Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UFOJEN FILOSOFIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Johdanto

 

  Tämä kirjoitus käsittelee yliaistillisia olentoja; korkeammissa ulottuvuuksissa värähteleviä entiteettejä, eli ufoja ja heidän filosofioitaan. Monet tekstini sivuavat heitä, mutta nyt aloitan uuden, kokonaan heitä käsittelevän kirjoituksen. Tämä täydentyy pikkuhiljaa. Koska aihetta on tieteellisesti mahdotonta tutkia, en yritäkään todistella mitä on olemassa ja mitä ei. Turha tulla sanomaan minulle, että ei se noin voi olla. Että tuo on ihan mahdotonta.

  En usko tieteeseen. Onhan tieteellisesti todisteltu väite toki uskottavampi kuin jonkun uskonnon opit, jotka perustuvat pelkästään vanhoihin kirjoituksiin ja uskoon itseensä. Mutta tiede on korruptoitunutta. Tutkimuksen rahoittaja saa yleensä haluamiansa tuloksia. Tutkimus on usein aatteellisesti ja poliittisesti värittynyttä. Sillä haetaan tiettyä lopputulemaa, ja vastakkaiset näkökannat käsitellään ohuesti tai sivuutetaan kokonaan.

  Kun menee kouluun tai yliopistoon, tulee oppilaan sisäistää oppimateriaali ja osoittaa sitten, että hän on sen omaksunut. Tämän pohjalta voi suorittaa omia tutkimuksia, mutta niiden tulee nojata jo aiemmin todisteltuihin oppeihin. Saadakseen työpaikan tai rahoitusta tutkimuksilleen, pitää tutkijan olla kuuliainen ns. yleiselle totuudelle. Sitä samaa totuutta levittää massamedia. Jos ei ole osa tuota usein räikeän valheellista totuutta, ei voi olla osa koneistoa, vaan on tuomittu hörhöksi ja foliohatuksi.

  Omat "tutkimukseni" perustuvat arvailuun ja fiilistelyyn, sekä erilaisiin pääni sisäisiin ääniin. En pahemmin lue ufoja ja humanoideja käsittelevää kirjallisuutta, enkä seuraa internetin keskustelupalstoja tai käy luennoilla. Yritän muistella miten asiat ovat tapahtuneet ja minkä vuoksi. Muistikuvani ovat usein hieman epämääräisiä. Eivät aina, mutta silloinkin on mahdollista, että mielikuvitus on tehnyt minulle tepposet.

  Saan osviittaa ääniltä, jotka puhuvat minulle. Ne kertovat minulle erilaisia asioita ja muistuttavat menneistä tapahtumista. Useimmiten ne johtavat harhaan, mutta silloinkin jutuissa on usein jokin yksityiskohta, josta voi ammentaa. Mitään tieteellistä siinä ei ole. Ihmisen tulisikin kai elää ihmisen elämää, johon ufo-jutut eivät kuulu. Mutta omassa elämässäni tämä ilmiö on ottanut niin suuren roolin, että sitä on pakko käsitellä kirjoituksen keinoin. 

 

 

 

 

Ufoista yleensä

 

  Aikojen alussa - tai niiden välissä - jumal-olennot leijuivat kaasupilvinä euforisessa nirvanassa keskellä ei-mitään. Mitään ei tarvittu. Kunhan oltiin vaan. Sitten joku heistä kyllästyi tähän kaikkeen ja ehdotti muille, että mitä jos luodaan sellainen maailma, jossa kaikkia vituttaa koko ajan? Siinä on hyvää ja pahaa sekaisin. Kaikki faktat sotkettu ja vääristelty. Tehdään tietämättömiä viisaita ja järkeviä idiootteja. Sitten seurataan miten se etenee omalla painollaan.

  Näin tehtiin. Mutta maailmoja luotiin samantien monta tuhatta. Jokaisessa omat lainalaisuutensa. Jotkut näistä isompia, jotkut pienempiä. Jotkut päällekkäin, jotkut erillään toisista. Jokainen maailma - jotkut todellisempia kuin toiset - tehtiin ympyräksi, jossa kaikki kiertää kehää. Pienin ameeba on lopulta vahvempi kuin valtavin lohikäärme.

  Kun tätä jumalten touhua vertaa ihmisen aikaansaannoksiin, voi verrokiksi nostaa jonkun vanhan FPS-tietokonepelin. Vihollisilla on näissä peleissä tekoäly, jonka pohjalta he sahaavat tiettyä reittiä edestakaisin ja ampuvat kohti, jos osut heidän näkökenttäänsä. Sellainen tämä jumalten luoma maailmakin on. Simulaatio; peli jota voi pelata. Epätäydellisyydessään huvittava ja samalla turhauttava. Mutta ei auta muuta kuin sopeutua vallitseviin olosuhteisiin ja "tehdä parhaansa". 

 

  Niin sanottu viidakon laki tarkoittaa sitä, että vahvempi syö heikomman. Eläinten maailmassa tämä katsotaan yleisesti hyväksyttäväksi. Saaliseläimet estävät luontoa pusikoitumasta. Ilman petoja saaliseläimet lisääntyvät liiaksi ja niiden perimä saattaa heikentyä. Haaskaeläimet taas puhdistavat luontoa raadoista. Jopa hyttysillä - joita on vaikea olla pitämättä vitsauksena - on varmasti tärkeä tehtävänsä. Ne ovat ainakin pölyttäjiä ja lisäksi ruokaa linnuille.

  Ihmiset tekevät eron itsensä ja eläinten välille. Eläimeltä ei odoteta moraalia. Toisaalta ihmisen katsotaan polveutuneen apinasta, joten siinä suhteessa olemme eläimiä. Onko ihminen polveutunut eläimistä, vai olemmeko niistä erillinen luomus; eräänlainen sekasikiö? Tieteen mukaan apinalla kesti 10 miljoonaa vuotta kehittyä ihmiseksi, mutta toisaalta tiedetään, että vain 10 olutta menee siihen kun ihminen taantuu apinaksi. Mutta jos ihminen kehittyi apinasta, miksi apinoita on vieläkin olemassa? Ovatko apinat jääneet apinoiksi taantumuksellisuuttaan? Kun maailma ympärillä juoksee eteenpäin, ei jälkeen jäädäkseen tarvi edes jäädä paikoilleen. Hidastelu riittää. Saati sitten, että alkaisi haikailla menneitä aikoja ja peruuttelisi takaisin apinatarhaan. Toki sinnekin pääsee. Todisteita tästä saadakseen ei tarvi kuin pistäytyä lähimpään räkälään, missä keskioluen kirvoittama kiivas mölinä ja yleinen sekasorto kukoistavat.

  Ihmisten tunnettu maailma rajoittuu maapalloon. Kuussa käyntejä en usko todeksi, koska satun tietämään, että kuu ei ole sellainen miltä se taivaalla näyttää, vaan täynnä elämää ja Blade Runner - tyylisiä metropoleja.

  Tämä tunnettu maailma on saatanallinen. Kuten ovat enemmän tai vähemmän kaikki muutkin ne maailmat, joista tänne saapuu kehonkaappaaja-örkkejä kiusaksemme. Toinen puoli - tuonpuoleinen - mistä käsin (nekin jumalten luomat) ufot meitä kontrolloivat, on lähtökohtaisesti positiivinen verrattuna tämän maailman negatiivisuuteen. Sinne eivät örkitkään pääse. Mutta sielläkin iso osa olevaisista on kusipäitä. Toisin sanoen ilkeitä, määrätietoisia ja vaativia persoonia. Mutta he eivät elä negatiivisuudesta, kuten tämän maailman johtohahmot: Saatana ja muut vastaavat langenneet enkelit tai mitä nyt ovatkaan.

  Maapallo on Saatanan valtakunta. Mutta sitä voidaan kontrolloida ulkopuolelta, jos niin halutaan. Usein ei haluta. Vapaa tahto kun takaa show'n mielenkiinnon ja mahdollistaa omaehtoisen kehityksen. On vain niin, että tässä maailmassa pärjätäkseen tulee toimia vittumaisesti ja kun niin tekee, jää tänne jumiin. Täältä pois päästäkseen tuleekin toimia vastoin luontoaan ja viidakon lakeja. Eikä se silti näin yksinkertaista ole, vaan paljon monimutkaisempaa. Suurin osa ihmisistä on alennettu eläimiksi, joilta ei sovi odottaakaan kuin heikomman syömistä. Neuvottelutaidot eivät auta. Pitää olla kuin Mustanaamio: Kova koville.

 

  Ihmisinä emme ymmärrä jumal-olentojen maailmaa. Emmekä ufojen. Paitsi minä ymmärrän ufoista vähän, tai ennemminkin tiedän, mutta en oikeastaan ymmärrä. Emmehän me ymmärrä kaikkea muurahaisistakaan. Erilaisia olentoja on ihmisiä kyvykkäämpiä ja vähemmän kyvykkäitä. Ufot ovat sellaisia jotka pystyvät kontrolloimaan meitä, ja jotka vaikuttavat elämäämme todella paljon. Me emme näe ufojen maailmaa. He näkevät meidät. Jotkut heistä seuraavat meitä hieman samaan tapaan kuin me katsomme Big Brotheria televisiosta. Jotkut heistä istuvat tarkkaamossa. Joitakuita ei kiinnosta.

  Ufoja on moneen lähtöön. Vaikka he ovatkin usein positiivisesti latautuneita entiteettejä, eivät he silti välttämättä ole ihmisiä kohtaan hyväntahtoisia. Suhtautuminen saattaa olla neutraalia. Jotkut ufot eivät auta ketään, vaan työskentelevät ainoastaan omaa etuaan silmällä pitäen. Jotkut saattavat olla avuliaita, mutta tämä ilmenee lähinnä ihmisten toimien hankaloittamisena. On näet kovin suhteellista, mikä on pitkässä juoksussa hyödyllistä ja mikä ei. Ilman vastoinkäymisiä ihmisestä tulee heikko ja tylsämielinen. Liian suuret ongelmat taas johtavat katkeroitumiseen. Jos jollain on paljon rahaa, voi hän ratkaista kaikki ongelmansa ostamalla itsensä ulos niistä. Se ei ole mielenkiintoista tai kehittävää. Ihmiselämän tulee olla hankalaa ja ahdistavaa. Niillä joilla sitä rahaa on eivät ole siinä mielessä relevantteja, että heidän on pakko toimia hyvin saatanallisesti kyetäkseen pitämään kiinni rahoistaan. He ryvettävät itsensä satanismissa, eikä heidän ole mahdollista päästä "taivaaseen". Ufojen lähettiläs voi kokea olevansa tärkeä ja sitä kautta ihmetellä, miksi joutuu kärsimään niukkuudesta. Eipä siinä välttämättä ole kyse mistään muusta kuin siitä, että häntä kontrolloiva ufo piehtaroi itse ylenpalttisuudessa, ja tuntee siitä huonoa omaatuntoa. Ja nyt siis projisoi itseinhonsa ihmisiin. Tai sitten on vain muuten vittumainen. Voihan senkin aina - jos se on tarpeen - selittää sillä, että haluaa koetella ihmistä. Tai ehkä on niin, että ne joita täällä eniten riepotellaan, pääsevät kuoltuaan "taivaaseen", eli ns. muihin hommiin, sen sijaan että kuolisivat pois tai jatkaisivat kiertoaan jossain muussa elollisessa olennossa. Ja tämä "palkinto" katsotaan niin arvokkaaksi, että on ihan oikein kärsiä sen eteen. Onhan kärsimyksen määrä kuitenkin maapallolla valtava. Sitä pitää olla ja se kohdistetaan muihin (erityisesti laamanneihin), jotta satanisti pääsee itse helpommalla. Ehkä ufotkin ovat satanisteja, tai ainakin jotkut heistä.

  Pääsääntöisesti ufot eivät ole kivoja. Jos ne olisivat sitä, elämä olisi tylsää. Kehitys ei tapahdu olemalla kiva. Maailma ei toimi niin. Ainakaan ihmisten maailma. Siksi ufot ovat ihmisiä kohtaan vittumaisia. Ufon apu on usein vuori kiivettäväksi sellaiselle, joka haluaa jotain. Vuoren huipulla ihminen saa haluamansa ja tajuaa samalla, että ei se ollut tämän arvoista. Silti jotkut ufot ovat kilttejä. He tietävät että ihminen on kuin koiranpentu, jota pitää hoivata ja jolle kuuluu antaa herkkupaloja ja rapsutusta. Jotkut ufot saattavat ottaa suojatin, joka on aiemmin elämässään kärsinyt ja saa nyt sitten tehdä mitä haluaa. Rahaa löytyy ja homma toimii muutenkin. Tällaisesta ihmisestä tulee usein lopulta ylimielisen vittumainen, mutta ufo sallii sen hänelle. Joku voisi luulla, että ufot ovat suuressa älykkyydessään hyvin kliinisiä toimijoita, mutta heiltä löytyy myös huumorintajua. He nauravat ainakin ihmisille. Sitä en tiedä, osaavatko he nauraa itselleen? Monet heistä ovat ainakin tympeän oloisia ja jopa hyvin tylyjä. Sellaisiksihan ns. enkelitkin usein ymmärretään. Että he eivät todellakaan ole mitään symppiksiä. Ymmärtääkö ihmisiä kurittava ufo vertautuvansa koiriaan potkivaan kennelinpitäjään? En tiedä.

  Samoin kuin positiivisesti latautuneita, on entiteettejä myös negatiivisia ja jo edellä mainittuja neutraaleja. Näistä negatiivisia kutsun demoneiksi. He työskentelevät pimeyden voimille eli esimerkiksi Saatanalle. Demonit ovat siinä mielessä rajoittuneempia kuin ufot, että heiltä puuttuvat lämpimät tunteet kokonaan. Demonit eivät tunne empatiaa tai rakkautta. Sen sijaan viha, tuska ja epätoivo ovat heidän voimanlähteitään. Tunteita nekin, ei siinä mitään. Tällainen demoni saattaa toki esiintyä hyvinkin ystävällisenä ihmistä kohtaan. Ihmisten ei kannattaisi olla demonien kanssa tekemisissä, sillä eihän siinä hyvin käy. Jotain voi hyötyäkin, mutta lopulta saldo jää pahasti miinukselle. Se maailma vetää kuitenkin puoleensa tietynlaisia ihmisiä. Niin se on varmaan aina ollut.

  Negatiivisesti latautuneet entiteetit ovat tuomittuja alisteiseen asemaan, sillä heidän on mahdotonta nousta olevaisuuden korkeimmille asteille. Mutta toisaalta heidän on helpompi nousta niin korkealle kuin he pääsevät. Ei se silti helppoa ole. Maailma on täynnä pahoja olentoja, jotka ovat yrittäneet päästä negatiivisuuden korkeimmille asteille, mutta päätyneet virumaan miljoonaksi vuodeksi pieneen häkkiin, kun ratkaisevalla hetkellä on mennyt pupu pöksyyn. En usko että heistä yksikään on ihminen. Ihminen on verraten pehmeä ja liian yksinkertainen pärjätäkseen extra terrestriaaleja vastaan. Galaksien mittakaavassa ihmistäkin tyhmempiäkin olentoja toki on. Mutta sellaiset ovat ihmisten tapaan rajoittuneet elämään omissa maailmoissaan. 

