pienviljelijäkulttuuri ja ruoantuotannon omavaraisuus, jotta jäsenmaita voidaan kriisien avulla pitää yhä tiukemmassa lieassa, ja lisäksi myrkyttää ihmiset geenimanipuloidulla ruoalla, jonka tuotanto ja valvonta on keskitetty örkkien käsiin. Pohjavedet yksityistetään ja maanviljelystä tehdään luvanvaraista toimintaa. Satanistilla ei ole varaa olla ihmisten puolella, sillä hän on antanut määräysvallan itsestään vastalahjaksi saamastaan paremmasta oksasta.

  Rokotusohjelmat ovat yksi myrkytyksen muoto. Ihmisistä otetaan paras terä pois jo nuorella iällä. Erilaisten epidemioiden varjolla rokotteita lisätään. Niistä tehdään pakollisia. Haittavaikutukset eivät jää sairauksiin, kuten sikainfluenssarokotteen aiheuttama narkolepsia. Rikkaat eivät lapsiaan rokota, elleivät sitten ole örkkejä. Ja monethan ovat. Örkkejä rokotteet eivät tyhmennä samalla tavalla kuin ihmisiä. Sehän on se ihmiskeho, joka siinä myrkyttyy.

 

  Käpyrauhaseltaan puhdas ihminen ei voi nyky-yhteiskunnassa hyvin. Hän tuntee saasteiden ja sähkön vaikutukset herkistyneessä kehossaan saaden helposti päänsärkykohtauksia. Toisaalta hän näkee kuka on ihminen ja kuka örkki. Hän näkee luonnossa "erikoisuuksia": värikkäitä harsoja ja pintoja, joita "normaali" ihminen ei näe. Hän voi nähdä muumien näköisiä pieniä värikkäitä olioita, jotka Tove Janssoninkin innoittivat kirjoittamaan tarinansa. Hän saattaa aistia paljonkin sellaista, jonka olemassaolosta muut eivät ole edes tietoisia. Hän värähtelee korkeammalla taajuudella kuin "normaalit" ihmiset. Asiassa on myös se puoli, että monet vihamieliset olennot voivat hyökätä vain sellaisen kimppuun, joka värähtelee samalla taajudella kuin ne. Se että näkee ne, myös altistaa niiden terrorille. Joku piruparka saa näitä seinien läpi liikkuvia olioita peräänsä, koska on vangittu tiettyyn taajuuteen. Ne vain tulevat perässä eivätkä jätä rauhaan. Jotkut ihmiset näkevät kaiken vaikka söisivät mitä. Samalla tavalla kuin jotkut eivät näe mitään, vaikka olisivat kuinka puhtaita.

  Tunnetun Coppolan perheen tytär Sofia Coppola kertoi minulle, miten pitää itsensä "siinä rajalla"; mahdollisimman puhtaana. Koska täysin puhtaana oleminen edellyttää kieltäytymistä ravintolaruoasta, hän ei sitä erilaisten tapaamisten vuoksi yritäkään. Sofia sanoi pyrkivänsä puhdistamaan itsensä ainakin kerran vuodessa, nähdäkseen mitä hänen ympärillään todella tapahtuu. Puhtaana kaikki on kuitenkin liian intensiivistä hänen makuunsa. Päätä särkee ja paikkoja jomottaa. Mutta hän asuukin toisaalta Los Angelesissa, joka on valtava saasteinen suurkaupunki.

  Sofia Coppola kertoi myös, kuinka heidän perheessään lapsille ei ikinä annettu makeisia ja muita estolääkkeitä. Kun Sofia sitten tuli tarpeeksi vanhaksi lähteäkseen kaupungille, saapui hän takaisin Los Angelesin keskustasta kotiinsa järkyttyneenä: Niitä on kaikkialla! Hän ryhtyi ahtamaan sisäänsä karkkia, koska ei halunnut nähdä näitä hirviöitä. Hän kuvaili kuinka irvokkaan näköisiä nämä oliot ovat kerääntyessään ryhmiksi nauramaan ja jutustelemaan. Kuinka ne katunäkymää katseella pyyhkiessään näyttävät hallitsevan sitä jo pelkällä olemuksellaan. Toinen toistaan kammottavammat hirviöt kuin alati etsimässä saalista. Jotain yksinäistä kulkijaa tämän suihinsa syödäkseen. Otti aikansa, että Sofia selvisi tästä järkytyksestä ja tuli sinuiksi asian kanssa. Hän ei kuitenkaan vähään aikaan nähnyt - halunnut nähdä - örkkejä, koska ehti myrkyttää itseään karkeilla.

 

  Fluori varastoituu elimistöön. Liikkuminen, hikoilu ja oikea ruokavalio puhdistavat kehoa. Etenkin monet spesifit luonnontuotteet kuten tamarindi ja sitruuna, jos niitä vain saisi niiden alkuperäisessä puhtaassa muodossaan.

  On täysin yksilöllistä kuinka kauan fluorin poistuminen elimistöstä kestää ja lisäksi siihen vaikuttavat monet eri osatekijät, joita jo edellä sivuttiin. Voidaan kuitenkin sanoa, että keskivertoihmiseltä kestää toipua suklaakonvehdista muutaman päivän. Yhdestä tuopillisesta olutta pari viikkoa.

