Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

P O L I I T T I N E N   K A T S A U S 

 

 

 

 

 En painosta ketään lukemaan salaliittoteorioita ja vaihtoehtoista mediaa. On kuitenkin päivänselvää, ettei valtamedia kykene puolueettomaan tiedonvälitykseen. 9/11 oli vedenjakaja, jonka jälkeen kukaan itsenäinen toimija ei yksinkertaisesti voi väittää asioiden olevan kuten uutisissa kerrotaan.

 False-flag tempauksia on ilmeisen vaikeaa toteuttaa vedenpitävästi. Tuntuu ettei siihen pyritäkään. Ehkä länsimaisia ihmisiä kasvatetaan ajattelemaan, etteivät uutiset ole totta - tietenkään. Ei niiden ole tarkoituskaan olla. Sama homma kuin totalitaristisissa valtioissa a la Kiina ja Pohjois-Korea. Ei voida sanoa, että rehellinen tiedonvälitys olisi kuollut. Eihän sellaista ole ikinä ollut olemassakaan. Mutta käsitys siitä onnistuttiin tappamaan. Toki on paljon ihmisiä, jotka eivät suostu tätä sisäistämään.

 Uraa tekevällä ihmisellä on kaksi vaihtoehtoa. Olla osa valhetta ja saada sen levittämisestä palkkaa, tai pyrkiä rehellisyyteen ja unohtaa hyvät työpaikat. Valhe on niin suuri, että helpommalla pääsee kun menee virran mukana. 

 Maailmamme on kääritty valheisiin, joita media kietoo yhä tiukemmin ympärillemme. Rehellisyys vaatisi kaiken kyseenalaistamista. On kerrassaan mahdoton ajatus toimia osana valtamediaa ja kieltäytyä tietoisesti levittämästä valheita.

 Tätä nykyä Suomen valtamedia ajaa Nato- ja EU-myönteistä agendaa, jossa vihollisen rooli on varattu Venäjälle ja muslimeille. Kuinka ollakaan, nuo kaksi tahoa ovat Israelin ja USA:n pahimmat viholliset. Ei ole mikään salaisuus, että USA:n tavoite on ajaa Venäjä sekasortoon ja hajottaa se pieniin osiin. Tavallaan se olisi Suomenkin etu, jos asiaa tarkastelee pelkästään sotilaallisesta näkökulmasta. Taloudellinen näkökulma on kuitenkin huomattavasti tärkeämpi. Suomi elää idänkaupasta, jonka potentiaalia ei olla vielä päästy edes kunnolla mittamaan. 

 Suomalaiset päättäjät kumartelevat Brysseliin, koska heillä ei ole näkemystä ajaa Suomen asiaa. Se vaatii myös kanttia, jota poliitikoilla ei tunnu olevan. Ymmärrän että huippupoliitikot ovat satanisteja, mutta voisi sitä silti pitää omiensa puolta. Näyttääkö tulevaisuus EU:ssa muka jonkun mielestä ruusuiselta? Siitä on pakko päästä ulos, maksoi mitä maksoi. Tulipa nähtyä sekin hienous. Jossain vaiheessa ero EU:sta tapahtuu joka tapauksessa. 

 Mitä järkeä on ottaa käskyjä vastaan kasvottomalta EU-eliitiltä, jonka tavoitteet ovat jyrkästi ristiriidassa Suomen edun kanssa? On parempi päättää itse asioistaan. Silloin vastuun kantaminenkin on luontevampaa. Suomessa on kuitenkin hyvä infrastruktuuri ja koulutettua väkeä. Monissa muissa maissa koulutetut ihmiset ovat tylsistynyttä yläluokkaa. Systeemi on heille niin edullinen, niin oikeistolainen, että kehitys sakkaa jo siitä syystä. 

 Nykyinen porvarihallitus ajaa amerikkalaista mallia, jossa köyhiä kyykytetään. Hyvinvointivaltioon ei muka ole varaa. Porvarien mallissa jokainen ottaa itse vastuun pärjäämisestään. Miksi tätä ajatusta ei sitten ajeta valtion talouspolitiikassa? Alexander Stubb kehtaa puolustaa vapaakauppasopimuksia ja Euvostoliittoa. Eikö hän voisi vain muuttaa ulkomaille kokonaan? 