  Ufojen joukossa on viides kolonna. Negatiivisesti latautuneita entiteettejä, jotka sotkevat koko paletin. Pahansuopia yksilöitä, jotka sabotoivat ufojen projekteja. Tämäkin vain siksi, ettei kaikki olisi niin yksinkertaista. Kaikenlaiset olennot koirista jumaliin haluavat draamaa ja huvitusta. Ufoja korkeampien olentojen keskuudessa soluttautujat ehkä tiedetään, mutta heidän annetaan olla, jotta peliin tulisi lisää haastetta. Eikä pidä välttämättä muutenkaan puuttua itseään alempana olevien asioihin. Sitä on näet silloin itsekin osittain vastuussa tuloksista. Voiko todellisuus ilman ohjaavaa kättä muuttua parempaan suuntaan? Onhan aina helpompaa tehdä väärin kuin oikein. Se on hyvin monimutkainen kysymys kaikkine muuttujineen.

 

  Kristinusko pohjaa uhraamiseen samoin kuin satanismikin. Olihan Jeesus veriuhri. Ja samoin kuin Saatana, myös ufot haluavat uhreja. He haluavat ihmisten uhraavan aikaa ja vaivaa juttujensa eteen. Ihmisten pitää kärsiä saavuttaakseen jotain. Se on peli. Voimakasta ei haluta voimailemaan eikä älykästä laskemaan. Näyttävä uhraus on toimia luontoaan vastaan ja muuttua päinvastaiseksi kuin mitä on. Sillä mitä ihminen itse osaa tehdä ei ole niin väliä. Ufothan hoitelevat jutut taustalta kuntoon, jos niin haluavat. Ihmisten ei kuitenkaan haluta olevan omavaraisia. Ufojen mielestä on hyvä että ihmiset on tyhmennetty fluorilla. Sen parempi ufoille. Sitä helpompi ihmisiä on ohjailla ja laittaa sanat heidän suihinsa. Ei ihmisille anneta paljoakaan arvoa. Tyhmiä he ovat joka tapauksessa, mutta fluorattuina pysyvät sentään ruodussa, eivätkä tappele joka kadun kulmassa kuten keskiajalla tavattiiin tehdä. Ja ovathan fluoraus ja esimerkiksi massarokotukset myös mahdollisuus. Niitä välttelemällä voi keskivertoihminenkin nousta muiden yläpuolelle. Hänestä ei tule neroa, mutta kun valtaosa ihmisistä on idiootteja, on hän heihin verrattuna ja heidän seassaan hyvinkin älykäs.

  Ufot eivät tyydy pelkkään tarkkailijan rooliin. He haluavat sotkeutua joka asiaan ja muodostaa tapahtumaketjuja, joiden kautta asiat etenevät. He eivät halua antaa rahaa, koska se tekee elämän liian helpoksi. Asioiden pitää olla mahdollisimman vaikeita. Muuten kyse ei ole uhrauksesta, joka on heille tärkeää. Uhrauksen laadulla ei sinänsä ole merkitystä, vaan sillä että se on mahdollisimman vaikea toteuttaa. Jos olisit esimerkiksi valmis uhraamaan henkesi, sitä ei suostuta ottamaan, vaan halutaan sinun tekevän jotain mitä et osaa ja halua tehdä. Se taas joka osaisi tuon asian tehdä, ei sitä pääse tekemään vaan häntä vaaditaan antamaan henkensä. Usein aktiiviset ja osaavat ihmiset ovat haluttomia uhraamaan henkensä, koska heillä on sille käyttöä.

  Valon puolella tiedetään, että se on se parempi puoli. Pimeyteen eksytään. Sinne luiskahdetaan, eikä päästä enää pois. Pimeys on lyhytnäköinen diili. Se on korkeakorkoinen laina, joka antaa heti mutta tulee lopulta kalliiksi. Negatiivisella puolella edetäkseen entiteetin tulee olla valmis yhä suurempaan pahuuteen, päästäkseen kiipeämään hierarkiassa ylöspäin. Se on noidankehä. Tapa tai tule tapetuksi. Suurin hyöty imetään aina jollekin muulle. Jos on valmis mihin vaan, tarjoaa pimeä puoli enemmän. Positiivisella puolella on tyydyttävä vähempään. Kohtuullisuus on viisautta ja hyve. Jos antaa itsensä piehtaroida ylenpalttisuudessa, ei seurauksena ole kuin krapula. Viisaskin ottaa joskus liikaa, tunteakseen liiallisuuden. Mutta hän ottaa liikaa vain vähän, ja palaa sitten normaaliin arkeen.

  Ufot eivät ole kaikkivoipia. He ovat meitä ihmisiä huomattavasti kyvykkäämpiä, mutta eivät lopulta kykene muuttamaan omaa maailmaansa, vaan toteuttavat siellä vain omaa olemustaan. He ovat siis samalla tapaa kuin ihmisetkin yhtä lailla matkustajia kuin kuskejakin. Ufojenkin on helpompi arvostella muita ja sanoa mitä heidän pitäisi tehdä, kuin muuttua itse. 

  Luulen joidenkin ufojen joutuvan elämään myös ihmisenä jossain vaiheessa. He tarvitsevat sen opin tai haluavat ehkä muuttaa ihmisten maailmaa. Luonnollisesti hekin joutuvat ihmiselämään siirtyessään kulkemaan ns. unohduksen verhon läpi, eivätkä siis tajua olevansa vain vierailulla ihmis-elämässä. Muutenhan tällainen ihminen omaksuisi autuaan välinpitämättömän asenteen, eikä "elämän peli" olisi hänelle enää niin realistinen, eikä myöskään viihdyttävä seurata ylhäältä käsin. 

  Ufo voi myös vierailla ihmisenä ihmisten maailmassa. Ulkoisesti ihmisenä. Tai se voi vaikka valjastaa parasiitti-örkin käyttöönsä, jolloin örkki ehkä ihmettelee omaa poikkeavaa käytöstään, mutta ei ymmärrä mistä se johtuu. Tällainen kolmoisagenttius saattaa olla hyvinkin yleinen käytäntö. Toisaalta ufon ei välttämättä tarvitse hypätä örkin "nahkoihin", vaan örkkiä, tai vaikkapa jotain reptiliania, voi ohjata myös ruuvaamalla tämän ajatuksia.

  Pääsin kerran vierailemaan ufojen ajatusmaailmassa. Se ei ollut miellyttävä kokemus. Kaikkea oli liikaa. Kun puhutaan ajatuksista ja päätöksistä, kaikkea oli kerroksittain. Ikään kuin viisi paksua peittoa päällekkäin ja muutama ohut viltti vielä siihen päälle. Ihmisellehän multitaskaaminen ei sovi. Pitäisi keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Ihminen sekoaisi jos hänelle annettaisiin ufon tietoisuus. Kuten Irina Spalkolle käy Indiana Jones nelosessa.

  Olen myös muutaman kerran vieraillut ihmisenä Ufolassa. Ei se ollut kuitenkaan niiden varsinaisten vaikuttaja-ufojen paikka, vaan muistutti laitosta. Katselin heti, että ei helvetti. Tämähän on aivan perseestä. Vieläpä jotenkin teennäistä. Fyysisesti tila oli kuin joku koulun ruokala. Kaikki valkeaa: seinät, huonekalut ja ufojen vaatteet. Minut vietiin yhden työläisufon työhuoneeseen, joka oli ahdas koppi. Ihan hyvä työtila kuitenkin. Hyvin askeettinen sellainen, aivan kuten voisi kuvitellakin. Ei mitään tilpehööriä. Oppaani esitteli minut ufolle ja kertoi minun tulleen vain vähän seuraamaan hänen työtään. Valkeapintainen ufo vilkaisi minua hymyillen.  

  -  Jaa, hän sanoi.

  Katselin ufon olan yli kun hän vieritti näytölle ihmisiä kuin liukuhihnalta toinen toisensa perään ja päätti sekunnissa jokaisen kohtalon. Yhden kohdalla ufo pysähtyi.

  - Tämähän on aika mielenkiintoinen. Hmm... No joo. Samapa se on.

  Kysyin häneltä mistä oli kyse. Hän jaaritteli jotain ympäripyöreää. Ei selvästikään halunnut kertoa. Tai ehkä hän ei ehtinyt. Ufolassa nimittäin painetaan hommia, eikä turhia ihmetellä. Onhan siellä seuraa, eikä siellä ahdista siten kuin täällä maan kamaralla, mutta päätin silloin, että tänne en halua. Ei sillä, että haluaisin ikuisesti pysyä pinnallisen typeränä ihmisenä, mutta en minä myöskään halua näyttöpäätteen äärelle arvioimaan sopivia kohtaloita joillekin toisille piruparoille. Eikä minusta edes ole siihen. Saattaisin asettaa ihmisille sattumanvaraisesti ja huumoripohjalta mitä vaan. Voisin ajatella, että joku massamurhaaja saa kaiken anteeksi, koska hänellä on niin hauska kampaus.

 

 

 

 

Maalliset maailmat

 

  Maallisissa maailmoissa joita kehonkaappaaja-örkit sabotoivat on kaikissa suurinpiirtein sama kuvio, eli satanismi tai vastaava. Tällainen järjestelmä, jossa on laamanneja ja satanisteja. Niitä jotka kuuluvat kerhoon ja niitä jotka eivät kuulu. Ja sitten satanismin kautta voi edetä korkeammalle, mutta siitä joutuu maksamaan kovan hinnan. Maa-planeetta on kuulemma siitä hieman erikoinen maailma, että täällä on useita maita ja hallitsijoita. Yleensä maailmassa on yksi johtaja, jota muut joutuvat kumartamaan ja jonka ympärillä on oma hovinsa ja vallankäyttäjien verkosto. 

  Tällaiset maailmat, joita on tuhansia, ovat kuitenkin erillisiä ufojen maailmoista, kuten ns. taivaasta ja muista kaukaisemmista maailmoista. Örkit eivät pääse taivaaseen tai muutenkaan ufojen maailmoihin. Heillä ei ole välttämättä juuri lainkaan tietoa tällaisten ufo-maailmojen lainalaisuuksista. Ne ovat kaksi niin erilaista maailmaa. Eli saatanallinen maailma ja ufojen maailma.

  Mutta on ufojenkin maailmassa pahuutta. Hyväksikäyttöä, vittuilua ja pahansuopuutta. Mitä olen erilaisia ufoja kohdannut, niin eivät he yleensä ole lainkaan kivoja. He saattavat olla hyvin ankaria ja jopa vittumaisia. He eivät ole sellaisia autuaita laupeita samarialaisia. Saattaa olla, että he eivät yksinkertaisesti pidä ihmisistä, koska ihmiset ovat niin rumia. Siis sisältä. Suurin osa ihmisistä on sisäisesti hyvinkin rumia. Ja ne jotka eivät ole, ovat lähinnä jotain naiiveja luusereita.

 

 

 

 

Yhteydet ufoihin

 

  Ufot eivät halua olla suoraan yhteydessä ihmisiin. Suora keskusteluyhteys johtaa vain siihen, että ihminen alkaa kysellä neuvoja joka asiaan. Tietäähän ufo kaiken paremmin. Tämä taas johtaa siihen, että ufo päättää kaiken ihmisen puolesta. Kyllä ihmisen pitää elää itsenäisesti. Ihmisellä on vapaa tahto ja myös vastuu tekemisistään. Kenelle enemmän, kenellä vähemmän.

  Ufo antaa ihmiselle mieluummin onkivavan kuin kalan. Tai vapaa ei ojenneta käteen, mutta se on mahdollista saada käyttöönsä. Ongelma on siinä, että ihminen ei tiedä asiasta, eikä osaisi muutenkaan onkia. Ihmiselle riittäisi, että joku opettaa hänet käymään kalakaupassa. Ihminen on tuomittu harhailemaan pimeydessä. Monelle ihmiselle kaikki on periaatteessa mahdollista, mutta käytännössä hänen mielensä on valjastettu jokapäiväiseen aherrukseen ja vapaa-ajan banaliteetteihin. Se on sääli. Moni on tietämättään henkisesti kyvykäs. Jos tällainen ihminen ei ole ns. kerhossa eli satanistisessa liitossa, on hänet todennäköisesti täsmämyrkytetty tylsämieliseksi.

  Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Fyysinen ja henkinen vointi kulkevat käsi kädessä. Jos haluaa tavoitella henkisyyttä, tulee ensin puhdistaa ruumiinsa. Se onnistuu pitäytymällä puhtaassa ruokavaliossa, josta on jätetty kaikki teollisesti prosessoitu pois. Aivojen käpylisäkettä tukkivaa fluoria, alumiinia ja muita myrkkyjä on välteltävä. Lisäksi alkaalinen ja stimulanteista vapaa ruokavalio mahdollistaa ruumiin ja sitä kautta mielen puhtauden. Meditaatio rauhoittaa ja tuo ihmisen lähemmäksi itseään. Auttaa keskittymään.

  Ihmisiä myrkytetään systemaattisesti joka tuutista uskomattomalla volyymilla. Koko ruokateollisuus tähtää ihmisten tyhmentämiseen. Se on örkkien projekti, joka takaa sen, että mahdollisimman harva ihminen kykenisi näkemään heidät. Se on myös satanistinen agenda, jonka tarkoitus on tehdä ihmiskunnasta karjalauma, joista kukaan ei kykene hahmottamaan suurta kuvaa. Vain satanistisen valtapyramidin korkeammilla tasoilla vaikuttavien ihmisten on tarkoitus tietää. Hekään eivät saa juuri ajatella. Heidänkin mielensä on vangittu tuottamaan mielihyvää pyramidin huipulle, missä ihmisiä ei ole. Satanistinen systeemi tähtää todellisuuteen, jossa kaikki on valhetta. Kaikki on käännetty ylösalaisin. Eikä haittaa, vaikka harvat valveutuneet eivät asiaa hyväksyisikään. Kunhan ymmärtävät vaieta tottelevaisesti. 

 

 

 

 

 Demoneista

 

  Kun lukee lehdestä jonkun Katri Helenan saavan neuvoja enkeleiltä, on kyse luultavasti demoneista. Ufot, joita voisi pitää enkeleinä, kun eivät yleensä kommunikoi suoraan ihmisen kanssa, vaan jättävät mieluummin osviittaa. Jonkinlaiseen välitilaan elämän ja kuoleman välillä lukkoon jääneet demonit sen sijaan esiintyvät mielellään henkioppaina, johtaen ihmisiä harhaan. Leikitellen heidän kustannuksellaan.

  Demoni on ihmiseen verrattuna ylivertainen olio, joten niitä ei kannata kutsua luokseen. Etenkään kun niistä ei tahdo päästä eroon. Ensin demonit flirttailevat ja hauskuuttavat. Sitten alkaa vittuilu. Pian kimpussasi on kymmenen piinaavaa demonia. Mitä lähemmäs demonin päästää, sitä tiukemman otteen tämä saa. Et kuule enää pelkkiä ääniä, vaan demoni saattaa äityä myös fyysiseksi. Säpsähdyttää hereille tai aiheuttaa rytmihäiriön omaisia muljahduksia. Aiheuttaa jopa säteilyn kaltaista fyysistä tuskaa. Ainakin se mölinä estää sinua nukkumasta, joka sekin on jo omiaan ajamaan hulluuden partaalle. Vähäunisuuteen ei oikein totu. Silkka unettomuus tekee hulluksi. Itsemurhakaan ei välttämättä auta, vaan saattaa itse asiassa pahentaa asiaa. Demonien - jotka ovat todellinen ja tässä maailmassa läsnä oleva ilmiö - takia kaikenlainen spiritismi ja muu on hyvin riskialtista touhua.