  En koe itselläni olevan mahdollisuuksia puhdistautumiseen. Minua on myrkytetty pienestä pitäen, jotta en varmasti kykenisi mihinkään ja sama touhu jatkuu yhä. Omalla kohdallani peli taitaa olla menetetty. Mutta ehkä joku muu, erilaisista lähtökohdista ponnistava huomaa yhtäkkiä näkevänsä jotain, mitä ei ennen ole nähnyt. Ehkä hän erottaa myös muista ihmisistä ne, joilla on samanlaisia ulottuvuuksia.

  Rikkaiden ja elitististen satanistiperheiden lapsille ei tosiaan karkkia anneta. Kyllähän hekin myrkkyä väkisin toki saavat, mutta mahdollisimman vähän. Harvat eliititkään ovat kuitenkaan niin puhtaita, että näkisivät örkit. He tyytyvät vain välttelemään fluorin tyhmentävää vaikutusta. Chris O'Neill kertoi että olutta ja erityisesti hanaolutta kannattaa vältellä. Sama pätee roskaruokaan, eineksiin ja sipseihin. Karkeista hän mainitsi Dumlen, joka on kuulemma erityismyrkytettyä. Johan sen sanoo tuotteen nimikin.

  On joitakin makeislaatuja, joita ei myrkytetä ainakaan kovin paljon. Suomalaisista tuotteista muistaakseni Fazerin Avecit, eli "Ranskalaiset pastillit" olivat yksiä harvoista. Eivät ole tietenkään enää.

  Chris O'Neill kertoi erään toisen kansainvälisen karamellilaadun, mutta olen unohtanut sen. Niitä hän kuulemma lapsena ahmi maha vääränä. Chrisin ja Samuelin mielestä on hauskaa, että kun ihmiselle kerrotaan, ettei hänen tulisi syödä makeisia, saattaa niistä siihen asti erossa pysynyt kokea asian yhtäkkiä mahdottomaksi: Makeisia on saatava! Sama käänteinen psykologia tekisi luultavasti kävyistäkin herkullisia, mikäli niiden syöminen vain kiellettäisiin. 

  Maineikkaan Fazerin suvun edustajat tuskin syövät samoja eriä tuotteistaan kuin mitä kaupoissa myydään. Sama koskee panimoteollisuutta. Samuel kertoi kuinka eliiteille pannaan vuosittain erikoiseriä fluoraamatonta olutta. Onhan lager vastustamattoman hyvää. Sama pätee Coca Colaan ja muihin suosikkimakuihin.

  Ulkomailla voi tuoteselosteista ihmetellä, miksi halvimmissa pullovesissä on eniten fluoria? Johtuuko se siitä, että köyhät ihmiset tarvitsevat enemmän fluoria kuin rikkaat? Ihmisiä myrkytetään, jotta nämä pysyisivät tyhminä ja tottelevaisina. Örkit myrkyttävät ihmisiä kuitenkin ennen kaikkea jotta heidän todellinen identiteettinsä pysyisi salassa. Kun örkki kaappaa ihmisen, pysyy hän silti örkin näköisenä, eli hirviönä. Heidän ihmismäinen ulkonäkönsä on pelkkä hologrammi tai vastaava, jonka taakse ihminen ei myrkytystilansa vuoksi näe. Ruumiiltaan likainen ihminen värähtelee liian matalalla taajuudella nähdäkseen heidän maskiensa taakse. Se ei mene niin, että alkaa puhdistuessaan alkaa pikkuhiljaa nähdä. Sitä joko näkee tai sitten ei. Toki puhdistumisen huomaa nopeampana aivotoimintana. Jos huomaa. Tyhmentymistään kun eivät ainakaan kaikki huomaa.

  Kun örkkejä näkee heidän todellisessa olomuodossaan, saattaa pelästyä pahan päiväisesti. Sen verran oudolta he näyttävät, etenkin kun ei ole tottunut kadulla vastaan tuleviin monstereihin. Toisaalta heidän näyttäytyessään omina itsenään, näkyvät heidän heikkoutensakin paremmin. Mutta ihmisen ei kannata tietenkään ikinä paljastaa itseään, mikäli kykenee heidän maskiensa taakse näkemään, sillä he eivät sitä tiedä. Ellei sitten sekoa ihan täysin örkin nähdessään. He väittävät olevansa taitavia näkemään kuka heidät näkee, mutta en usko siihen, sillä he ovat kuitenkin taipuvaisia ajattelemaan asiat parhain päin kuten ihmisetkin. Olisi heille loputon suo epäillä jokaista joka vähän tuijottaa. Ihmiset nyt katselevat toisiaan ja miksi eivät katselisi? Huomiota herättävän hyvännäköiset naiset ovat sitäpaitsi usein örkkejä.

  Vaikka örkki huomaisi ihmisen selvästi havaitsevan hänen todellisen olomuotonsa, voi aihetta vältellä kiistämällä asian. Tai myöntämällä asian ja sitten not-vitsillä sen ovelasti kiistäen. Jos örkki arvelee ihmisen näkevän hänen todelliset kasvonsa, hän saattaa kysyä näkeekö ihminen hänet? Näetkö minut? Jos tähän kysymykseen vastaa kieltävästi, voi örkki päätellä ihmisen näkevän hänen todelliset kasvonsa. Kieltävä vastaus kun tarkoittaa sitä, ettei ihminen näe edessään ihmistä vaan jotain aivan muuta.