 Jutta Urpilaisen mielestä ulkona EU:sta Suomi ajautuisi sivuraiteelle päätöksenteosta. Isot pojat ovat onnistuneet myymään Euroopan liittovaltiokehityksen hänelle vääjäämättömänä kehitysraiteena. Pienenä maana Suomen on hänen mukaansa pakko pyrkiä integroitumaan isompien kanssa. Ikään kuin emme muuten pärjäisi. Ikään kuin emme tietäisi itse mitä tehdä. Ikään kuin Euroopan maiden pitäisi taistella Kiinaa ja Venäjää vastaan. Jos ei asein, niin politisoimalla kaupankäynnin. Samaan aikaan kun USA käy muina miehinä kauppaa itämaihin, tekee se kaikkensa rajoittaakseen Euroopan maiden yhteistyötä itään päin.

 Sanoisin että Suomessa on varaa kyllä kouluttaa motivoituneita ihmisiä, mutta karsia pitäisi tehottomasta valtionhallinnosta ja byrokratiasta. Työttömistä tulee kuluja, koska Suomessa on puoli miljoona ihmistä vailla työtä. He odottavat jonkun tarjoavan heille töitä. Itseään he eivät kykene työllistämään, ellei työpaikkoja ole.

 Suomalainen ihminen opetetaan uskomaan auktoriteetteihin ja luovuttamaan vastuu häntä holhoavalle yhteiskunnalle. Se on mentaliteetti jonka Suomessa sisäistää. Jos töitä olisi, se toimisi. Kun ei ole, se ei toimi. Suurin virhe mitä Suomessa voidaan tehdä, on tyhmentää ja passivoida työttömät myrkyttämällä heidät fluorilla ja masennuslääkkeillä. Ruotsalaisilla on ehkä siihen varaa, meillä ei.

 Katsokaamme naapurimaahan. Siellä rikkaat maksavat mielellään veroja, koska katsovat olevansa osa jotain suurempaa kokonaisuutta. Ruotsalaiset uskovat maahansa ja kantavat kortensa kekoon. Siellä työläiset hyväksyvät paikkansa, koska tiedostavat asioiden olevan mallillaan. Eihän Ruotsi paratiisi ole, mutta malliesimerkki hyvin hoidetusta valtiosta kuitenkin. 

 Se on melkein sama Suomessa. Paitsi että Ruotsissa on töitä. Miksi Suomessa ei ole? Koska EU ja euro. Ne eivät sovi Suomelle. Näkeehän sen. Kun muun maalaiset ottavat EU:sta mitä irti saavat, kuvittelevat naiivit suomalaiset pärjäävänsä tottelemalla. Suomalaiset ovat työteliäitä mutta se ei riitä. Pitäisi olla ovela ja charmikas. Suomalainen on rehti. EU:ssa se ei kannata.

 Suomelle sopii omaehtoinen malli. Liittovaltio etelän maiden kanssa ei toimi. Parempi kun eroaa. Niin se on yksinkertaisempaa. Jos Suomen talous saadaan tuhottua, on täällä edessä sama kuin Kreikassa. Massatyöttömyys ja koko yhteiskunnan kurjistuminen. Kreikassa ihmiset hytisevät kodeissaan, kun heillä ei ole varaa maksaa sähkölaskuja. Monet ovat joutuneet muuttamaan pahvimajaan. Suomessa tällainen ei onnistu. Pitkä talvi ajaisi kansan pakolaisiksi. Ruoan ja lämmön perässä etelään. Sitä EU haluaa. Tyhjentää Suomen. NWO-haaveissa tulevaisuuden EU-Suomi on yksi iso puisto ja kaivo. Ihmiset joutavat etelän maihin.