  Demonit sotketaan helposti Voice to Skull (V2K) - teknologiaan ja erilaisiin mikroaaltoaseisiin. En tiedä niistä sen enempää, joten jokainen tehköön omat tutkimuksensa itse. Olen kuullut sellaisen juorun, että Matti Nykänen meni panemaan jonkun vaikutusvaltaisen satanistin muijaa, ja kostoksi tämä alkoi systemaattisesti häiritä Mattia V2K-aseella. Tämä ajoi Matin hulluuden partaalle. Tai ehkä Matti meni kännipäissään sotkeutumaan spiritismiin. Tai sitten ei. Ainakin monia laamanneja kidutetaan V2K-aseilla. Se on osa gangstalking-ilmiötä, eli yhden ihmisen systemaattista vainoamista. Kyse voi olla myös kerhoon kuuluvasta ihmisestä, joka ei ole suostunut tekemään jotain "juttua", kuten tappamaan tai raiskaamaan.

  Demoni saattaa antaa paljon hyviäkin neuvoja, mutta kun ihminen oppii luottamaan häneen, pettää hän ihmisen tärkeiden kysymysten äärellä. Pään sisäisiä ääniä ei siis kannata kuunnella saati uskoa. Niistä voi olla iloa ja seuraa, mutta niiden varaan ei kannata laskea mitään. Vain ruumiiltaan ja mieleltään täysin puhdas ihminen saattaa huomata eron neuvojen ja häirinnän välillä. Silloinkin neuvo voi tuottaa ihmiselle pitkässä juoksussa haittaa. Se on oikopolku eteenpäin. Mutkan välttäminen. Mutta entä jos se mutka olisikin ollut tarpeellinen vetää läpi? Toki raskaat polut kuluttavat aikaa ja energiaa, mutta ne voi myös (teoriassa) käydä läpi mieleltään keveänä. Jos joku neuvoo olan takana koko ajan että tee noin, jää opintie lyhyeksi. Yhtä hyvin neuvoja voisi tehdä itse koko homman. Virheistä oppiminen on toki yksilöllistä. Joku kelaa asioita enemmän, joku ei yhtään. Liian monta vastoinkäymistä kovettaa ihmisen siten, että hän haluaa vain turruttaa itsensä. Vaikka kyllähän ufotkin elävät rajatussa todellisuudessa. Ehkä he kostavatkin omat ongelmansa ihmisille. Siltä se usein ainakin vaikuttaa.

  Tavallaan voisi sanoa, että ihmiset ovat kuin muurahaisia ja ufot ihmisiä. Että jos kohta ufo ei välitä mitä muurahaisille kuuluu, ei hän myöskään mene niiden pesää tallomaan. Mutta ei se kyllä näin ole. Ihmisten maailmassa ei oikein mikään ole sitä miltä se näyttää. Kaikki on pois otettavissa ja mitä tahansa siihen lisättävissä. Ihmiset eivät ole avataria pelkästään meitä orjuuttaville parasiiteille, vaan myös Ufolasta ohjaillaan esim. päättäjien päätöksiä ja korjaillaan niiden vaikutuksia. Tuntuu kuin maailma ei saisi muuttua liian nopeasti. Tai mennä täysin pilalle esimerkiksi ydinsodan seurauksena. Se saa olla sairas paikka. Ehkä sen pitääkin olla.

  Ehkä ihmisten taivas on Ufola ja paratiisi onton maapallon sisäpuoli. Tämä maailma Saatanan valtakunta - ainakin vielä toistaiseksi. Tänne voi tulla käymään "lintuna toisesta maailmasta", mutta tänne ei kannata syntyä. En suosittele tänne syntymistä kenellekään. Se saattaa vain olla ainoa tapa todella vaikuttaa asioihin. Jonkun pitää olla kentällä tekemässä likaista työtä. Tai ei välttämättä tarvi, mutta silkkaa toisesta maailmasta käsin tapahtuvaa vaikuttamista ei hyvällä katsota. Ihmistenkin maailmassa pitää tietyn loogisuuden olla läsnä. Mandela-efekti on todellisuutta, mutta ei sentään kovin yleistä. Sehän tulee, kun ufot muuttavat todellisuutta jälkeenpäin ja kelaavat sitten nauhaa taaksepäin. Tai vaihtavat tai lisäävät vain jonkun yksityiskohdan, joka sitten tavallaan nivoutuu osaksi aikajanaa ja historiaa, mutta eroaa kuitenkin siitä, miten asia muistetaan. Tässä on myös kyse siitä mitä muistot ovat. Kun ei muista jotain, mutta sitten myöhemmin muistaa, niin missä tuo muisto on silloin ollut kun sitä ei muista? Voiko sellaista muistoa pyyhkiä?

  Tiede on todennäköisyyksien mittaamista. Sekä myös arvailua. Kuten monelta osin tämäkin kirjoitus on. En voi mennä kirjastoon tai internetiin ja lukea sieltä miten asia on. Voin vain pähkäillä. Hyvä on, onhan sitä kirjallisuutta haamuista, alieneista ja galaktisista liitoista. Mutta niistä ei oikein ikinä tiedä. David Icken kirjoja olen muutaman lukaissut. Hänen pitäisi mielestäni tiivistää. Ja mistä Icke ammentaa ideansa? Ei ainakaan koulukirjoista. Joku ne ideat on alunperin tunkenut hänen päähänsä. Ja sitten hän on alkanut siitä työstää.

  On demoneja, on ufoja, ja on myös pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Jos kuvittelee kuulevansa ääniä, alkaa niitä äkkiä myös kuulla. Mielikuvitus tekee tepposet. Sitä helposti keskustelee itsensä kanssa. Nyrkkeilee itseään vastaan. Ja mikäs siinä. Minua harmittavat ihmiset, jotka ääniä kuullessaan turvautuvat lääkkeisiin. Se nyt on vihoviimeinen virhe. Lääkärit ohjeistetaan nykyään tarjoamaan masennuslääkkeitä vähän joka vaivaan. Pikku vitutus diagnosoidaan masennukseksi. Kaikkea ns. rajatietoon viittaavaa pidetään mielenvikaisuutena. Ei lääkäreille kannata ikinä kertoa mitään henkimaailman asioita. He ovat kaikki satanisteja ja tätä nykyä suurin osa myös parasiitteja, jotka on opetettu tuhoamaan kaikki sellaiset ihmiset, jotka näkevät ja kuulevat enemmän. Sen kyllä ymmärrän, että jos ei saa unta, ottaa pakon edessä lääkettä. Mutta sitä saa Alkosta.

  Terveydenhoidon ammattilaisista myös sairaanhoitajat ja kätilöt ovat usein örkkejä. Kun vauva syntyy maailmaan, näkee hän ensimmäisenä kammottavan hirviön - örkin. Tämän tehtävänä on aloittaa myrkyillä tyhmentäminen ja sokeuttaminen saman tien. Tai jos vauvan aura loistaa erityisen sinisenä, tulee hänet eliminoida saman tien. Kyvykäs ihminen on örkkien vihollinen. Vaikka he ovatkin yleisesti ottaen kilpailijoita, tässä he pitävät yhtä. Eli terveydenhuolto ei astraali-asioissa auta. Nämä kaksi asiaa pitää muistaa pitää toisistaan erossa.

 

  Ufojen on helppo myös ujuttaa ideoita ihmisen omaan ajatteluun. Saada ihminen luulemaan, että hän on jotain mieltä ja toimimaan sitten sen mukaan. Mieluummin he kuitenkin antavat ihmisen tehdä itse "oikean" päätöksen vapaan tahtonsa mukaisesti. Tuollaisella päätöksellä on enemmän arvoa. Pikkuasioissa ufot saattavat hyvinkin ohjailla ihmistä elämän risteyksissä. Mutta tärkeät asiat pitäisi osata päättää itse. Tässä demoneista ja muista äänistä on runsaasti haittaa. Ne tunkevat mukaan päätöksentekoon pikkuasioissa, päästäkseen sitten sabotoimaan tärkeitä päätöksiä. Tai ehkä ihmiselle isot päätökset ovat niille samantekevää höttöä, mutta heille on tärkeää olla koko ajan mukana.

  Portteja astraalimaailmaan avanneiden on syytä miettiä erityisen tarkasti, miten toimia tärkeiden kysymysten äärellä. Päätökset on syytä tehdä tunteen sijaan järjellä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että perustaisi ajattelunsa pelkästään ns. koviin arvoihin. Usein järkevä päätös ottaa muut ihmiset huomioon ja on tasapuolinen. Ahneus ja kateus ovat itseään ruokkivia tunteita, joiden sinänsä motivoivalle vaikutukselle ei saa antaa liikaa valtaa. Tasapaino ja harmonia eri asioiden välillä on avain onneen. Vaikka pidättäytyisi halvoista huveista, on myös syytä olla suvaitsevainen itseään kohtaan. Kohtuullisuus on viisautta.

 

 

 

 

 Ufot ja karma

 

  Sen sijaan että kuuntelisi ääniä, pitää ihmisen elää ihmisen elämää. Sääli vain, että ihmiset on myrkytetty niin huolella, ettei sekään onnistu ilman apua joko ylhäältä tai "alhaalta". Ihmiselämä on kaiken kaikkiaan huono diili, koska pärjätäkseen pitää tuhota tai vähintään alistaa muita. Tämä taas johtaa uusiin reinkarnaatioihin, joiden kautta puhdistaa karmaansa, jotta voisi päästä etenemään sielunsa polulla. Ja tämä kaikki minkä vuoksi? Helpompaa ja mielekkäämpää olisi elää lyhyt elämä tyytyväisenä, ja kuolla sitten pois. Ovathan uudet elämät kuitenkin omia elämiään, kun niihin kuljetaan unohduksen verhon läpi.

  Toki karma on siinä mielessä armollinen, että se tarkastelee ihmisen elämää laaja-alaisesti. Karma ottaa huomioon elämän suhteellisuuden. Kusipäiseksi kasvatettu, joka kuitenkin yrittää toimia altruistisesti oikein, saa karmalta paljon anteeksi. Vaikka ihminen on heikko, pitäisi hänen silti miettiä mitä tekee ja ponnistella kohti parempaa. Ei voi jäädä vellomaan omassa surkeudessaan tai tavoitella pelkkää omaa etua. Viisas ajattelee itseään ja ottaa muutkin huomioon. Hän ajaa omaa asiaansa rakentamalla siltoja ja auttamalla muita. On helppo tuhota ja raivota. Viisasta se ei ole. Moni asia avautuu pienellä harkinnalla paremmin.

  Ja voihan olla niin, että kärsivä laamanni täällä on ollut edellisessä elämässään vittumainen satanisti, ja saa nyt tuta sen. Tai saa mahdollisuuden puhdistaa karmaansa. Olettaen että se puhdistuu kärsimällä muiden hyvinvoinnin mahdollistavana hyödykkeenä. Eli ehkä jokainen saa täällä ennen pitkää ainakin suurin piirtein sen mitä ansaitsee. Näin ajatellen systeemi on jo täydellinen, eikä sitä tarvitse muuttaa. Jokainen on oman onnensa seppä ja vastuussa omista teoistaan ja lähinnä itsestään ja lapsistaan, ehkä myös muista lähimmäisistään. Näin ollen toisten auttaminen saattaa olla jopa väärin systeemiä kohtaan. Se on itsekästä, jos se perustuu ajatukseen siitä, että yksilö saa sen mitä antaa toiselle.

  Toisaalta jokainenhan tarvii joskus apua. Jos keräät lasinsirpaleen tieltä, se estää jotakuta astumasta siihen. Etkö haluaisi, että joku poimisi lasinsirpaleen sinunkin tieltäsi? Vaikka et sitä ansaitsisikaan ja vaikka siihen astuminen olisikin ollut sinulle oikeastaan ihan oikein. Ja joku ufo voi ajatella, ettei auta sinua, koska sinä et auttanut lähimmäistäsi hädässä, mutta tämä voi taas johtaa siihen, että ufo ei itse saa apua yli-ufolta, vaikka sitä tarvitsisi. Ei vain tiedä tarvitsevansa. Eli siinä menee - jos nyt ei paha - niin välinpitämättömyys kiertoon.

  Tarvitsevatko kaikki apua? Minä ainakin tarvitsen. Ehkä ufot eivät koe tarvitsevansa. Mutta luulo ei ole tiedon väärti. Ehkä ufo pärjää ilmankin, mutta ei niin hyvin mitä voisi pärjätä. Kun siis näen lähimmäisen avun tarpeessa, yritän ehkä auttaa häntä. Näin autan myös sitä ufoa, joka ei muuten auttaisi minua. Maailma jakautuu kahdenlaiseen energiaan: positiiviseen ja negatiiviseen. Mitä enemmän ihmiset (ja ufot) ajattelevat ja toimivat negatiivisesti, sitä enemmän se energia vahvistuu. Ja toisinpäin. Eli toimimalla altruistisesti ja olemalla positiivinen vähentää Saatanan valtaa maailmassa.

  Mutta ei ihmisten maailmassa pärjää pelkällä diplomatialla. Pitää olla valmis puolustautumaan. Usein hyökkäys on paras puolustus. Kun vihollinen sitä vähiten osaa aavistaa, tulee iskeä hänen selustaansa maksimaalisella voimalla siten, että hän oppii kerrasta pelkäämään ja tulevaisuudessa välttää turhia yhteenottoja. Välillä pasifistinkin on iskettävä vastaan. Kiusaajaa ei taltuteta reagoimalla hänen heittämiinsä ärsykkeisiin, vaan hyökkäämällä hänen kimppuunsa varoittamatta. Pitää lyödä ensin. Kysymys pitää torpata vastakysymyksellä. Ei alentua vastailemaan.

  Maailma menee eteenpäin konfliktien kautta. Ihmisten halutaan kehittävän maailmaansa. Se ei ole mielenkiintoinen jos se pysyy alati samana. Siksi ufot antavat anteeksi toimeliaille ihmisille heidän väärinkäytöksiään. Eihän täällä kiltteydellä pääse mihinkään. Kaikki merkkihenkilöt kuuluvat Kerhoon ja kiduttavat viattomia ihmisiä pystyäkseen toteuttamaan itseään. Tämän pahuuden filosofian takana on itse Perkele. Tai oikeastaan näitä pahuuden mustia enkeleitä on monta: Saatana, Lucifer, Asmodeus, Baal... Korkean tason yli-ufot saattavat käyttää näitä yli-demoneja työkaluinaan. Jotta maailma saadaan pysymään muutoksessa - dynaamisena - pitää Saatanan ja kumppaneiden kiusata ja usuttaa ihmiset toisiaan vastaan. Tästä syystä vallalla on myös velkavetoinen markkinatalous, joka perustuu saatanalliseen ja juutalaiseen (sionistiseen) käsitykseen rahasta vallan välineenä. Ihmisten maailmassa rehellinen työ ei saa ikinä kannattaa niin paljon kuin lasten raiskaaminen. Maailmaa ei kehitetä hyvään suuntaan yhdessä ponnistellen, koska se ei ole mielenkiintoinen show. Ufot haluavat draamaa. Eivät he ihmisistä juurikaan välitä. Ei ihmisistä välitä kukaan, eikä kukaan meistä pidä. Ehkä parempi olisi jos kuolisimme sukupuuttoon. 