  Tulkoon vielä sanotuksi, että he voivat näyttää todelliset kasvonsa jos niin haluavat ja ovat ainakin minulle monasti näin tehneetkin pelästyttämistarkoituksessa. Olen myös ymmärtänyt heidän näkökykynsä ihmistä huomattavasti tarkemmaksi. Olen kuullut, että suppilonaamaiset ovat erityisen tarkkanäköisiä. Erilaisilla örkeillä on mitä erilaisimpia kykyjä ja taipumuksia. Heillä on myös lemmikkejä, jotka saattavat näyttää tavallisilta kissoilta tai koirilta. Örkin lemmikki on usein hänen suojelijansa. Kunnon peto. Örkki voi pitää mukanaan vasikan kokoista, hieman sapelihammastiikeriä muistuttavaa hirviötä. Se on jemmassa jonkinlaisessa pilvipalvelussa, mistä sen saa käyttöönsä kontrolloimalla sitä ajatuksen voimalla. Näin Venäjällä tällaisen hirviön ja se teki minuun vaikutuksen. Eivät örkit niitä ihmisten takia mukanaan pidä vaan toisten örkkien. Toisin kuin joku voisi luulla, örkit ottavat yhteen. Fyysisesti ja psyykkisesti. Jalkapallohuliganismi ja jengiväkivalta ovat usein örkkien suosiossa. Vihan sävyttämä adrenaliini on heille aidompi tunne kuin ystävällisyys ja harmonia. Paikoissa kuten Englanti ja Hollanti, missä örkkejä on tungokseen saakka, taistellaan reviireistä. Vahvat örkit pitävät huolen saavuttamistaan asemista ja heikommat joutuvat tyytymään köyhempien kehoihin.

 

 

 

 

VI

 

  Jotkut örkit pystyvät siirtymään teleportaalisesti paikasta toiseen. Jotkut irtautuvat ruumiistaan vaivatta ja ohjailevat useita ihmisiä samaan aikaan. Kykyjä on erilaisia. Monet örkit pystyvät vaikuttamaan ihmisen psyykeeseen pelkällä katseellaan ja saamaan hänet tuntemaan olonsa huonovointiseksi. Sama pätee kaiketi eläimiin. He pystyvät imemään energiaa ihmisestä niin paljon kuin tarpeelliseksi katsovat. Yleensä he eivät ime ketään kuoliaaksi, vaan ottavat vähän kerrallaan. Energiaa imeäkseen oliolla tulee olla fyysinen kontakti ihmiseen, mutta koska ihminen ei näe olion todellista olemusta, saattaa esim. suppilonaamaisen lajin edustaja koskettaa ihmistä metrinkin päästä. Moni prostituoitu on satanistinen örkki, joka imee asiakkaistaan energiat ja varastaa rahat.

  Örkin kanssa seurusteleva vanhenee nopeasti. Örkki käyttää häntä patterina, josta lataa itseensä energiaa. Välttämätöntä se ei ole, mutta houkuttelevan yksinkertaista. Tilaisuus tekee örkistä varkaan ja luonto tottumuksen. Örkin hyväksikäyttämä ihminen rusinoituu. Hänen silmäkulmansa painuvat alas ja iho vääntyy kuopalle. Selittämätön voimattomuus muuttuu nopeasti normaaliksi olotilaksi. Siihen tottuu. Mistäpä sitä voisi tietää asian todellista syytä? Vaikka joku sen uhrille kertoisikin, ei hän sitä uskoisi, vaan "ampuisi viestintuojan". Vaikka uhri olisi kerhon jäsen ja kovakin satanisti, ei se auta. Örkki on salakavala. Joskin heitä on monenlaisia. Jotkut ovat harjoittaneet erilaisia temppuja ikuisuuksiin ja pystyvät monenlaiseen yliluonnolliseen. Jotkut eivät laiskuuttaan osaa juuri mitään ja pelkäävät kyvykkäitä ihmisiä.

  Mitä tulee seksiin, rakastavat örkit fellaatiota. Antavana osapuolena. He ovat myös kovia halailemaan. Lyhyenkin syleilyn aikana he saavat imettyä jonkun verran energiaa. Rainbow Gathering - tapahtumat ovat täynnä örkkejä, jotka imevät hipit kuiviin halailemalla heitä aina kun mahdollista. Henkisyyteen pyrkivät ihmiset saadaan kätevästi lisäksi myrkytettyä keskitetyllä ruoanjakelulla leirien aikana. Siellä niitä piisaa, hippejä esittäviä satanistisia hirviöitä, jotka nauttivat täysin siemauksin esittämänsä roolin ja todellisen minänsä ristiriidasta. Tapahtumat joissa ihmiset pakkautuvat toisiaan vasten, ovat örkeille nannaa. Festivaaleilla näkee joskus tyyppejä, jotka keikan jälkeen yleisössä pursuavat energiaa, vaikka ovat juuri hyppineet ja riehuneet tunnin ajan. 