 

 Päivänpolitiikka on kuitenkin yksi iso päänsärky. Siksi yritän olla ottamatta liikaa kantaa. Kun ottaa hanakasti kantaa, ei ehdi paljon muuta tekemäänkään.

 Maailma muuttuu. Harva on enää kommunisti, mutta iso osa Lähi-Idän muslimeista suhtautuu yhä suurella hartaudella uskontonsa opinkappaleisiin. Suomessa päästiin tänne miekoin tuodusta uskonnollisuudesta yli jo 100 vuotta sitten. Maalaisjärjellä. Sen on korvannut sivistys, joka on kuitenkin yhtä tekopyhää kuin kristinusko. Samat tyypit jotka julistavat "eroa kirkosta" -kampanjaa, kannattavat suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin. Samat tyypit jotka puhuvat n-sanasta, innostuvat seksistisestä ja rasistisesta räpistä missä kaikki ovat neekereitä tai huoria. Naisia ei saisi esineellistää, mutta Tom of Finland on kova juttu. Mitään ulkomaista tai seksuaalivähemmistöjä koskevaa ei saa kritisoida, tai on rasistinen ihmisvihaaja. Sama kliseinen poliittinen korrektius ei kuitenkaan koske joka asiaa. Ylitsepursuavasta ymmärryksestä pääsee nauttimaan vain kaikenlainen vaihtoehtoinen. Se on sivistystä. Sillä mikä on vaihtoehdon kova ydin ei ole väliä.

  Osittain kyse on Suomen avautumisesta kohti globaalia maailmaa. Suureksi osaksi se on sionistisen eliitin hankkeesta lopettaa Euroopan kansallisvaltiot järjestelmällisellä massamaahanmuutolla. Agenda verhotaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Vainottujen auttamiseksi. Suvaitsevaisuudeksi. Toisaalta puhutaan työvoimapulasta, vaikka automatisaatio on tuonut mukanaan massatyöttömyyden. Sillä ei ole väliä että pakolaisten, joista suuri osa on nuoria miehiä, hyysäämiseen ei olisi varaa. Suomihan voi ottaa aina lisää lainaa. Johan sen määrää EU:kin. Niin sanotut suvakit ovat tämän päivän hyödyllisiä idiootteja. Vaikka maahanmuuttokriittisten joukossa ilmenee halveksuttavaa käytöstä, perustuu heidän agendansa kuitenkin järkisyihin. Ei Suomi voi elättää koko maailmaa. Jos joku haluaa tulla tänne tekemään töitä niin tervetuloa, mutta ei tänne kannata tuoda ketään laiskottelemaan. Niin monta varmasti tulee kuin vain otetaan. 

 Sionismia ei pidä sekoittaa juutalaisuuteen uskontona. Sionismi elää jengimentaliteetista, jossa juutalaisuus on vain mauste. Israel on tälle ns. Illuminatille tärkeä paikka, jonka kautta pystytään hallitsemaan Lähi-Itää. Mutta se ei ole heidän tukikohtansa.

  Koko ajatus siitä, että Lähi-Itä tyhjennetään ihmisistä Eurooppaan on järjetön. Ihmisiä syyllistetään toisten ahdingolla. Sanotaan että suomalaisten on kannettava vastuu pakolaiskriisistä. Tehdään siitä bisnes. Mutta kuka ajaa ihmisiä massoittain liikkeelle omista kotimaistaan? Kuka tuhosi heidän elämänsä siellä ja kertoi heille, että nyt kannattaa lähteä Eurooppaan? Onhan Lähi-Idässä läsnä sionistinen maailmanpoliisi USA, joka taitaa pommittamisen lisäksi informaatiosodankäynnin, ja saa lähes kenet tahansa polvilleen, jos vain haluaa. Tästä esimerkkinä Breivikin tapaus Norjassa. Kun Norja ei suostunut USA:n varjohallituksen, ns. cabalin, tahtoon, laitettiin mantsurian kandidaatti Breivik asialle. Jo seuraavalla viikolla tapahtuneesta Hillary Clinton teki "sympatiavierailun" Norjaan, tehden selväksi mistä tapahtumassa oli kyse.