 

  Jos ihminen käy läpi toisen elämän kaikki kokemukset; menee hänen asemaansa; ei hän enää silloin ole se mikä on ollut, vaan jotain muuta. Luultavasti se sama mikä toinenkin, joka on käynyt samat jutut läpi. Voiko ihmistä syyttää siitä, että hän tekee mitä tekee? Tai jättää tekemättä. Hän toteuttaa omaa luontoaan ja on ympäristönsä tuote. Eikö silti sellainen ihminen pitäisi eliminoida, joka ei pysty sopeutumaan? Elämässähän on sattumalla sijaa. Sitä tekee jotain sopimatonta. Missä vaiheessa vastuu alkaa? Kuka on vastuussa itsestään? Onko niin, että mitä kyvykkäämpi ihminen, sen enemmän hänellä on vastuuta? Ihmisillä on vapaus valita. Entäs jos on tarjolla pelkkiä huonoja vaihtoehtoja? Joillakin taas on pelkkiä hyviä vaihtoehtoja. Helppo niistä on valita. Entä jos joku tekee puolestasi kaikki tärkeät valinnat? Voit itse valita vain solmiosi värin sekä mitä syöt lounaaksi.

  Ihminen viihtyy ryhmässä. Siellä hän seuraa vahvana ja karismaattisena pitämäänsä johtohahmoa. Toisaalta myös muita, jos he muodostavat ryhmän ryhmän sisällä. Mikäli johtohahmo ei arvosta ryhmän jäseniä, eivät itsenäiseen ajatteluun kykenevät enää pian halua seurata häntä. Jäljelle jäävät ne hännystelijät, jotka eivät kykene omiin ratkaisuihin. Tällainen ryhmä ei menesty. Valta turmelee jo alunperin ajattelemattoman johtohahmon. Ihminen menee mielellään muiden mukana, vaikka ei kokisikaan valintoja itselleen mieluisiksi. On vaikea ajatus jäädä yksin. Ongelmatkaan eivät ole niin isoja, jos muilla on samat ongelmat. 

  Kun ihminen kuolee, hän voi uudelleensyntyä eläimenä, ihmisenä tai parhaassa tapauksessa päästä eteenpäin elämässään. Hän voi ehkä valita, haluaako jatkaa yksikkönä, joka tavoittelee henkistä kasvua? Vai haluaako liittyä yhteen monien muiden kanssa ja muodostaa kollektiivinen yksikkö? Tällainen kollektiivi jakaa tehtävät keskenään. Ei pidä luulla, että positiiviset hyper-ulotteiset entiteetitkään olisivat täysin vapaita saatanallisesta terrorista. Ufot ovat moniulotteisia hahmoja, joita erilaiset houkutukset vetävät eri suuntiin. Ne ovat siinä mielessä samanlaisia kuin elolliset yleensä, että jokainen on oma yksilönsä. Heidän toimintansa riippuu heidän henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Tässähän on myös se, että ufoilla on omat ufonsa. Mutta nämä yli-ufot eivät voi puuttua ufojen toimintaan liikaa, koska muuten ufot eivät enää motivoidu toimiinsa. Kuka sitten tekee heidän työnsä?  

  Ja kuten edellä mainittua, kollektiiveihin soluttautuu ilkeämielisiä pahuuden lähettiläitä, tarkoituksenaan tehdä tyhjäksi "valon sotureiden" työtä. Miksi näin annetaan tapahtua? Samasta syystä miksi ihmisten maailma on epätäydellinen. Universumin luoja tietää, että täydellinen maailma on tylsä. Sen pitää venyä moneen suuntaan, eikä se saa ikinä valmistua.

  Jos satanistit tietäisivät – jos yleensä tiedettäisiin – miten asiat ovat, maailma olisi erilainen. Onhan se joka tapauksessa opportunistien. Pahimmat kusipäät tekisivät väkisin kaikenlaista hyvää, päästäkseen hyötymään siitä myöhemmin. Tästä syystähän jossain määrin valaistuneet illuminatit tekevätkin salaa paljon hyväntekeväisyyttä. Universumin lakien mukaan he hyötyvät siitä, vaikka ovatkin läpeensä pahoja. Chris O'Neill paljasti tämän minulle. Asian ei kuitenkaan haluta enempää leviävän ihmisten keskuuteen. Satanismi toimii sitä paremmin, mitä vähemmän ihmiset tietävät. Ja mitä enemmän he sortavat toisiaan. Paradoksaalista kyllä, ihmisten tietämättömyys on myös ufoille mieleen. Ihminen ei saa tietää maailman todellisista lainalaisuuksista mitään. On hauskempaa, kun ihminen luulee olevansa jotain. Ihminen on joka tapauksessa pelkkä lelu, ja suurin osa ihmisistä simulaationomaista matriksia. 

  Tämän vuoksi maailman perusluonne on salainen. Se on testi. Pitää olla pyyteetön. En tiedä onko siinä mitään järkeä. Parempi olisi jos säännöt tehtäisiin selväksi. Ja tavallaanhan ne ovat selvät. Tee se toisille, mitä haluaisit itsellesi tehtävän. Ei päde masokisteihin ja muihin pervertikkoihin. Mutta jos maailma on kuin jääkiekkoturnaus, on siinä muutakin kuin itse peli. On peliä edeltävät ja sen jälkeiset tapahtumat. On kabineteissa tapahtuva politikointi. On mediapeli ja pelikaaviot. On Rene Fasel ja Gary Bettman, sekä totinen Venäjän valmentaja. On sääntömuutokset ja sääntöjen poikkeavuudet NHL:n ja Euroopan sarjojen välillä.

 

 

 

 

Eläinten oikeudet

 

  Jotkut ufot ajavat vahvasti eläinten oikeuksia. Ei sillä että he vainoaisivat lihansyöjiä tai estäisivät ihmisiä syömästä eläimiä. Nämä ufot kuitenkin kokevat, että koska ihmiset kohtelevat eläimiä huonosti, eivät he itsekään ansaitse hyvää kohtelua kehittyneemmiltä lajeilta. Onhan tuotantoeläinten kohtelu raukkamaista orjuuttamista. Ei niille anneta mitään arvoa. Tuotantoeläin ei voi vaikuttaa elämäänsä, ihminen voi. Kyllä joku kanakin ansaitsisi asiallista kohtelua, vaikka onkin pelkkä kana. Sama pätee lehmiin ja sikoihin. Ei kissojakaan pidetä karsinoissa, eikä koiria. 

  Entäs sitten hyönteiset? Onko niillä arvoa? Aivojahan niillä ei juurikaan ole. Kai ne silti voivat kärsiä. Toki niinhän ihmisetkin kärsivät joka päivä. Tämä on vaikea kysymys ja tärkeä sellainen. Itse kyllä liiskaan hyönteisen seinään, enkä tunne siitä suurta tuskaa. Vähän se hätkähdyttää toki. Ajatettelen, että se on joko tuo tai minä. En voi sallia sitä, että asuntoni on täynnä hyönteisiä. 

  En söisi hyönteisiä. Enkä halua syödä mitään matoja. Ravitsemusekspertit puhuvat aina kuinka tärkeä on saada proteiineja. En ymmärrä mihin niitä niin paljon tarvitaan? Itse uskon kaurapuuroon, mutta olen paatunut ja siksi syön myös eläinkunnan tuotteita. Se tuntuu kuitenkin väärältä. Tekopyhäähän se on. Oma syömiseni on vähän sellaista erikois-syömistä, koska joudun alati väistelemään saatananpalvojien minuun kohdistamaa jatkuvaa myrkyttämis-operaatiota. Siksi syön kaikenlaista. Jos söisin vain yhtä juttua, se osattaisiin täsmämyrkyttää oikein todella myrkylliseksi. Etten vaan valaistu ja paljasta laamanneille lisää saatananpalvojien salaisuuksia. Siinä saatananpalvojat sahaavat kyllä omaakin oksaansa. Parasiitit ovat nimittäin valtava uhka myös heille.

  Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään siitä, että lihansyönti on väärin eläimiä kohtaan. Kyse on myös siitä, että eläimiä ja niiden eritteitä syövä ihminen ei voi olla ruumiiltaan täysin puhdas. Ja se jonka ruumis on likainen, ei voi saavuttaa mielenkään kirkkautta. Toisin sanoen lihansyönti tyhmentää ihmisen. 2010-luvun kasvissyönti-buumi voisi kohottaa ihmisten värähtelytasoa merkittävällä tavalla, mikäli örkkien johtamat satanistiset elintarvikevalmistajat eivät olisi iskeneet siihen kiinni vegaanisilla eineksillä ja puolivalmisteilla, jotka on enemmän tai vähemmän kaikki fluorattu. Lisäksi samalla tavoin kuin satanistit sotkevat lihaeineksiin ihmisen lihaa, piilotetaan vegaanisiin eineksiin vähintään eläinkunnan tuotteita. Kukaan ei saa olla puhdas. Kulutusyhteiskunnasta eroon pyrkivät hipit ja muu vaihtoehtoporukka halutaan myös myrkyttää. Hippien joukoissa on yhtä paljon kerhoon kuuluvia kuin muissakin piireissä. Siellä on myös paljon parasiitteja, jotka varmistavat hippien myrkyttämisen.

  Ihmisen elämässä syöminen on isossa roolissa. Nälkää voi siirtää, mutta se tulee aina takaisin. Suurin osa ihmisistä syö joka päivä. Syöminen on myös nautinto ja kulttuuria. Halutaan kokeilla uusia ruokajuttuja tai palata vanhoihin. Kun koko elämä pyörii syömisen ja juomisen ympärillä, on ihmiset helppo myrkyttää sitä kautta. Ja lähes kaikki ruoka ja juoma on myrkytetty raaka-aineista ja vesijohtovedestä lähtien. Ruoantuotannon ja valmistamisen ketjun kaikki osat ovat örkkien hallussa: maatilat, tehtaat, ravintolat ja logistiikka. Unohtamatta vesilaitoksia.

  Ihminen on olentona kuin auto. Kumpikaan ei kulje ilman energiaa. Korkeamman teknologian lentävä lautanen kulkee jollain ihmetekniikalla, josta emme ole tietoisia. Sitä ei tarvi tankata. Kuten ufojenkaan ei tarvitse syödä. Siksi ufojen on helppo sanoa, että älä syö sitä tai juo tätä. He ovat liian erilaisia ymmärtääkseen ihmisten syömis-maailmaa. Ihminen on kuitenkin osaksi eläin, eikä mikään ulottuvuuksien välissä palloileva astraalihahmo.

  Eläinrakkaat ufot eivät siis halua että eläimiä kohdellaan kaltoin, eli että niitä syödään ja pidetään tuotantoeläiminä. Olisiko sitten parempi, että näitä eläimiä ei olisi olemassa ollenkaan? Että lehmien ja muiden annettaisiin kuolla sukupuuttoon. Ja jos on parempi, että tuotantoeläimiä ei ole ollenkaan kuin että niitä on, niin miksi sitten ihmisiä on olemassa? Kyllähän ihmisiäkin kohdellaan huonosti. Eikö olisi parempi, ettei ihmisiäkään olisi olemassa? Vähemmän kärsimystä. Annettaisiin vain sellaisten lajien elää, jotka pärjäävät omillaan. Onhan ihminen alennettu Saatanan tuotantoeläimeksi. Olemme karjaa, jota demonit ja erilaiset alienit kuten reptilianit ja harmaat lypsävät. Surumme, vihamme ja epätoivomme ovat nautintoaineita näille paholaisille. Kuussa asuu miljoonia alieneita. Sieltä löytyy laaja kirjo erilaisia negatiivisia entiteettejä, jotka käyttävät ihmisten maailman henkistä ja fyysistä pahoinvointia hyväkseen. 

 

  Ihminen on eläinoikeusasioissakin tavallaan pahnan pohjimmainen. Jos hän syö kinkkua, katsovat ufot, että häntäkin voi kohdella samalla tavoin. Jos ihminen ei arvosta sikaa, miksi ihmistä arvostettaisiin? Mutta toisaalta ihminen ei nöyryytä ja häpäise sikaa. Sialla on selkeä funktio: se on ruokaa. Siinä on sentään jotain järkeä. Ihmisen funktio sen sijaan on hyvin epäselvä. Ihminen kasvatetaan vääryyteen ja sitten syytetään häntä toteuttamasta omaa olemustaan. Ihminen on sian kaltainen hyödyke, jolla on mahdollisuus kasvaa, mutta kasvaa sen ei haluta. Vain joillekin suodaan tämä mahdollisuus ja näidenkin yksilöiden pitää kärsiä saavuttaakseen edes jotain. Siinä on ihmisen karsina. Aidat ovat liian korkeat lähes jokaiselle yli hypätä. Olet lähes eläin, mutta ilman eläinten oikeuksia. Ihmisoikeudet sallitaan vain satanisteille ja toisaalta niille, jotka sattuvat olemaan joidenkin ufojen suosiossa. Monet satanistit ovat toki ihmisinä muutenkin niin syntisiä ja likaisia, ettei siinä kasvissyönnillä ole enää väliä. Jos oma ura ja hyvinvointi perustuvat laamannien kärsimykselle, ei vegaanius voi olla moraalinen valinta. 

 

 

 

 Elämän peli

 

  Olen pitänyt ihmisten elämää merkityksettömänä. Joidenkin mielestä ihmiset muokkaavat maailmaa teoillaan koko ajan. Mutta mitä merkitystä sillä on, jos joku korkeampi voima voisi koska tahansa muuttaa kaiken paremmaksi? Mikseivät ammattilaiset hoida hommia, ja anna muiden lomailla? 

  Peli on liian epärealistinen, jotta siihen voisi samastua. Jotta siihen voisi eläytyä ja ottaa sen tosissaan. Deus Ex Machina ilmaantuu liian usein sotkemaan koko paletin. Eihän muuten mistään mitään voisi tullakaan. Onhan peli toisaalta liian vaikea, jotta siinä voisi pärjätä omillaan. Satanismi on liian läpitunkeva ja kaikkivoipa mahti tässä maailmassa, jotta ihmiset voisivat laittaa hanttiin. Etenkin kun meidät on myrkytetty pienestä pitäen.

  Ufot vaativat minua ottamaan pelin tosissaan, mutta itse he eivät tee niin. Lähettivätkö he minut toimittamaan tätä tehtävää? Olenko minä heidän vastauksensa johonkin maailmanlaajuiseen ongelmaan? Ei kai se voi olla niin. Sehän olisi katastrofi. Minä olen vain tällainen yksinkertainen maalaispoika. Ehkä onkin niin, että tämä maailma jossa elän on sellainen erillinen kupla. Tänne on monistettu muista maailmoista kaikki tarvittava, eikä mikään ole oikeastaan todellista. Tällaista kupla-ideaa tukee myös se valtava määrä lauluja, jotka minusta on kirjoitettu. Eihän sellaista pitäisi olla. Tuskin tämä kupla kuitenkaan minua varten on. Tämä on sellainen erikois-hörhöjen temmellyskenttä. Sellainen tosi tv - sketsishow. Hieman kuin Amazing Race, jossa kilpailijoina ovat (todellisina ihmisinä) Pulkkinen, Speedy ja Saku, Uuno Turhapuro, Apuva-mies ja niin edelleen. 