  Entisaikoina ja vielä nykyäänkin pöllöt pyrkivät sulautumaan joukkoon lanseeraamalla erilaisia kasvomaalauksia, meikkaustyylejä ja muita itsensäkoristelutapoja ihmisten omaksuttaviksi. Heitä tapaa erityisesti konemusiikkitapahtumien yleisöistä hauskaa pitämässä.

  Örkit kykenevät jonkinasteiseen telepatiaan toistensa kanssa ja vaikuttamaan ihmisen ajatuksiin niin salakavalasti, että ihminen luulee "ajattelevansa itse" vaikka todellisuudessa tulee manipuloiduksi. Heidän käytössään olevat tiedot ja taidot ovat vertaansa vailla, mutta he elävät hyvin ihmismäisesti. He "ovat ihmisiä", mutta eivät sitten kuitenkaan. Toistensa kanssa he kommunikoivat omilla foorumeillaan, joista en tiedä sen enempää.

  Epäihmisinäkin he ovat satanistien kermaa ihmiselämää viettäessään. Heitä ei kuitenkaan oteta esim. Illuminatiin, vaan he ovat erillinen kulttuurinsa kulttuurien välissä, limittyen rahakkaiden satanistipiirien ja tavalllisten ihmisten elämien kanssa. Satanismi on maailmamme ehkä suurin salaliitto, ja he salaliitto tämän salaliiton sisällä.

  He ovat fyysisiltä voimiltaan vahvempia kuin ihmiset. Heillä on ikään kuin kahden miehen voimat, eivätkä he tunne kantamansa kehon kipua kuin vähän. Monessa tapauksessa örkki onkin rääkännyt kantamaansa ihmisruumista sen sietokyvyn äärirajoille ja ns. hajoittanut paikkansa. Näiden olioiden yliluonnollisuudellakin on rajansa, eivätkä he pysty taikomaan hajonnutta polvea ehjäksi. He eivät silti sairasta samalla tavoin kuin ihmiset. Saattaa olla että ihmisen keho sairastaa, mutta tämän nahoissa kulkeva örkki ei kärsi asiasta. Hän saattaa toki esittää potevansa.

  Örkkien ihmismäinen ulkonäkönsä on joka tapauksessa pelkkä kangastus. Örkki kaappaa ihmisen kehon ja käyttää sitä hyväkseen. En tunne sitä mekanismia jonka pohjalta he kantamiaan ihmiskehoja liikuttavat ja kehosta toiseen hyppivät, mutta joku viisaampi varmasti löytää siitä heikkouden johon iskeä. Perinteiset uskomukset luonnontieteistä voidaan kuitenkin tässä tapauksessa unohtaa. Koska asiasta ei ole tarjolla kirjatietoa, kannattaa luottaa lähinnä omiin havaintoihinsa.

  Örkit eivät käsittääkseni saa pomppia ihmisestä toiseen täysin mielivaltaisesti, vaan heidän tulee pysyä siinä kehossa, jonka ovat valinneet tai joka heille on osoitettu. Heidän tulee rakentaa elämäänsä ihmisen tavoin, mutta toki se on heille helppoa kun ihmiset on tyhmennetty ja sitä kautta alistettu heidän tahtoonsa. Toki örkki voi niin halutessaan hylätä kehon, mutta sitten asia pitää hoitaa kunnolla. Liittyyhän siihen tiettyjä riskejä tietoturvan kannalta. Tästä syystä muut örkit eivät katso hyvällä sellaista, joka pomppii kehosta toiseen. Örkeillä on siinä mielessä melko tiukka hierarkia, että heidän ominaisuutensa vaihtelevat todella paljon. Joku pystyy mihin vaan, joku toinen ei oikein mihinkään. Eikä kyse ole eletyistä vuosista, vaikka silläkin on vaikutuksensa asiaan.

  Pitää myös muistaa, ettei uuden ihmisen nahkoihin asettuminen ole välttämättä mikään helppo prosessi. Onhan alkuperäinen asukas nitistettävä. Aina se ei onnistu. Jotkut laittavat vastaan sinnikkäästi. Pitää muistaa, ettei örkki voi tappaa kaappaamaansa ihmistä, jos aikoo kehoa käyttää. Kuolleella ihmisellä ei tee mitään. Lisäksi kehon alkuperäistä asukkia tarvitaan kehon sijaiskärsijänä ja lisävoimanlähteenä.

 

 

 

 

VII

 

  Ehkä jossain vaiheessa ihmiset heräävät; koetaan massaherääminen. Tai sitten keksitään ja laitetaan massatuotantoon örkkien näkemisen mahdollistavat lasit. Mitä siitä seuraisi? Tilanne ei olisi helppo kummallekaan osapuolelle. Örkit ovat kamalan näköisiä hirviöitä, joiden seurassa kokemattoman on vaikea olla. Toisaalta örkit ovat tottuneet siihen, etteivät ihmiset näe heitä. Heidän todellisia kasvojaan ja mahdollisia heikkouksiaan.