 

 Kaikkien maailman maiden johtohahmot ovat mitä satanisteja. Sama pätee uskontoihin. Joissakin maissa uskonto tukee valtionpolitiikkaa ja toisinpäin. Se on huono asia, sillä uskonnolliset näkemykset eivät välttämättä vaadi maalaisjärkeä taakseen. Uskonnon varjolla voidaan siis toteuttaa satanismia parhaiten. Sama pätee myös totalitarismiin, eli sosialismiin näin etunenässä. Sama pätee oikeastaan mihin tahansa suureen keskusjohtoiseen systeemiin.

  Mitä suurempi diktaattori, sitä kovempi satanisti. Pohjois-Korean Kim Jong-Il on todella voimakas satanisti. Saa voimansa siitä, että sortaa kansaansa. Sama päti Staliniin ja kumppaneihin. He saivat runsaasti satanistista mielihyvää ja valtaa sortamalla muita. Sitten on hirmuhallitsijoita kuten Turkin Erdogan, joka lienee satanisminsa lisäksi psyykkisesti kyvykäs ja pystyy alistamaan muut ikeensä alle. Hänellä saattaa olla salattuja kykyjä, minkä vuoksi kukaan ei mahda hänelle mitään. Oli kyseessä sitten  suostuttelu tai määräily, taitaa sen parhaat uhrit pöytään lyönyt saatananpalvoja. Toki valta sokaisee ja tekee vallanpitäjän alttiiksi liiallisuudelle, mitä tulee omaan tahtoon.

 Ennen vanhaan oli sentään bravehearteja, jotka pystyivät laittamaan kuninkaille hanttiin. Köyhäkin pystyi voimillaan uhmaamaan korkeita tahoja, jos vain omasi tarpeeksi henkistä kapasiteettiä. Maailma oli silloin toki yksinkertaisempi. Mutta ei entisajan kapinallinenkaan saanut asioita tapahtumaan tuosta vaan. Projektit piti viedä läpi verellä ja hiellä. Nykyajan ihmiset on myrkytetty ja lannistettu. Etenkin köyhät. Keskiluokkakin.

  Kuten Islannnin esimerkistä ollaan nähty, toimii demokraattinen yhteiskunta parhaiten pienissä yksiköissä, kun taasen Euroopan Unioni on täysi fiasko. Löytyykö Islannista kiiteltyjä talousneroja a la Björn Wahlroos? Tuskin muualta kuin vankiloista. Eihän sellaisia tarvitakaan, jos aiotaan jotain järkevää saada aikaiseksi.

  Illuminati yrittää kuitenkin kovasti pilata Islannin ajamalla maan päättäviin asemiin sionisteille uskollisia globalisteja. Pokkana valheita syytäviä eliitin juoksupoikia tuputetaan islantilaisille niin kauan, että he antavat periksi ja tottuvat asiaan. Pikkuhiljaa he alitajuisesti hyväksyvät uuden maailmanjärjestyksen, jossa logiikan ja maalaisjärjen korvaa eufenismeja pursuava poliittinen liturgia. Jostain löytyy vielä Islantiinkin Jyrki Katainen.

  EU:n virkamiehissä on varmasti fiksuja ihmisiä tuhansittain, mutta se kaikki valuu hukkaan, kun käskyt otetaan kasvottomalta pankkiirieliitiltä, joka ajaa uutta maailmanjärjestystä. Poliitikot ovat pelkkiä marionetteja, eivätkä joudu vastuuseen päätöksistään, kun saavat perustella niitä koko Euroopan edulla. 

  Mikä se sellainen koko Euroopan etu on?

  Tiedettiin kyllä miten Kreikan ja kumppaneiden käy, mutta haluttiin saada valtiot sidottua toisiinsa kiinni erilaisin velkajärjestelyin. Saatiin valtiot ottamaan pankeilta lainaa voidakseen maksaa niiden Kreikalle ja kumppaneille myöntämät riskilainat takaisin pankeille itselleen. 