  Ja eihän tämä ole minun show'ni muutenkaan vaan heidän. Minä olen vain pelinappula, lelu jolla leikkiä. Minulla pitäisi kai olla jotain hienoja ominaisuuksia, mutta ne on pienestä pitäen myrkytetty pois. Samoin se vähä älykkyys, jota päässäni on joskus ollut. Olenhan itsekin toki tehnyt tässä oman osuuteni ryyppäämällä, mutta sen olen tehnyt lähinnä siksi, että siihen minut on kasvatettu. Ja on siihen muitakin syitä. Ehkä vähän omaakin syytä. Elämähän on kuitenkin sarja jokapäiväisiä valintoja. 

  Ufojen idea on kohdallani kaiketi ollut se, että kun minä olen tyhmä, voivat he tehdä kaiken itse. Tuntuu siltä, että kaiken pitää olla heidän kontrollissaan. He mahdollistavat ja asettavat rajoja. Käytännössä he estävät minua elämästä omaa elämääni. Heillä on joku idea siitä mihin sen pitäisi johtaa, mutta itselläni ei ole. Jos minun osuuteni on yrittää kovasti ja hakata päätä seinään, miksi minusta on määrätietoisesti kasvatettu hyvin saamaton yksilö? Onko sekin yksi lisähaaste? Ainakin tämä sopisi kuvioon, jossa itsensä voittaminen on tärkeää. Ei siis omien vahvuuksien kautta toimiminen. Etenkään kun sellaisia ei ole, eikä varmaan siis ole tarkoituskaan olla. Näin ollen, jos minä olen sellainen kuin minun pitääkin olla, niin silloinhan kaikki mitä haluan on väärin. Minunhan pitää muuttua. Mutta toisaalta, jos surkeuteni elämän eri osa-alueilla johtuu siitä, että näin pitääkin olla, niin eivätkö silloin kaikki toimeni ole juuri sitä mitä pitääkin. Olen sellainen kuin minun pitääkin olla. En voi tehdä väärin, koska kaikella on oma tärkeä tarkoituksensa. Kokonaisuus on jo ennalta loppuun asti hiottu. 

  Ei se niin voi olla. Tiettyä lopputulosta ufot haluavat. Miten siihen päästään, ei ole niin tärkeää. Tässähän tulevat kuvioon myös ennustukset, joita vihaan ja jotka ovat pilanneet elämäni. (Kuten on käynyt lukemattomille muillekin.) Eli että minua muilutetaan täällä 65 vuotta ja sitten lopuksi olen pari vuotta kingi. Se on se mihin tähdätään ja mitä halutaan. Että minusta tulee energinen vanhus: jonkinlainen teräs-vaari, joka voi tehdä mitä haluaa. Voin polttaa tupakan junan ravintolavaunussa ja pysäköidä autoni jalkakäytävälle. Voin sanoa presidentille, että muuta pois Mäntyniemestä, minä haluan asua siellä. Voin ottaa kaupasta ilmaiseksi mitä haluan. Mihin menenkin, ihmiset juoksevat tieltäni hädissään karkuun. RKP alistuu vaatimukseeni lopettaa pakkoruotsi. Kansallishymniksi vaihdan Golliwogg's Cakewalk. Ehkä se on sitten hienoa. Ehkä se on kaiken vaivan arvoista.

  Olisin odottanut ufoilta johdonmukaisuutta. Säännönmukaisuutta. Kun painan A:sta, tiedän B:n reagoivan tietyllä tavalla. Näin voisin opiskella maailmaa ympärilläni. Mikään ei kuitenkaan mene niin kuin voisi luulla. Samoin oli isäni kanssa. Hän sanoi yhtä ja teki toista. Ja nauroi päälle. Eikä siinä mitään, mutta hän ohjelmoi satanistisen homokaverinsa kautta minut ja veljeni palvomaan itseään ja sitä kautta typeryyttään. Isä olisi halunnut, että isoveljeni pärjää. Minä olin pelkkä hyödyke, jota hän paritti. Mutta perheemme joutui auto-onnettomuuteen, jossa veljeni sai aivovaurion. Äiti ja minä loukkaannuimme lievemmin. Isä selvisi luonnollisesti naarmuitta. Onnettomuuden seurauksena Kallesta tuli passiivinen ja vähämielinen. Isää miellyttääkseni minun piti sitten olla kuin Kalle. 

  Kerran joku ufo tuli minua tapaamaan - sillä tavalla unenomaisesti siis. Hän sanoi:

- Et sinä voi loputtomiin piiloutua sen isä-jutun taakse. Sinun pitää muuttua.

  Omassa tapauksessani ihmisenä muuttuminen olisi kaiketi sitä, että muutan toimintamallejani, eli teen erilaisia valintoja. Sitten palkinnoksi tästä minut muutetaan. Eli ensin minun pitäisi siis esittää muuttuvani ahkeraksi, jonka jälkeen minusta tulee ahkera. Sitten ahkeruuttani voidaan lisäpalkita erilaisilla oivalluksilla. Ja pikkuhiljaa hyvää jälkeä alkaa syntymään, kun kova työ ja ns. älykkyys lyövät kättä.

  Näissä tuppaa vaan olemaan se ongelma, että yhtäkkiä ohjaamoon hyökkää joku toinen ufo, joka haluaa myös osallistua projektiin. Se on alkanut lupaavasti, mutta hänellä on jokin uusi idea, jota hän haluaa kokeilla. Lisää haastetta, joka sitten johtaa vielä hienompaan lopputulokseen. Se voisi periaatteessa toimia, mutta käytännössä vesittää koko hyvin alkaneen muutoksen. Mikä on varmasti tarkoituskin. Kaiketi hyödytän ufojakin eniten kun veneeni kyntää vitutuksen ja epäonnistumisten vesiä. Joku muu saa sitten olla kustannuksellani rauhassa. Hyödykkeellisyyteni on kosmisella tasolla. 

  Ja ehkä - niin ufojen kuin ihmistenkin maailmassa - on niin, että erilaiset mallit ovat tylsiä kaavoja. Ne toimivat mutta eivät tuo elämään mitään uutta. Jos ihminen haluaa luoda uutta, hänen pitää rikkoa kaavoja. Se johtaa konflikteihin. Kaikkea ei voi saada. Jos haluaa harmoniaa, pitää hillitä itsensä. Jos haluaa muuttaa maailmaa, pitää ottaa härkää sarvista ja työntää se pois edestä. Harmoniaa se ei tuota. Se on monesti joko tai. 

  Omalla kohdallani vapaan tahdon noudattaminen johtaa tällaisiin kirjoituksiin. Minusta ei tullut mitään. Ei muusikkoa, ei tuottajaa, eikä muutakaan. Maineeni on mennyt. Jäljelle on jäänyt silti vapaus tehdä mitä huvittaa. Kaikilla ei ole tätä vapautta. Liian moni asia sitoo heitä.  Itse voin toteuttaa itseäni miten haluan, mutta en pysty mihinkään vaativaan. En pysty harjoittelemaan itseäni kitaristiksi. En pysty tekemään musiikkia. En pysty toimimaan työelämän vaativammissa pesteissä. Ehkä joku on säätänyt asian niin, että monen mutkan kautta kirjoitan näitä paljastuskirjoituksia. Onhan näillä kiistatta enemmän arvoa ja merkitystä kuin pop-kappaleilla tai televisiotuotannoilla. Edelliset epäonnistumiseni ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseen. Laiska ja saamaton luonteeni on tehnyt minusta välinpitämättömän. En välitä mistään mitään. Siksi voin tehdä mitä haluan. Ihmisten on mielestäni saatava tietää minkälaisessa maailmassa he elävät. Se on ihan must juttu.

  Olen vähän sitä mieltä, että tietämättömiltä ei voi odottaa viisaita päätöksiä. Siksi haluan kertoa kaikille kaikesta kaiken. Eli sen mitä siitä tiedän, vaikka eihän se paljoa ole. Mutta on se kuitenkin jotain. Tämä on myös kostoni ufoille, jotka eivät halua ihmisten tietävän mitään maailman todellisesta luonteesta. Siitä minkälainen akvaario ja tosi tv - show tämä on. Paljastuksissani täällä kotisivullani on myös se, että näitä tänne kirjaamalla laitan ne samalla itselleni ylös. Ja terapoin itseäni siinä samalla. Eli siinä on sellainen multi-efekti. Kun tätä ei ole painettu kansien väliin, voi myöhemmin tyhmiksi osoittautuneet jutut ottaa pois. Ne on kuitenkin käsitelty, vaikka joutavatkin roskikseen. 

 

  Ufot näkevät joka päätöksen vuosien päähän. He tietävät milloin joku asia ei kannata. Ja ihmisen maailmassa suurin osa asioista ei kannata. On parempi olla tekemättä mitään. Ihmettelen miksi minua näin paapotaan. Kuula kalloon vaan. Samoin ajattelen koko planeetastamme. Se pitäisi tuhota. Ihmisten kulttuuri perustuu pelkälle hyväksikäytölle. Antaa eläinten mennä siinä samalla. Parempi ettei niitäkään ole olemassa, koska ennen pitkää paikan päälle ilmestyisi kuitenkin joku vieras laji, joka ottaisi ihmisen paikan. Haluaisinkin kuolla pysyvästi, enkä enää syntyä uudelleen. Tämä olisi protestini. Kuten ranskalaiset maanviljelijät protesteissaan tuhoavat satonsa, koska siitä ei saa riittävästi myyntivoittoa, voisin itse tuhoutua lopullisesti. Ei se mitään haittaisi. Kun sinua ei ole enää olemassa, ei ole murheitakaan. 

  Miksi en itse tee kuten ranskalainen maanviljelijä ja nosta meteliä? Ei se toimi niin. Ranskassa on puoli miljoonaa maatilaa. Jos yksittäinen maajussi ampuisi paskatykillä kunnantaloa ja pysäköisi traktorinsa moottoritielle, hänet heitettäisiin putkaan ja ehkä mielisairaalaan. Mutta kun saman tekee 10 000 farmaria, kyseessä on mielenosoitus. Minulla taas ei ole liittolaisia. Ei ketään joka antaisi ohjeita. Se on osa tarinaani. Minun pitää olla yksin. Se on ufojen mielestä hauskaa ja siitä tulee hyvää draamaa. Mutta kukaan ei enää usko tähän tarinaan. Kukaan ei pidä minua minään, enkä pidä itsekään. Ehkä liian monta kokkia sopassa? Liian monta laulua jotka kertovat minusta. Liian monta sattumaa. Ufot haluavat että kirjoitan kirjan. Sen pitää olla kuitenkin jotain aivan ehdottoman hienoa. He tietävät, etten pysty mihinkään. Juuri sitä he haluavatkin, voidakseen itse luoda taidetta kauttani. Jotta tarina olisi uskottava, minun pitäisi kirjoittaa ensin monta huonoa kirjaa. Mutta eihän minusta ole siihenkään. Eikä minulla saa olla rahaa, koska silloin tarina ei ole mielenkiintoinen. Siksi veikkausvoitot ja lahjoitukset otetaan pois, ja kelataan sitten nauhaa vähän taakse päin. Tarina on tärkeämpi kuin tehtävä. Koko juttu on siis pelkkä show'ta, eikä sitä siksi kannata ottaa kovin vakavasti. En ryve itsesäälissä, asia nyt vain on näin.

  Ihmisen ei pitäisi haukkua itseään. Minulle se kuitenkin sopii. Haluanhan nostaa kissan pöydälle. Pitkässä juoksussa olisi kuitenkin parempi, jos ihminen ei juuri puhuisi itsestään. Hyvää tai huonoa. Ei kannata haukkua itseään, mutta ei kehuakaan. Jotkut määrittelevät tarkasti itsensä ja oman persoonansa. Muilla on kuitenkin omat mielipiteensä sinusta. Ne eivät ole samoja kuin omasi, koska heillä on eri tiedot käytettävissään. Viisas ihminen ei määrittele itseään, nosta itseään esiin, tai vertaile itseään muihin. Oma persoona kannattaa jättää aukinaiseksi. Aina on varaa muuttua parempaan suuntaan. Ihmisen kannattaa totuttaa itsensä ajattelemaan asioita, jotka hyödyttävät häntä pitkässä juoksussa. Se on avain onneen. 

  Minua on ammuttu monta kertaa. Myös kuolettavasti. Aina nauha vain kelataan taaksepäin ja pyyhitään kuolemani pois. En saa kuolla. Minun on pakko onnistua. Voin toki epäonnistua, mutta sitten vain kelataan taaksepäin. Odotetaan että toimisin viisaammin. Siinä on myös kidutusta: Pysy siellä, jotta hyödytät muita. 

  Satanistit haluavat minusta eroon. Tai haluaisivat. Örkit ja muut satanistit voivat raiskata, kiduttaa ja myrkyttää minua, mutta he eivät voi tappaa minua. Se on vastoin sääntöjä. Mutta eivätkö myrkyttäminen ja kiduttaminen ole hitaita tapoja tappaa ihminen? Vai onko niin, että koska kiduttaminen tekee ihmisestä vahvemman, saa niin tehdä? Mutta silti sitä ei hyväksytä yleisesti. Minulta sitä ei hyväksytä, koska se on väärin. Mutta niiltä jotka tekevät minulle niin, se hyväksytään, koska se tekee minusta vahvemman. Eihän siinäkään mitään järkeä ole. On muistettava, että voimat ovat aina suhteessa toisten voimiin. Kun saa muita heikennettyä, ei tarvitse itsekään olla niin voimakas. Örkit myrkyttävät muut pärjätäkseen paremmin. Se on heille elinehto.

  Minut pakotetaan tähän. Vaihtoehtona on kärsiä. Minun on pakko kirjoittaa näitä kirjoituksia. Tai sitten kärsin. Ufojen suunnitelman mukaan minun pitäisi kirjoittaa niin vetäviä fiktiivisiä tarinoita, että ihmiset haluavat lukea niitä. Silloin minusta jäisi jokin jälki tähän maailmaan. Silloin minut olisi pakko huomioida mediassa, jolloin pääsisin kääntämään kaiken itseäni koskevan keskustelun satanismiin. Ufoilla on vain ollut liian suuri tarve luoda minusta samastuttava hahmo kaikenlaisine ongelmineen. He haluavat, että olen luuseri. Pelkkä nolla. Myös siksi, että kun joskus vanhana "pääsen jaloilleni", eli saavutan 20/20 - näkökyvyn ja pääsen käsiksi suurenmoisiin lahjoihini, on kontrasti valtava. Se palkinto on jotain niin hienoa, että minun tuleekin sitä ennen epäonnistua kaikessa. Voisin ehkä kirjoittaa aiheesta kirjan: Kuinka epäonnistua elämän kaikilla osa-alueilla. Tiivistettynä se on yhdistelmä erilaisia huonoja ominaisuuksia, laamanniutta, ufojen terroria, epäonnistunutta kotikasvatusta, huonoja kavereita, voimakkaita vihamiehiä, epäonnea, alkoholia sekä tietenkin samojen virheiden loputonta toistamista. Unohtamatta uusia virheitä ja päivittäin toistuvia vääriä valintoja. Niistä on minut tehty. 