  Joka tapauksessa, jotta örkit voitaisiin häätää, pitää ihmisten ensin nähdä heidät. Ihmiset eivät usko ennen kuin näkevät. Ja nähdessään he joutuvat paniikkiin. Ovathan örkit kaikkialla: Työpaikoilla, palveluammateissa, harrastuksissa, sekä ennen kaikkea perheissä ja ihmissuhteissa. Jos örkit lähtisivät Maasta pois, jättäisivät he jälkeensä savuavia raunioita. He tuhoaisivat kantamansa kehot ennen lähtöään. Mielisairaalat täyttyisivät ihmisistä.

  Tällä haavaa örkit kontrolloivat maapallon elämää ja sen asukkeja, koska ovat näennäisen ylivertaisia ihmisiin nähden muuten paitsi lukumäärältään. Kuten sanottu, nimenomaan he myrkyttävät ihmiset, jotta emme näkisi heidän todellista olemustaan ja pysyisimme tyhminä.

  Ihminen saattaisi olla henkisiltä ominaisuuksiltaan hyvinkin kyvykäs, ehkä näitä paskiaisiakin kyvykkäämpi, mikäli myrkyttäminen saataisiin loppumaan. Ja ehkä se saadaan loppumaan, ennen kuin he ehtivät raiskaamaan maa-planeetan tuhansiksi vuosiksi pilalle. Toivon että tämä kirjoitus vuotaa joillekin sellaisille ihmisille, joita tämä informaatio saattaisi liikuttaa. Tulee kuitenkin muistaa, että näitä monstereita vastaan on vaikea pärjätä mies miestä vastaan. He ovat vahvoja, eivätkä he juurikaan pelkää tai välitä kantamastaan ihmiskehosta, vaan todella heittäytyvät taistoon sellaisen osuessa kohdalle. 

 

  Yksi örkkien ominaisuuksista (vai pitäisikö sitä kutsua heikkoudeksi) on pöllöys. Joillakin örkeillä on pakottava tarve muuttua pöllöiksi ja lennellä sen hahmossa öisellä taivaalla. He häpeävät tätä ominaisuutta itsessään. Pöllöys on heistä likaista. Samoin jotkut örkit muuntautuvat lepakoiksi, jotkut susiksi. They Live - elokuvan lisäksi Thomas Harrisin luoma hahmo Hannibal Lecter viittaa melko selvästi näihin olioihin. En ole lukenut Harrisin teoksia, mutta ainakin elokuvasovituksista voi päätellä tohtori Lecterin olevan örkki.

  Keskiajalla örkkejä pidettiin noitina. Silloin heidän todelliset kasvonsa näki useampi. Mutta kun noita-örkkiä rahdattiin poltettavaksi, hyppäsi hän kantamastaan kehosta irti ja roviolla päätyi kärsimään vain ihmiskehon alkuperäinen asukas. Ehkä örkki hyppäsi jo aiemmin vangitsijansa nahkoihin. Joka tapauksessa örkki jatkoi noidan elämäänsä uusissa nahoissa.

  Örkit eivät yleensä pidä kristillisestä symboliikasta kuten risteistä. He eivät mielellään käy kirkossa. Örkkien lempiruoka on ihmisen liha. Kasviksista he eivät juuri välitä, koska kokevat etteivät niitä tarvitse. Riippuu tietenkin yksilöstä. Kyllähän kasviksista saa hyvää ruokaa, mutta monien örkkien kohdalla kyse onkin ylimielisestä asenteesta.

  Pidän mahdollisena, että monissa ns. shapeshifter-videoissa kuvatut henkilöt ovat örkkejä eivätkä reptilianeja. Olen törmännyt internetissä teorioihin koverasta linssistä, joka taittaa valoa siten, että digitaalikamera pystyisi sen läpi taltioimaan örkin todellisen olemuksen. Että korkeammalla taajuudella värähtelevä materia olisi jonkinlaista antimateriaa, joka on mahdollista saada näkyviin taittamalla valoa tietyllä tavalla. Heijastuuhan valo materiasta joka tapauksessa jos se on olemassa. Näki sitä tai ei. On esitetty myös teorioita ja lisäksi kuvamateriaalia, jossa digikuvista saadaan niitä käsittelemällä esiin asioita, joita tukkoinen ihmismieli ei pysty havaitsemaan. Valitettavasti tietoni ja ymmärrykseni ei riitä käsittelemään tätä asiaa.

 

  Rauno Mokan lisäksi tiedän örkeiksi Valven perheen naiset Raumalta. Akseli Aantaa, Rami Rantanen, Jan Airio, Teemu Pekkala ja Tino Korpela ovat lajin edustajia Turussa. Mouhijärveltä Ville Palo, Riitta-Liisa Valijärvi, Ritva Hautaniemi, Mari Pirttijärvi ja Kristiina "Tiia" Wahlroos. Säkylästä Piia Peltonen. Omasta suvustani ainakin Tampereen Tesomalla asunut Marjatta Lähde sekä setäni Ari Hanhisuo, tätini Raili Äijälä ja serkkuni Meri-Tuuli Äijälä. On niitä muitakin, mutta kaikista en ole vielä tällä haavaa aivan varma. Nimilista tulee jossain vaiheessa.