 Tuhotaan yksittäisten maiden tarmo ajaa omia asioitaan yhteisen edun vaatimilla talouspakotteilla. Määrätään pakolaiskiintiöt, vaikka joillakin valtioilla ei ole heitä varaa ottaakaan. Tätä varten voi tietenkin anoa lisää lainaa. Ajetaan vapaakauppasopimuksia, joiden nojalla monikansalliset (amerikkalaiset) yritykset voivat pompottaa valtioita mennen tullen. Siinä vain muutama esimerkki EU:n ajamista asioista. Politiikka ei ole varsinaisesti alaani, mutta jos minunkin kaltaiseni jokamies tajuaa tuon verran, mikseivät päättäjät ymmärrä vielä paremmin? Syy on tietenkin satanismi, joka on maailmamme suurin keskusjohtoinen salaliitto, pilaten kaiken kauniin ja järkevän. EU:ta kontrolloi USA, jota kontrolloi Israel, jota kontrolloi Illuminati, jota kontrolloivat reptilianit. Siinä pahan akseli. Tulevaisuudessa reptilianit haluavat varmastikin kontrolloida maailmaa enemmän Kiinan kautta.

 Suomen kaltainen pieni maa voisi pärjätä kansainvälisessä kilpailussa, jos kaikki puhaltaisivat yhteen hiileen. Mutta kun on EU. Ei järki-ihminen enää tuhlaakaan aikaansa isänmaallisiin ajatuksiin, vaan ajaa vain omaa asiaansa. Kansallisvaltio on EU:n yhteydessä tullut tiensä päätökseen. Vain hölmö kieltäytyy näkemästä mitä Illuminati yrittää EU:sta tehdä: Liittovaltiota. 

  Satanistien hallitsemassa maailmassamme on huipputasolla; laji kuin laji, ala kuin ala; erittäin vaikea pärjätä ilman satanismia jo siitä yksinkertaisesta syystä, että muut huipputason toimijat ovat paholaismaisia satanisteja ja heidän paikkojaan kärkkyvät nousukkaat mahdollisesti vielä vittumaisempia ja opportunistisempia versioita heistä itsestään.

  Maailma on paha paikka ja yhä pahenee. Vaikka ennen elettiin ilman apuvälineitä ja viihdytyksiä, saivat ihmiset silloin elää puhtaina, luonnollisina ja väkevinä. Nykyajan ihminen on pelkkä vitsi. Toivottavasti edes hauska sellainen. Itse pesen käteni tästä kaikesta ja kuljen huolettomana kohti uusia seikkailuja. En minä ole mikään jumala. Ei tämä näytelmä ole minun kynästäni. Nöyränä olen yrittänyt pysytellä elämän ihmeiden edessä. En silti ymmärrä mikseivät ufot, alienit ja muut vastaavat voi vain hoitaa asioita kuntoon? Kun he kerran ovat niin kaikkivoipaisia, niin miksei homma toimi? Vai toimiiko se sittenkin juuri kuten sen pitääkin? Sanotaanhan että elämä on peli, tai ehkä pelkkä simulaatio. Ehkä maailma on jonkun pilalle hemmotellun rikkaan kakaran lelu, josta hän ei ole kiinnostunut. Tyhjäkäynnille jätetty auto. Hylätty huvipuisto. Hukattu mahdollisuus. Oikein huollettuna, säädettynä ja valvottuna maailma voisi olla jotain hienoa. Ei tarvitsisi selitellä ja levitellä käsiä. Nyt kaikkia vituttaa.

  Kaiketi ihminen on huono-onnisin kaikista olioista. Turva ruvella ja selkä hiestä märkänä tulee hänen ansaita elantonsa, vaikka erilaiset teknologiset innovaatiot ja luonnon syvällinen ymmärtäminen mahdollistaisivat henkisyyteen pyrkivän seesteisen elämänmallin. Miksi maailmamme on niin julma? Miksi elämämme niin raskasta? Enpäs tiedä. Luulen että ihmiselämä on rangaistus. Kakku joka pitää vaan lusia. Onneksi olen itse jo nelikymppinen. Alle puolet jäljellä.