  Kaikki ongelmani ovat tehneet minusta välinpitämättömän. Elämä on helpompi kestää, kun ei välitä mistään mitään. Alkoholi, fluori ja muut vastaavat myrkyt sekä kaikenlainen henkinen piina ovat tehneet minusta kykenemättömän älyllisiin ponnistuksiin. En ole täysi idiootti, mutta huomattuani jossain vaiheessa, ettei mikään jää päähän, luovuin kaikenlaisesta viisastelusta. Eli lähinnä kirjallisesta sivistyksestä. Yritän kyllä jossain vaiheessa tsempata sen verran, että oppisin kirjoittamaan vähän paremmin.

  Työni ei vaadi päätä. Olen oikeastaan aina ollutkin pelkkä duunari. Ufot haluaisivat, että toimin siivoojana tai ojankaivajana, mutta en enää suostu tekemään sellaisia töitä joista en pidä. Joskus vuosia sitten kun olin työttömänä, työvoimatoimisto pakotti minut siivoamaan. Eli ufot pakottivat. Mutta en tehnyt töissä mitään. Vittuilin kaikille ja kuseskelin lattioille. Se oli sitten pakko lopettaa. Nauhaa kelattiin taaksepäin ja olin taas työtön. Nykyisestä työstäni pidän kovasti. 

  Ja olenhan kuitenkin saanut luotua joitakin satanismia läpivalaisevia kirjoituksia. Mikä hyöty niistä on, jos pian suurin osa ihmisistä on Kerhon jäseniä? Loput myrkytetään lähes katatoniseen tilaan, jolloin ei ole juuri väliä, mitä he tietävät tai haluavat. Tätä nykyä maailma on pilalla. Ihmiset epäonnistunut kokeilu, jonka voi hyvin lopettaa. Ei pitäisi luoda sellaisia maailmoja, joissa eri toimijat eivät pysy elossa omillaan. Ihmiselle ainoa mahdollisuus on tappaa lajitoverinsa. Muuten lajitoveri tappaa hänet. Sitten ihmistä syyllistetään tappajaksi. Mitä muutakaan sitä ihminen tekisi? Ja kun näin on, ei ole järkeä jatkaa eteenpäin. Samoin kuin lehmät, siat ja muut tuotantoeläimet pitää tappaa sukupuuttoon, pitää myös ihmisten elo saattaa päätökseen. On parempi ettei tätä kärsimystä ole olemassa ollenkaan. Tappaminen on muutenkin aliarvostettu tapa ratkaista ongelmia. Jos joku ei sopeudu, hänet eliminoidaan. Vankilassa sitä vain katkeroituu ja muuttuu entistä vittumaisemmaksi. Väärintekijä voi mieluusti syntyä uudelleen esim. hamsterina tai muuna jyrsijänä. Joku hamsterius sopii rikoksenuusijalle. Sen hän pystyy hoitamaan. Sehän kuulostaa rangaistukselta, mutta onko se sitä? Ethän sinä eläinkunnan edustajana enää muista edellistä elämääsi ihmisenä vaan ns. menet täysiverisenä hamsterina. Mitä sellaisen päässä sitten liikkuu? Tuskin paljoakaan. Mutta kyllä hamsteriakin harmittaa. Kaikki elollinen tällä planeetalla kärsii kroonisesta vitutuksesta. Pienestä oravasta elefanttiin, eläimetkin ovat masentuneita ja samasta syystä kuin ihmisetkin. Niidenkin alakulo on henkistä polttoainetta kuussa asuville satanistisille avaruusolennoille.

  

  Ufot eivät ole kaikkivoipia, mutta hyvin kyvykkäitä kuitenkin. He voivat kelata aikaa taaksepäin hoitaakseen elämän haasteellisia tilanteita uudestaan. Eihän siinäkään ole järkeä. Se on kuin pelaisi monopolia ja saatuaan nopalla vitosen joka käytännössä päättää pelin, heittääkin uudestaan niin kauan että saa kutosen, jolla pääsee pahimpien karikkojen yli. Se on huijaamista. On paljon merkkejä siitä, että aikajanoja sotketaan. Esim. James Bond – Moonraker elokuvan hammasrautatyttö, ihmisen sydämen sijainti vasemmalla puolella rintaa ja monet yksityisemmät esimerkit. Asiat eivät yhtäkkiä olekaan siten, kuin ne ovat aikaisemmin olleet. Ilmiölle on annettu nimi Mandela-efekti. Itse muistan tarkasti, että Washington Capitals voitti Stanley Cupin 2009. Mutta eihän se sitten myöhemmin niin mennytkään.

  Ufot vaikeuttavat ihmisten elämää, koska liian helppo elämä on tylsää. Elämä ilman ongelmia ei olisi autuasta. Pitemmän päälle se kävisi banaaliksi. Ihminen tarvitsee vastakohtia hahmottaakseen elämäänsä: asemaansa ja toimiansa. Mitä enemmän näkee vaivaa, sitä suurempi on palkinto. Oli se sitten mikä hyvänsä. Väittäisin silti, että ongelmaton ja tasainen elämä on parempi kuin vuoristoratamainen. Tasainen elämä kun on alati harmoninen. Vaihtelevan elämän huippukohtia varjostaa se hinta jonka niistä joutuu maksamaan. Paluu arkeen on aina mielessä. Ihmisen täytyy myös kysyä itseltään, haluaako hän valittaa vai oppia? Oma fiilis kun on niin paljon asenteesta kiinni. Vaikeudet voi nähdä mahdollisuutena oppia. Toisaalta valittamisen ja kritisoinnin välinen ero on häilyvä. 

  Elämä on peli, jossa mitataan sitä, miten toteutat vapaata tahtoasi. Toteutatko sitä sen pienimmän mahdollisen vaivan kautta, eli että teet kuten muutkin, etkä mieti itse mikä on kohdallasi oikein ja mikä väärin? Mitä uskoon tulee, niin heittäytyminen uskon varaan on se, mikä ufojen mielestä on rohkea ja uskalias teko. Ylittää itsensä. Toki jollekin tämä on helpompaa kuin toiselle. Ufot sitten paijaavat niitä, jotka uskovat ehdottomasti sanaan. Se on osa peliä. Vapaa tahto liittyy toisaalla myös siihen, miten ihmisten maailmaa johtavat tahot - kuten Illuminati ja vastaavat - kertovat ihmisille etukäteen, mitä tulee tapahtumaan. Näin halutaan heidän hyväksyvän tulevat tapahtumat. Halutaan heidän suostumuksensa. Ihmistä ei ilmeisesti pitäisi voida orjuuttaa ilman hänen omaa suostumustaan. Tai jotain sinne päin. Se on vähän vaikea juttu selittää. Etenkin kun ei itsekään ymmärrä miten se toimii.

  Jos olet tehnyt pahaa, sen voi hyvittää siten, että autat muita. Tai että sinulle tehdään samoin. Siitä voi sitten oppia. Kaikenlaista pahaa pitää tehdä, ennen kuin voi valaistua. Tämä johtaa siihen, että ufot odottavat ihmisten mokaavan, jotta pääsevät rankaisemaan heitä. "Siitäs saat!" he ajattelevat. "Ihan oikein sinulle." Vaikka eihän ihminenkään hakkaa koiraa, joka likaa sohvan. Tai jotkut hakkaavat. Kaipa se on sama ufojen kanssa. Tuntuu siltä, että he asettavat ihmisille epärealistisia tavoitteita, ja ajavat heidät toimimaan itsekkäästi, päästäkseen rankaisemaan heitä. Ufojen mielipuuhaa tuntuu olevan ihmisten ojentaminen. Laittaa heidät maksamaan teoistaan. Opettaa heitä. Siten sekä uhri että pahantekijä kärsivät. Kun kaikkia vituttaa, ovat ufot tyytyväisiä. Se tuntuu olevan ihmisten maailmassa kaiken lähtökohta, oli asialla positiivinen tai negatiivinen entiteetti. Ihmistä pitää vituttaa koko ajan. Vitutus on se energia, jota on kaikista helpoin käyttää hyväksi. Paljon puhutaan rakkaudesta, mutta mitä se lopulta on? Vitutus on ainakin aito tunne.

  Ufot ovat mielestäni unohtaneet koutsaamisen olevan myös kannustamista ja rohkaisemista. Palkitsemista myös. Sopivassa suhteessa keppiä ja porkkanaa, kuten sanotaan. Heidän tarjoamansa porkkana on se, ettei saa keppiä. Heidän kolme kootaan: Kurita, kuseta ja kiristä. Valmentaminen on kuitenkin muutakin kuin auktoritääristä rankaisemista virheistä. Pitää luoda keskusteluyhteys. Valmennettavan kanssa asetetaan yhdessä tavoite ja sitten aletaan pyrkiä sitä kohden. Välietapit pikkuporkkanoineen tekevät matkasta siedettävämmän. Psykologisesti vähemmän haastavan. Pitää oppia nauttimaan jokapäiväisestä tekemisestä. Nauttia matkasta. Eikä siten, että ensin kärsitään 60 vuotta ja sitten lopuksi ollaan pari vuotta tyytyväisiä. Sekin lähinnä siksi, ettei tarvi enää kärsiä. 

  En itse usko härnäämiseen ja kiusaamiseen. Viljelen kyllä huumoria muiden kustannuksella, mutta ne ovat sellaisia tökkäyksiä. Ei jatkuvaa tökkimistä. Annan myös tarpeen mukaan palautetta. Rehellinen mielipide on mielestäni kuin lahja, jonka annat toiselle ihmiselle. Mutta senkin voi kietaista hampurilaismallin mukaisesti muutamaan sutkaukseen.

  En ole elämässä oppinut paljoakaan, mutta sen olen, ettei kannata lukita vastauksia. Välillä pitää miettiä rehdisti itsekseen omia tekosiaan ja todella katsoa peiliin. Olenko itse sellainen, jota en voi sietää muissa? Ovatko näkemykseni mistään kotoisin? Elänkö valheessa? Haluanko rankaista muita omista koettelemuksistani, vai kykenenkö nousemaan vähäpätöisyyteni yläpuolelle? Kykenenkö todella antamaan anteeksi, vaikka minulla ei olisi siihen varaa, vai kykenenkö vain unohtamaan? 

 

 

  

 

Oma elämäni

 

  Omassa elämässäni mikään ei ole oikeastaan itsestäni kiinni. Kaikki on ylhäältä säädeltyä. Niin ongelmat kuin niihin ratkaisut. Olen kuin sirkuseläin, jonka saadakseen makupalan pitää heittää kuperkeikka katsojien viihdyttämiseksi. Se on niin säädetty, jotta olisin ylempien voimien täydellisessä kontrollissa. Kaiken pitää olla heistä riippuvaista. En voi olla omavarainen, enkä saa pystyä puolustautumaan. Ainoa millä on arvoa, on yrityksen taso. Se määrittää sen mitä saan. Mutta tämä on määrätietoisella työllä osaltani pilattu, eli tehty minusta pienestä pitäen nahjus, jota ei kiinnosta mikään. Toki saatananpalvojat ovat tehneet tässä sen viimeisen silauksen, mutta ufot kontrolloivat heitä ja asettavat ne raamit, joiden puitteissa minua voi kiusata. Eli ufojen – tai asiaa hoitaneen ufon - on vastuu. Se kenellä on valta on myös vastuu. Tai tarkennetaan hieman: Se kuka käyttää valtaa, kantaa myös vastuun. Moni ufohan ei puutu ihmisten asioihin lainkaan. Katselee vain sivusta, eikä siten ole vastuussa.

  Omasta mielestäni olen vastuussa tekemisistäni noin 10% verran. Vähän kuin pikkulapsi, joka saa kyllä päättää asioita, mutta ei mitään tärkeää. Saan toki tehdä virheitä, koska niistä koituu vastoinkäymisiä, joilla on kasvattava vaikutus. Niitä pitääkin tehdä ja niitä minä osaan tehdä. Se loppu 90% on ufojen ohjailua. He ovat saattaneet minut ongelmiin, joista ei ole poispääsyä, ellen sitten muutu sellaiseksi mitä he haluavat. Ja tällaiseksi en halua muuttua. Enkä pysty muuttumaan. Haluaminen ja pystyminen menevät käsi kädessä. Jos ei halua, on vaikea pystyäkään.

  Show'ta rakennetaan kieltojen ja rangaistusten kautta. Kun joku ei tee kuten ufot haluavat, eli hyökkää kiusaajiaan vastaan, häntä itseään rangaistaan. Jos hän taas kiusaa kiusaajiaan, ufot palkitsevat rankaisemalla heitä myös. Kaikkien pitää olla keskenään sodassa. Kaikki on poliittista teatteria, missä ihminen on pieni pelinappula. 

  Jos en kehitä itseäni ihmisenä, en pääse kostamaan minua kiusanneille. Palkinto on päästä muiluttamaan satanisteja. Mutta toisaalta en saa tehdä heille oikein mitään. Vittuilla saa, mutta fyysinen väkivalta on kielletty. Karmani pitää pysyä putipuhtaana. Sen puhdistaminen on kuulemma työlästä ja etenkin aikaavievää. Pitää kierrellä ja kytätä mahdollisuuksia auttaa muita, mutta kohteet eivät välttämättä edes halua apua. Hekään eivät halua muuttua, ainakaan jos joku siihen painostaa. Ehkä olen itsekin tällaisten karmansapuhdistajien uhri. Ja ovathan hekin tavallaan uhreja, mikäli parissani aikaansa tuhlaavat.

  Kaikki hauska on kielletty. Kaikki kielletty on tehty houkuttelevaksi, jotta siihen sortuvaa päästään rankaisemaan. Hauskat jutut vähintäänkin pilataan. Sellaiset asiat joita ei halua ovat toivottavia. Itsensä ylittäminen on sitä, että unohtaa sen mitä haluaa, ja keskittyy siihen mistä ei ole kiinnostunut. Pitää olla jotain muuta kuin mitä on. Hieman karrikoiden, jos olisin meditoiva eunukkimunkki, haluttaisiin minun ryhtyvän perverssiksi rapajuopoksi. Joka tapauksessa ufot yrittävät ohjata elämääni aina kieltojen ja epäonnistumisten kautta: et saa saada sitä ja tätä. Sen mitä omaat voit kyllä menettää. Onnistumisesta tehdään mahdollisimman vaikeaa, lähes mahdotonta. Epäonnistumisia taas oikein hakemalla haetaan. Niitä pitää olla, koska niiden kautta ihminen oppii. Ei mitään sellaista, että voisi ”pitää silmänsä kiinni palkinnossa”, eli konkreettinen tavoite. Kaiken pitää olla ihmiselle häilyvää, koska sellaista voidaan helposti muunnella jälkeenpäin. Ihmisen halutaan pysyvän sokeana ja avuttomana. 