  2010 halusin auttaa Riitta-Liisa Valijärveä, joka oli vanha koulukaverini Mouhijärveltä. Sainkin hänelle hoidettua kääntäjän hommia EU:sta. Chris O'Neill tosin sanoi, että eipä taida vanhasta kaveristasi olla paljon jäljellä. Ehkä Riitta-Liisaa ohjaa sama örkki, joka kulki Mouhijärvellä ennen Kristiina Wahlroosina.

  Taideakatemian koulukaverini Johanna Honkola ja Kimmo Metsäranta myrkyttivät molemmat minua tableteillaan ja imivät liiat energiat omaan käyttöönsä. Kimmo myös kaappasi kehoni kerran muutamaksi päiväksi. Vuosi oli 2006. En tiedä mihin hän laittoi oman vakiokehonsa siksi aikaa. Hän oli jo aikaisemmin kertonut haluavansa olla minä. Oltuaan pari päivää minuna hän palautti kehoni ja kertoi miten se oli ollut epämukavaa. Ryhtini on huono, joten vaatteet näyttävät huonolta päälläni ellei vedä vatsaa sisään. Nukun huonosti, heräilen monta kertaa yössä. Penikseni on epämukavan tuntuinen. Se on liian pieni, kasvaa kyllä isoksi, mutta ei pidä erektiota niin hyvin kuin voisi toivoa. Seksistä tulee suorittamista, kun joutuu huolehtimaan erektiosta. Kivekset ovat liian pienet. Ennen kaikkea Kimmo valitti sitä, ettei minua oteta tosissaan. Enhän ole Kerhossa. En ole muutenkaan sellainen tyyppi ketä “jengi rispektaa”. Eipä kukaan päälleni sylkenyt, mutta ehkä olin ollut liian kännissä joka paikassa harva se viikonloppu. Kimmo oli ennen valittanut sitä, ettei häntä kiinnosta mikään. Eihän hänellä ollut “lahjojakaan” valokuvaukseen. Näkemystä tai mitä se nyt sitten on. En sitten tiedä miten hän oli ajatellut elämän paranevan ryhtymällä Villeksi, joka ei osaa mitään, eikä niin kiinnostakaan.

  Johanna Honkola kuulemma muutti minun takiani Turkuun. Hän oli kuullut, että minusta tulee jotain suurta. Hän halusi osansa. Kimmo oli Johannan eksä. Heillä oli vieläkin hyvä ystävyys. Ovathan molemmat örkkejä. Ehkä Kimmon oli tarkoitus hypätä nahkoihini, kunhan saan homman aluille, ja elää Johannan kanssa. Sitten kun olen menestyvä. Johanna joskus valitti, että sinusta tulee jotain, mutta mitä merkitystä sillä on jos olet jo vanhus? En osannut sanoa siihen mitään. Kai se on parempi menestyä vanhuksena kuin ei ollenkaan.

  Johanna ja Kimmohan tunsivat toisensa vuosisatojen takaa. He olivat molemmat asuneet nykyisten Viron ja Latvian alueilla jo keski-ajalla. Johanna kertoi, miten wanhan ajan elämä oli tylsää. Hän työskenteli Siguldan vanhassa linnassa linnanneitona. Siellä nukuttiin talvellakin vain katos ja huopia suojana. Aluetta terrorisoineet Kalpaveljet hyökkäsivät välillä linnaan ja varastivat ruoat.

  2010 setäni Ari Hanhisuo ehdotti samaa mitä Rauno Mokka oli jo aiemmin ehdottanut. Että jakaisimme kehoni. Molemmat saisivat vuorotellen olla minä. Ikään kuin minä olisin halunnut muuttaa Kuruun hoitamaan metsää ja pitämään pientä sahaa. Tai Raumalle, joka on kamala läävä. Arinhan kaappasi Kalle-vaaria hallussaan pitänyt örkki, joka oli ilmeisen kotiutunut Hanhiperälle, kuten tilaa kutsuttiin.

  Eräs mielenkiintoinen örkki on turkulainen verotarkastaja Ile Mäki. Hän meni vanhoilla päivillään Viroon naisiin, ja siellä virolainen örkki kaappasi hänet. Sen jälkeen hän on puhunut suomea virolaisittain. Kerran kun olin auttamassa häntä pihahommissa, hän tarjosi minulle ruokaa. Yhtäkkiä istuessamme ruokapöydässä örkki joutui ilmeisesti häipymään. Oikea Ile sanoi minulle: “Auta minua.” Hän toisteli sitä muutaman kerran. En ymmärtänyt häntä. Pian örkki tuli takaisin ja otti jälleen Mäen hahmon. Hän pyyhki muistini ja imi minusta energiaa, minkä seurauksena jouduin laittamaan makuulle vähäksi aikaa. 

 

  2014 Lukon fanimatkalla eräs raumalainen ehdotti minulle, että hän voisi olla minä. Hän näki minussa potentiaalia, jota itse en pystyisi lunastamaan. Ja hän oli reilu. Saisin itsekin olla puikoissa yhden päivän viikossa, sekä lisäksi tunnin joka ilta. Oli kuitenkin jotain mitä minun piti tehdä ennen kuin tämä kaikki olisi mahdollista: Liittyä Kerhoon. Vaikka kai niitä örkkejä on laamanneinakin. Mutta harvassa. Minun tapauksessani liittymisen piti kuitenkin tapahtua omasta halustani. Voisin kuvitella, että yleensä jos örkki kaappaa laamannin kehon, hän liittyy melko nopeasti Kerhoon.