  Minun kuuluukin epäonnistua joka asiassa, jotta tietäisin miltä tuntuu olla luuseri. Saanhan sitten vanhuksena olla muiden yläpuolella. Sitten kaikkien pitää tehdä kuten minä haluan. Ja vielä se, että en itse jaksa jäädä tätä odottamaan, vaan poistun näyttämöltä ja joku muu joutuu esittämään minua. Sehän on ennustettukin. Että en ole sitten lopulta enää se ihan sama. Poistumisessani on se hyvä asia, että se ehkä poistaa tulevaisuudessa tänne syntyviltä samanlaisen naurettavan tervanjuomiseen perustuvan farssin. Kyllä elämän pitää olla realistinen kokonaisuus. Omassa tapauksessani minua pidetään ensin hyödykkeenä 60 vuotta. Näin minusta saadaan varmasti revittyä kaikki mahdollinen irti. Mutta eihän se nyt niin voi mennä. Jos jonkun on sitä vastaan protestoitava niin minun.

 

 

 

 

Vitutus

 

  Sekä minun että vihollisieni pitää olla alituisessa vitutuksen tilassa. Maa-pallolla kaikkia pitää vituttaa joka asia. Hauskat asiat ovat epäterveellisiä ja ja hyvät asiat tylsiä tai hankalia. Tämä on paska maailma. Eikä sen kurjuutta voi perustella paremmaksi sillä, että on vielä huonompiakin maailmoja. Uloste on sitä itseänsä. Jos se näyttää paskalta, haisee paskalta ja maistuu paskalta, mitä muutakaan se on? Sen voi toki kääriä hienoon paperiin, mutta konvehtia siitä ei tule sillä, että sitä vertaa vielä pahemman hajuiseen ulosteeseen. Enkä tarkoita sitä, että tämän maailman jokaisessa muffinssissa pitäisi olla sama määrä mustikoita. Totta kai pitää olla eri määrä mustikoita. Erilaisia muffinsseja, satunnaisuutta. Onhan ”todellinen elämä” sattumanvaraista.

  Ja kaikilla täällä on ongelmia. Ei yksin minulla. On lisäksi tapauskohtaista mikä vituttaa. Joitakin vituttavat aivan toiset asiat kuin itseäni. Ne ovat heille todellisia ongelmia. Sama se on ufoilla. Juttelin kerran yhden ufon kanssa ja hänen ongelmansa vaikuttivat huvittavilta omaan korvaani. Mutta hänen aivoituksensa ovat erilaiset. Hän on minua 1000 kertaa älykkäämpi, mutta joutuu silti vellomaan ongelmissa, joilla en itse vaivaisi päätäni lainkaan. 

  Ufojen näkemyksen mukaan ihmisen ominaisuuksilla ei ole mitään merkitystä. Ufothan kuitenkin tekevät kaiken merkityksellisen taustalta. Ihmisen pitää vain esittää tekevänsä. Omalla kohdallani minulle luodut ongelmat ovatkin mahdottomia ratkaista. Miten voisin pärjätä rajattomalla budjetilla toimivaa huora-koneistoa vastaan? Pedofiili-homot ja muut satanistit tietävät minusta kaiken ja hyvin paljon myös sellaista, mistä en itse ole tietoinen. He seuraavat minua 24/7 jutkuruutu-kameroidensa avulla. He kontrolloivat tietoliikennettäni, postiani, puheluita, pankkitilejä, ihmissuhteita, työasioita, vapaa-aikaa... Mitä tahansa teen, tunkevat satanistit siihen mukaan pilatakseen kaiken. Jos he voisivat, he tietenkin tappaisivat minut. Mutta sitä tai fyysistä väkivaltaa ufot eivät salli. Piilolinssit, silmälasit, vaatteet, ruoat ja juomat voidaan vaihtaa, mutta lyödä ei saa. Mikä järki siinä on? Pitäisikö minun olla tyytyväinen siitä, että minua ei hakata jos lähden kaupungille ryyppäämään? Raiskata minua on voinut, mutta senkin määrä on käsittääkseni vähenemään päin. Etenkin nyt kun minulla on peräpukamia. Mutta miten minä voisin omillani pärjätä heitä vastaan? Vastaus on: En mitenkään. Kunnes sitten joku päivä joku ufo päättää, että nyt on Villen vuoro pärjätä. Eli sitten vanhuksena. Olisihan se periaatteessa nytkin mahdollista, mutta hyvin vaikeaa. Lähes mahdotonta. Ehkä ufoille riittää, että mahdollisuus on olemassa. He tietävät, ettei se aktualisoidu ja voivat sommitella suunnitelmansa sen mukaan. Heillä pitää olla täydellinen kontrolli. Ei merkityksettömiin pikkuseikkoihin, mutta suuriin linjoihin.

  Saan joskus ”voitettua” itselleni rennon asenteen, enkä stressaa asioita. Se voi tulla ihan itsekseen tai sitten sellaisen pohdiskelun kautta. Silloin ajattelen, ettei millään ole niin paljon väliä. Näen mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Että voisin periaatteessa tehdä mitä vaan, toki lainsäädännön puitteissa. Mutta jostain syystä minun ei anneta pitää tätä asennetta, vaan pian putoan niiltä rattailta pois. En saa myöskään olla sellainen, joka vain pyyteettömästi auttaa muita. Se ei käy, koska elämässä pitää olla ongelmia. Mitä enemmän sitä parempi. Vain niiden kautta oppii. Kun ryhdyin joskus sellaiseksi, joka auttelee koko ajan muita, puuttui joku ufo siihenkin.

- Olet näköjään ymmärtänyt miten sinunlaisesi täällä parhaiten pärjää. Mutta tuo ei käy. Sinä teet asiat liian helpoksi itsellesi, hän sanoi.

  Eli minun pitää olla typerä ja vittumainen. Se on niin säädetty, eikä siis ole oma valintani. 

 

  Omasta mielestäni elämäni olisi hauskaa seurattavaa, jos olisin sellainen kuin minun pitäisi olla. Eli osaisin tehdä kaikenlaista, olisin älykäs ja oppisin uusia asioita. Ja jos olisin myös varakas, eikä lottovoittoani olisi viety. Silloinhan olisin omavaraisempi, eikä minua tarvitsisi suojella niin paljon. Ja jos osaisin itse korjata autoani.

  Tai tietokoneasioissa. Jos tuntisin tietokoneiden salat, olisi konettani ja tietoliikennettäni vaikea sabotoida. Mutta enhän minä niistä mitään ymmärrä. Kuten en tietenkään autoistakaan. Voin toki yrittää opetella, mutta olen liian tyhmä oppimaan mitään ja lisäksi unohdan kaiken lukemani. En saa osata mitään, koska mitä vähemmän osaan ja tiedän, sitä riippuvaisempi olen ufojen avusta.

  Omavaraisena tässä elämässä olisi jotain järkeä. Nythän ihmiset myös tietävät, että en pysty mihinkään ja jos pystyn, se on joku muu joka sen tekee. Eihän se ole uskottavaa ja todellista elämää. Teen toki myös itse parhaani pilatakseni sen illuusion joka minusta on yritetty rakentaa. Minunhan pitäisi vain esittää tekeväni, mutta toisaalta minusta on tehty sellainen joka etsii totuutta ja on hyvin rehellinen. Ja jos esitän jotain mitä en ole, vedetään matto jalkojeni alta samantien. Eli siinä on sellainenkin ristiriita. 

  Ja hieman samalla tavalla ihmisten ympärilläni pitää esittää jotain koko ajan. Kaiken pitää olla jotenkin valheellista. Se on vittuilua minulle, mutta show'n todelliset arkkitehdit ovat ne ufot, jotka haluavat koko jutun olevan yksi iso illuusio-show, jossa on erilaisia näytöksiä. He ohjaavat ja tuottavat esityksen ja joku sitä varmaan katsookin. Ehkä sitä katsotaan jossain toisessa ulottuvuudessa.

  Kyllähän se suojelu on hyväkin asia. Minua ei saa esimerkiksi pahoinpidellä. Eikä kahviini saa sujauttaa syanidi-kapselia. Kirjepommejahan en saisi muutenkaan. Fyysinen väkivalta on kielletty myös siksi, koska siitä jäisi merkkejä jotka muistaisin ja jotka siten ajaisivat minut muuttamaan käyttäytymistäni. En enää kävisi baareissa, enkä liikkuisi humalassa kaupungilla. En liikkuisi pimeän aikaan missään. En voisi liikkua.

  Kaikki hauska mitä elämässäni on liittyy alkoholiin. Onko se sitten hyvä show? Joskus olen kuunnellut nauhalta mitä puhun ihmisille humalassa ja kyllä se aikamoista sontaa on. Ei se ole hauskaa. Paitsi joskus se on. Yöelämässä eli baareissa minulle kyllä vittuillaan. Siis huorat vittuilevat. Enkä muista siitä mitään, koska olen ollut liian kännissä ja koska minulle on tehty satanistinen trikki. Sanelimen myötä trikkaaminen tosin väheni selvästi. Ympärilläni on kuitenkin jonkinlainen suojakenttä, mutta ehkä huora-show on laitettu pystyyn siksi, että tuo suojakenttä olisi maallisempi, eikä mikään yliluonnollinen juttu. Toisaalta yliluonnollista on se, ettei kukaan laamanni tule ikinä juttelemaan minulle. Eikä kukaan anna mitään ohjeita muutenkaan. Olen kuitenkin suurimman osan ajasta selvinpäin.

 

 

 

 

Hyllerö

 

  Ufoja on monenlaisia. Tässä kirjoituksessa ufot ovat niitä, joiden maailmoihin örkit ja reptilianit eivät pääse. Eikä siis Saatanakaan. Niin ainakin luulen. Mutta se että niihin ei tänään pääse ei tarkoita sitä etteikö huomenna pääsisi. Eihän mikään ole ikuista.

  Tässä kirjoituksessa en erityisemmin erittele ufoja. Paitsi Hyllerön. Hän on hyvin voimakas yli-ufo. Alati hyväntuulinen vanha mies. En tiedä mikä hänen oikea nimensä on. Hyllerö-nimen hän sai estäessään toistuvasti Veikkaus-voittoni. Joku toinen ufo laittoi hänen kasvonsa Veikkauksen Hyllerö-digiarpaan. Siellä hän vartioi ettei kukaan vaan voita mitään.

  En sano, että Hyllerö on paha. Mitä on pahuus? Ruoka voi olla pahaa, mutta sekin on suhteellista. Hyllerö on kuitenkin ottanut ison roolin tässä projektissa, jota itse kutsun elämäkseni. Kerran Hyllerö sanoi minulle, että onhan tämä kaikki hieman väärin sinua kohtaan, mutta toisaalta palvelet kokonaisuutta parhaiten näin. Sen sijaan, että "tekisit juttuja".

- Antaa muiden tehdä nyt ja tee sinä sitten joskus toiste, hän sanoi.

  Vähän aikaa tuollainen menettelee. Mutta pitkässä juoksussa se turhauttaa. Onhan niin, että kun totut tiettyyn skeidaan, se ei enää vituta, jolloin kierroksia on pakko revittää muilla keinoin. Pikkuhiljaa elämäsi kurjistuu, kun siitä otetaan kivoja elementtejä pois ja laitetaan vittumaisia tilalle. 

  Joskus ehkä 2017 ikkuna avautui. Siellä olivat Hyllerö ja muut. Minulta kysyttiin, tuletko sieltä pois, koska tämä ei näytä menevän hyvään suuntaan? Mutta se oli kuin salama kirkkaalta taivaalta, enkä uskaltanut tarttua tilaisuuteen.

- Nyt voit tulla sieltä pois, mutta tämän jälkeen et sitten enää, he sanoivat.

  He kyllä tiesivät, etten ole siihen valmis. Silloin he sanoivat, että se on vain tämä yksi mahdollisuus, myöhemmin ei enää tämä onnistu. Miksei?

 

 

 

 

Huora-show

 

  Satanistien palkkaamat ihmiset, joita kutsun huoriksi, seuraavat minua joka paikkaan. Missä tahansa liikun, on perässäni ja edelläni muutamia huoria. Kutsun heitä huoriksi, koska he tekevät rahasta mitä tahansa. Sen voisi ajatella olevan turvallisuus-näkökohta, mutta käytännössä se on pelkkää vittuilua minulle. Ei siitä mitään hyötyä ole. Ja Hyllerön idea koko huora-show on. Sen muistan. Mitä muuta se on kuin hänen vittuiluaan minulle? Eihän huoria aikaisemmin tarvittu. Ei niitä silloin ollut kun olin 20-vuotias. Miksi niitä nyt pitää olla? 

  Ehkä ympärilläni pyörivä huora-show on kosto siitä, että en suostunut palvomaan saatanaa. Ehkä Hyllerö haluaisi, että palvon saatanaa, koska muuten minulla ei ole mitään virkaa täällä. Mutta en voi palvoa, koska sitten joutuisin jäämään tänne monen elämän ajaksi. On parempi olla täällä vain tämä yksi elämä. Toisaalta en voi tietää, jos olen ollut täällä jo monta kertaa aiemmin. En usko tällaiseen, mutta on se mahdollista.

  Huorat ”katsovat vähän päälle”, kuten he asian ilmaisevat. He ajelevat perässäni minne tahansa menenkin. Yli-huora komentaa huoraa komentokeskuksesta käsin ja määrää miten päin huoran pitää seistä, mihin kävellä, mitä sanoa ja niin edelleen. Ehkä se on hauskempi show kuin omat toimeni. Ehkä huorat ovat viihdykettä Hyllerölle ja hänen ystävilleen. Ehkä Hyllerö haluaa järjestää sidosryhmilleen kunnon show'n. Oma elämäni ei tuota tarpeeksi viihdettä, joten esitykseen tarvitaan lisää sisältöä. Huorien kautta Hyllerö voi myös operoida ihmisten maailmassa konkreettisemmalla tavalla. Jos hän tyytyisi ohjaamaan pedofiili-homoja, ei hänellä olisi pääsyä ns. kentälle. Huorien kautta minua voidaan myös ihan oikeasti suojella, jos se on tarpeen. Ja vieläpä siten, että olen itse tilanteessa täysin avuton sivustakatsoja, kuten asiaan kuuluu. Elämäni yksi tärkeimpiä määrittäjiä onkin se, että en saa itse elää sitä, vaan muut tekevät kaiken. Kävelen vain sen läpi, tai ennemminkin konttaan.

  Sitten jos saavuttaisin tavoitteeni, eli tilan jossa minua ei voida trikata mutta voin itse tehdä kaikenlaista, jouduttaisiin huora-show lopettamaan. Eihän kukaan suostuisi huoraamaan, jos työ olisikin yhtä paljon pakoon juoksemista kuin perässäni kulkemista. Toisaalta enhän sitten enää tarvitsisikaan huorien suojelua. Ja minua todella vituttaa, että huorat tienaavat kustannuksellani. En haluaisi, että yksikään ihminen tekee rahaa minun avullani. Huora-show on kannaltani masentava. Se nollaa minut minne sitten menenkin. Olen pelkkä avuton idiootti, jota huorat kuvaavat ja lamauttavat. He määräilevät ihmisiä, mitä minulle voi tai pitäisi sanoa. Ei ole kaukaa haettua, että juuri tätä Hyllerö haluaa. Nöyryyttää minua. Tehdä minusta impotentin eunukin. Tietämättömän idiootin, jonka vähäpätöisyyttä pitää alleviivata. Ja alkaahan ihmisille toki olla jo selvää, ettei mikään minuun liittyvä ole oikeastaan itsestäni kiinni. Kaikki on ylhäältä annettu tai pois otettu. 