  Ritva Hautaniemellä oli tapana imeä ala-asteikäisten poikiensa kavereista energiaa. Hautaniemellä pikkuvieraat saattoivat yhtäkkiä tuntea olonsa väsyneeksi ja nukahtaa muutamaksi tunniksi. Ritva tapasi myös lauleskella loruja kielellä, jota kukaan ei pystynyt tunnistamaan. Ehkä kyseessä on joku ikivanha kieli toisesta aurinkokunnasta. Kuka tietää kuinka vanha Ritva todella on?

  Eräs tapaamani mielenkiintoinen örkki on helsinkiläinen Kati Sinenmaa. Kivilinnaketta rakentanut nainen, joka hämmästytti ihmisiä sitkeydellään ja voimillaan. Suorittaessani siviilipalvelusta Espoossa 1998, kävimme joskus porukalla tervehtimässä Sinenmaata hänen rakennelmallaan Helsingin Pasilassa. Hän oli välitön persoona, jonka kanssa oli mukava jutustella niitä näitä.

  Kiimaisena ja humalaisena nuorukaisena flirttailin Sinenmaalle. Hän ehdotti että tulisin käymään uudestaan joku ilta. Menin Sinenmaan leiriin oluineni ja päädyimmekin harrastamaan seksiä. Samalla hän imi minusta kaiken mahdollisen energian. Tarvitsihan hän toki voimia kivien kantamiseen. Muistan kun konttasin läpi yön kuuden kilometrin matkaa takaisin kämpille Espoon Leppävaaraan. Voimani olivat niin lopussa, etten pystynyt kävelemään. Aamun sarastaessa pääsin vihdoin vuoteeseeni. Jakaessani rahaa 2010 joku ehdotti että myös Kati Sinenmaa ansaitsisi stipendin. Myönsinkin sen hänelle, mutta silloin en muistanut tätä sivari-aikaista episodia.

  Näiden muutaman esimerkin lisäksi mainittakoon että esimerkiksi Apulannan alkuperäinen basisti Mandy Gaynor on örkki. Kuten myös YLE:n toimittaja Annastiina Heikkilä sekä keihäänheittäjä Seppo Räty. Myös Helsingin metrossa ihmisiä 90-luvulla terrorisoineet ns. "metrotytöt" olivat kuulemma örkkejä.

  Raumalla örkkejä riittää. He ovat kansoittaneet paikkakunnan ja sen ympäristön. Ollessani Raumam Boikien pelireissuilla mukana, muutama hehkutti minulle Ridley Scottin ohjaamaa 1492: Conquest of Paradise - elokuvaa realistiseksi. Kuulemma suurin virhe elokuvassa on värien käyttäminen kankaissa. Keskiajalla vain kaikista korkea-arvoisimpien ihmisten vaatteissa oli värejä. Urbaani maailma on kuitenkin ollut värikäs jo antiikin aikoina. Muinaisen Rooman katuja reunustavat talot olivat eri värisiä ja palveluita mainostettiiin värikkäin kyltein. Temppelitkin oli maalattu kirjaviksi. Nykyajan uusklassismia edustavia rakennuksia ei maalata. Ne ovat yhtä värittömiä kuin lähiöiden halvat betonibunkkerit. Mitä olen muuten örkkien juttuja kuullut, oli elämä jo antiikin aikoina hyvin samanlaista kuin nykyään. Vain sähkö puuttui ja kaikki mitä se ikinä mahdollistaakaan.

  Raumalaiset örkit kokivat minut vihollisekseen. Etenkin osan mielestä minua piti piinata niin paljon kuin mahdollista. Lukon vieraspelimatkoilla minut uudelleensijoitettiin toistuvasti bussiin, jossa olin heidän ympäröimänsä. Sain kuulla että kuten hekin, myös minä jatkan elämääni yhä uudestaan ja uudestaan. Jos joudun kuitenkin kulkemaan unohduksen verhon läpi, niin eihän se ole sama asia.

  Rauman Lukon peleissä käytetään sisääntulomusiikkina Conquest of Paradise -elokuvan score-musiikkia. Se symboloi örkkien paratiisinvalloitusta. Maalilauluna käytetty Europen Final Countdown kertoo myös örkeistä. Rauno Mokka hykerteli minulle puhelimessa, kysellen mitä mieltä olen laulun sanoituksesta? Enpä juuri mitään. Olinhan muutenkin kuullut sanat väärin, enkä voi sietää koko biisiä. Se aiheuttaa minulle vilun väristyksiä.

  Mokka seuraa elämääni ja haluaisi kovasti tietää mitä tiedän örkeistä. Ehkä hän tietää miten koko tarina tulee päättymään ja toivoo jatkavansa elämäänsä nahoissani. Hän odottaa. Hän ei uskalla käydä päälleni. En tiedä pitääkö Mokka itseään self made manina, mutta toivon että hän lopettaa sellaisen pöllöilyn ja laskeutuu alas tornistaan.

  Käymässä me kaikki täällä olemme. Niin hänkin, vaikka luulee elävänsä ikuisesti. Hänelle on valehdeltu ja hän joutuu vielä kohtaamaan kaikki uhrinsa avuttoman rääpäleen osassa, joka hänelle on ikuisuudessa varattu. Mutta se ei ole elämää, se on elokuvaa. Toivottavasti hän nauttii kauhuelokuvista.

  Mokan päivät ovat luetut. Örkki-lajin edustajien golden age on tämä aika ja Rauno Mokka tuhlaa sen Rauman Lukon menestysmahdollisuudet samalla pilaten. Resursseja olisi, mutta niitä ei jostain syystä käytetä tai osata käyttää. Mokka on niin pahasti itseään täynnä, että pilaa Lukon kaikkivoipaisuuden kuvitelmissaan. Hän valmentaa, valitsee pelaajat, treenaa heitä, esiintyy heinä, kiusaa heitä, paijaa jotain satunnaista suosikkiaan ja tekee kaiken fiilis-pohjalta, vaikka voisi olla järjestelmällinenkin. En tiedä mikä hänen pointtinsa on, mutta ehkä se on ainoastaan kiusanteko. Tai ehkä joku kiusaa Mokkaa tietäen hänen pahimman heikkoutensa, ylimielisyydestä johtuvan typeryyden. Ehkä Mokka ei haluakaan menestystä, koska pelkää liiallista huomiota. Minulle hän ainakin sanoi, ettei myönnä televisiohaastatteluja.

  Mokan kultaiset vuodet kuluvat Rauman pitäjässä jääkiekkojoukkueen omistajaa leikkien ja pikkulapsia kiusaten. Hänen lajitoverinsa pyörivät dynaamisina city-ihmisinä maailman metropoleissa, mutta Mokka on erilainen. Hän on maalainen ja herkkä taiteilijapersoona, joka hellii ihmisyyttä itsessään. Kukaan ei saa ikinä tietää kuinka sävyisä Mokka pohjimmiltaan on. Hänen ulkokuorensa on kova, mutta sisältä löytyy pehmeä nallekarhu, joka toki syö ihmislapsia aamupalaksi päälle irvokkaasti röyhtäisten. Mokka maksaa velkaansa paholaiselle tuhoamalla raumalaisia ja miksei muitakin ihmiselämiä. Todelliset laji-ominaisuutensa hän kätkee esiintymällä satanisti-piireissä koirien kiduttajana.

  Rauno Mokka varmastikin vannoo minulle kostoa ja yrittää vielä seuraavassakin elämässään minua piinata. Ehkä hänet pitää lyödä maahan monta kertaa, ennen kuin hän tajuaa oppia nöyryyttä. Ehkä tämä koko soppa on hänen mielestään pelkkää showta ja niin varmasti onkin, mutta miksi hän ehdoin tahdoin hamuaa siitä itselleen narrin roolia? Kyllähän sitä hänelle toki tyrkytetään, mutta tarkoittaako se sitä, että rooli on pakko ottaa vastaan?

  Ehkä tässä kaikessa onkin kyse Rauno Mokasta, jota yritetään kauttani ojentaa. Eihän minulla vaivaisella ihmisellä yksin juuri mahdollisuuksia ole, mutta ainakin tieto leviää. Lopulta löytyy kuri Rauno Mokallekin ja monen mielestä on varmasti hauska seurata hänen teutarointiaan. Samalla tavoin kuin Mokka ovelasti usuttaa vastustajansa nolaamaan itsensä, samalla tavoin hänkin "tekee sen itse".

  Jos Mokka epäilee jonkun alaisensa kääntyneen häntä vastaan, hän ei mene syyttämään tätä petoksesta. Ei, hän mieluummin lavastaa tai manipuloi ihmisen itse antamaan paljastavia merkkejä toimistaan, jotta pääsisi epäilyn varjolla kiduttamaan totuuden ulos luopiosta. Vaikkakin totuus on yksinvaltiaille usein sama asia kuin oma mielipide.

 Lopulta tulee mieleen moniko hirmuvalta tässä maailmassa on kestänyt diktaattorin vanhuudenhöperöyden? Jos itse olisin Rauno Mokan kengissä, alkaisin suunnittelemaan tulevaisuuttani johonkin muualle kuin Raumalle. Niin traumaattista kuin se hänelle onkin. 

  Mokan lajille on valehdeltu. Heidän hegemoniansa maa-planeetalla on kohta päättymässä. On aika jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja. Mutta kuinka pitkälle örkit tulevat pääsemään? Lopullinen Final Countdown on lähellä.

  Örkit eivät välitä karmasta, tai mikä se systeemi nyt sitten onkaan. Örkit katsovat vain toteuttavansa omaa olemustaan. He ovat petoja ja loisia. Ja niinhän se onkin. He ovat luontokappaleita siinä missä ihminenkin. Mutta luonnossakin kantoja harvennetaan. Tapoja on monia. Elettiinhän sitä ennenkin ilman tuholaismyrkkyjä, kunnes ne jossain vaiheessa keksittiin. Ei mikään vaihe historiassa ole lopullinen.

 

 

 

 

Havainnollistavia esimerkkejä