  Tai ehkä huora-show edustaa sitä yhtä Hyllerön ideaa, että ensin on sorrettu ja sitten yhtäkkiä asetelmat kääntyvät päälaelleen. Eli vähän kuten Rocky-elokuvassa, missä vastustaja mätkii Rockyn ensin tuusan nuuskaksi ja sitten lopussa Rocky voittaa. Jos voittaa... Eli mitä kauemmin olen sorrettu, sitä herkullisempi on se hetki kun pääsen niskan päälle. Siihen on toki vaikea uskoa, koska vaikka käänne olisikin mielenkiintoinen, ei se silti tee tyhjäksi vuosikymmenien vitutusta. Eikä tuollainen pitkä vitutus voi kanavoitua minään järkevänä toimintana. Katkeruudessa ei ole mitään hienoa, eikä se johda hienoihin asioihin. Enhän saa muutenkaan tehdä kenellekään mitään väkivaltaa. Jos voisinkin vittuilla huorille ja pedofiili-homoille, niin entä sitten? Ketä se lopulta kiinnostaa? Että laitan huoran tekemään kuperkeikkoja julkisella paikalla tai jotain vastaavaa. Ei sekään hyvältä näytä ja on lisäksi vastoin omaa ajatustani oikeudesta. Oma ajatukseni on, että jos joku ei sopeudu ja tekee toistuvasti väärin, tulee hänet yksinkertaisesti eliminoida eli lopettaa hänet. Se on yksinkertaista oikeutta, ja myös väärintekijän etu. Hän voi sitten syntyä uudelleen voikukkana tai jonain vastaavana. 

  Toisaalta ufojen suhtautumista ihmisiin kuvaa hyvin se, että ihmiset usutetaan toisiensa kimppuun ja sitten rangaistaan heitä tästä. Luodaan show vetoamalla ihmisten alhaisimpaan haluihin. Ihmisten taipumukseen tienata helpot rahat heikomman kustannuksella. Hyväksikäyttämällä ihmisten heikkoutta. Sitä ufot varmasti haluavatkin. Jos ihmisille kerrottaisiin miten heidän kannattaisi toimia, ei show'ta olisi ollenkaan. Ja kuitenkin täällä maapallolla lähes kaikki perustuu esittämiseen ja siihen, että ihminen luulee olevansa ”luomakunnan herra”. Ufot ohjailevat koko show'ta ylhäältä.

  Tässähän on myös se vanha kysymys, että jos Jumala on hyvä, niin miksi hän antaa pahojen asioiden tapahtua? Minulla ei ole siihen vastausta. Mutta en usko, että Jumala haluaa päättää ihmisten puolesta mitä he tekevät. Ihmiset toimivat kuten itse haluavat (tai kuten ufot laittavat heidät toimimaan) ja siitä sitten seuraa kaikenlaista. En kuitenkaan usko, että Jumala tykkää leikitellä ihmisten kustannuksella.

 

  Täytyy valita mitä mieltä on. Ei voi olla kahta eri mieltä samaan aikaan. Itse olen sitä mieltä, että pedofiili-homot eivät ole suurimpia syyllisiä ahdinkooni, vaan ufot ovat. Pedofiili-homot ovat heille vain työkaluja. En ole kuitenkaan vielä pystynyt antamaan anteeksi pedofiili-homoille tai huorille. Mutta sen asian työstäminen on käynnissä. En myöskään syytä itseäni mistään. En ota vastuuta elämästäni, koska en saa edes elää sitä, vaan sitä eletään puolestani. Kävelen vain elämäni läpi. Mielestäni vastuu kuuluu sille, joka käyttää valtaa, eli tässä tapauksessa ufot. Pieni tökkäisy muurahaispesään tai jonkun asian pieni muuttaminen ei tee ufosta vielä vastuullista, mutta se että puutut jokapäiväisellä tasolla asioihin ja pidät lähes kaikkia lankoja käsissäsi, tekee sinusta vastuullisen. Kaiken tällaisen tekemisen vaikutus ei ole myöskään pelkästään se suora vaikutus, vaan sivuvaikutukset ja kerrannaiset ovat myös epäsuoria vaikutuksia ja näin ollen niitä suorittavat ufot ovat vastuussa siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tämä on heidän elämänsä.

  Mitä tulee huoriin, olen yhä sitä mieltä, että niitä pitäisi tappaa yksi tunnissa niin kauan että huora-show loppuu. Tappamisen voisi aloittaa sieltä yläpäästä, eli niistä ketkä ovat huoranneet kauiten. En sano että se on välttämättä oikein, mutta se olisi tehokas lääke ja lopettaisi huoraamisen muutamassa tunnissa. Ja kun harventaminen aloitettaisiin organisaation ylhäältä, olisivat kuolleet varmasti ansainneet kohtalonsa. Kuka heitä jäisi muutenkaan kaipaamaan? Ei kukaan. Onko huoraaminen heidän oma valintansa? On. Miksi syytän heitä enkä ufoja? Syytän molempia, mutta tässä tapauksessa onkin kyse siitä, että näin huoraaminen saataisiin loppumaan. Se olisi minulle tärkeää.

  Toisiko tämä minulle huonoa karmaa? Ehkä, mutta olen sitä vastaan, että vältellään huonoa karmaa. Sitä tulee jos on tullakseen. Sitä vastaan en ole niin paljon, että tekee jotain hyvää saadakseen hyvää karmaa ja etua, mutta huonon karman vältteleminen on likaista. On tehtävä mitä on tehtävä, jos lopputulosta haetaan. Jos kaikki ajattelisivat koko ajan vain omaa karmaansa, eivät asiat etenisi.

  En tosiaan pidä tästä suunnitelmasta, jossa minua ensin kiusataan 60 vuotta ja sitten on minun vuoroni kiusata kiusaajiani. Koko juttu on mielestäni kaikkien kiusaamista. Eri tahojen usuttamista toistensa kimppuun. En myöskään halua kiusata ketään. Oma käsitykseni oikeudesta tässä omassa keississäni on se, että tapetaan kaikki väärintekijät. Eli kaikki huorat, jotka ovat olleet toiminnassa mukana kauemmin kuin muutaman kerran. Ei minua kiinnosta heitä kiusata tai heidän perässään juosta. Eikä heidän elämillään ole minulle mitään arvoa. He saisivat mielestäni sen mitä ansaitsevat. Ja koko yhteiskunta voittaisi, kun väärintekijöistä päästäisiin eroon. Tämä on tietenkin vain teoretisointia. Enhän minä ketään tappaisi. Etenkään kun siitä joutuu vankilaan jne. Mutta ei minua todella kiinnosta näitä kiusaajiani kiusatakaan. Pitäisikö minun pitäisi tuhlata aikaani siihen vain siksi, että joku haluaa sitä katsella? Eikö tällaisen viihteen ystävä ole se koko tarinan pahin konna. Eli se joka lopulta haluaa tämän show'n. Näin ollen, ehkä hänet pitäisi tappaa tai laittaa samanlaiseen mankeliin. Eli jos olen itse tällainen samanlainen, niin tappakaa minutkin. 

 

 

 

 

Sijaiskärsijä

 

  Kiusaamisen suhteen vallitsee tietynlainen kauhun tasapaino. Jos se menee överiksi, muutun itsetuhoiseksi. Ja silloin loppuisi se hyöty, jota kiusaajilleni tuotan. Ruuvia kiristetään koko ajan, siten että elämäni menee huonompaan suuntaan. Välillä tämä menee liiallisuuksiin, ja joku ”yli-ufo” viheltää pelin poikki. Sitten saan jonkun myönnytyksen, kuten nauhurin tai haluamani työpaikan, joka toki sekin yritettiin pilata ufojen toimesta. Hyllerö haluaisi, että olen siivooja tai varastomies. Jotain sellaista josta en pidä. Hänen mielestään minun pitäisi kulkea rääsyissä ja olla ruma. Kaiken pitäisi olla mielellään hieman rähjäistä. Ehkä se sitten on niin, että kaikenlainen hieno materia kuuluu täällä yksinomaan satanisteille. 

  Ehkä todella on niin, että Hyllerö on tehnyt minusta sijaiskärsijän toisille laamanneille tai joillekin joilla on jokin tehtävä. Siten onkin suotavaa, että olen nolla, koska siten hyödytän saatanallisesti eniten. Tai ehkä olen huolimattomuuttani luovuttanut kaikki oikeudet elämääni ennen tänne tuloa, ja nyt tämän sopimuksen nojalla ufo rajoittaa elämääni. Hänelle on hyvin tärkeää, ettei minulla ole rahaa. Sitä ei voi minulle antaa. Ehkä hän näkee minut mahdollisuutena toteuttaa jotain hienoa. 

  Kerran Hyllerö (vai oliko se joku muu?) sanoi minulle demonien kautta, että minulla ei ole ollut ketään tuollaista pitkään aikaan. Eikä tätä saa päästää hukkaan. Tuona päivänä demonit olivat olleet kimpussani koko päivän ja se oli kyllä aikamoinen painajainen. Ei siitä sen enempää. 

  Hyllerö on tehnyt laskelmat, joiden mukaan hänen suunnitelmiensa suhteeni pitäisi olla mahdollisia, jos vain muuttuisin ihmisenä sellaiseksi kuin hän haluaa. Eli pitäisi olla kaikki hyvät ominaisuudet, mutta ei mitään huonoja. Pitäisi olla samaan aikaan kunnianhimoinen ja määrätietoinen, ja omata lisäksi korkea moraali ja olla optimistinen ja positiivinen. Lisäksi epäitsekäs ja rakentava.

  Se että mitään ei tapahdu johtuu siis siitä, että en ole muuttunut, eli se on omaa syytäni. Tämä on kätevä tapa viettää seuraavat 20 vuotta samoilla asetuksilla, ja sitten lopuksi ehkä sysätä muuttumiseni tapahtumaan automaattisesti. 

 

 

 

 

Askeesi

 

  Kunnianhimoiset ja määrätietoiset ihmiset ovat kuitenkin useimmiten itsekkäitä ja häikäilemättömiä. Ehkä tällainen täydellinen ihminen on jossain olemassa, mutta itse en ole sellaiseksi kyennyt muuttumaan. En ole kyllä yrittänytkään. En tiedä miksi pitäisi? Enhän edes tiedä mikä Hyllerön suunnitelman tarkoitus on? Sen tiedän, että se ei ole minun suunnitelmani. Mutta jos olen pelkkä työmies, niin jotain palkkaakin pitäisi saada. Jos sanotaan, että palkka tulee sitten kun työ on tehty, niin kertoisivat edes mitä minun pitäisi tehdä. Olla syömättä ja juomatta? Kyllä ihmisen pitää kuitenkin juoda joka päivä ja syödäkin vähintään joka toinen päivä. 

  En näköjään kykene askeesiin, vaikka siihen olisikin konkreettinen syy. Eli ruumiin puhdistautuminen myrkyistä. Se ei vaan onnistu. Vitutus nousee. Alan hakemaan tekosyitä. Äänet käyvät päälle. Kuulen ääniltä erilaisia teorioita asian suhteen, mutta ne muuttuvat joka päivä. Enkä muutenkaan pidä äänistä, enkä etenkään luota niihin. On silti pakko myöntää, että nautinnoista pitäytyminen olisi kohdallani mahdollista. Voisin olla juomatta alkoholia ja kahvia. Olla polttamatta tupakkaa. Syömättä mitään muuta kuin raakoja vihanneksia. 

  En ole toistaiseksi pystynyt siihen. Olen muutaman kerran yrittänyt, mutta vitutus nousee nopeasti. Sen kaveriksi pitäisi olla meditaatio, mutta se on taas toinen ongelma. Muutaman kerran olen yrittänyt opetella meditoimaan, mutta tulin melkein sokeaksi. En osaa meditoida liittämättä silmiäni siihen, vaikka kyse on pelkästä hengittämisestä. Ne vain tulevat siihen mukaan, en tiedä miksi. Ehkä Hyllerö ei halua minun oppivan meditaatiota. Tai voi se olla joku muukin. Ehkä se on Saatana.

  Tie ulos äänien kuulemisesta olisi meditaatio, mutta siihen ei voi keskittyä äänien takia. Eli meditaatiokin olisi onnistuessaan pelkkä ufojen rakentama illuusio. Pitäisi esittää meditoivansa. Kaikki perustuu esittämiseen ja tietenkin myös siihen, että kaikkia vituttaa koko ajan. Mutta entä jos esittäminen ei kiinnosta? Eikö voitaisi etsiä joku joka haluaa esiintyä? Miksi juuri minun pitää olla tässä show'ssa mukana?

 

 

Työnteko

 

  Raamatussa sanotaan: "Otsa hiessä sinun on hankittava leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinut on otettu. Maan tomua sinä olet, maan tomuun sinä palaat." Eli että ihmisen on luonnollista tehdä työtä. Mutta sanotaanhan Raamatussa monta muutakin asiaa, joilla ei ole mitään käyttöä nykymaailmassa. Koko Raamattu on enemmän tai vähemmän vääristelty kokoelma ihmisnäkemyksiä. Ei mitään jumalallista. Koska jumalallinen tieto ei mahdu ihmisen pieneen päähän. Tee se toisille mitä haluaisit itsellesi tehtävän, riittää ihmiselle. Kymmenen käskyä raameina. Älä tapa jne. Toki joskus pitää tappaa.

  Jos haetaan kultaisen keskitien vastausta, sanoisin että ns. downshiftaaminen on avain onneen. 4 vapaapäivää, 3 arkipäivää. Se on hyvä suhde. Onko se epärealistista? Ehkä hieman. Riippuu miten asiat järjestetään. Automatisaatiohan vie työt. Eikö se silloin myös mahdollista lisääntyvän vapaa-ajan?

  Kaiken kaikkiaan paras vaihtoehto olisi, ettei ihmisten tarvitsisi tehdä töitä ollenkaan. Vaikka se kuulostaakin tylsältä, on se silti parempi kuin elää kurjaa elämää oravanpyörässä kipittäen. Henkisessä ja fyysisessä rääkissä. Tämän vuoksi älykäs ihminen ei tee juuri mitään. Jokainen teko ja sana sysäävät liikkeelle hallitsemattoman määrän asioita. Seurauksia. On järkevämpää jättää tekemättä kuin tehdä. Miettiä tarkasti mitä tekee. Tällä hetkellä tuollainen ei onnistu. Ehkä tulevaisuudessa. Sitten on myös se, että parasiitti-örkit kaappaavat kaikki mielenkiintoiset ihmiset. Tylsä luuseri ei välttämättä tule kaapatuksi.

  Kuten kapitalistien markkinataloudessa, myös satanismissa vahvin vie. Kun tämä menee äärimmäisyyksiin, voidaan puhua eriarvoisista ihmisistä. Jos rikas ihminen omistaa kaikki rannat ja estää köyhiä uimasta, voidaan kysyä onko se markkinataloudellisessa mielessä tarkoituksenmukaista, eli suomeksi sanottuna: Onko se oikein? Kapitalistit haluavat kuitenkin säädellä sitä, miten köyhä voi riistää rikasta, että köyhä ei voi esimerkiksi ryöstää ja pahoinpidellä rikasta, tai kulkea hänen maidensa poikki. Mutta rikkaan ei tarvitse heidän mielestään välittää köyhästä. Se on köyhän oma vika, että tämä on köyhä. Mitäs ei ole niin lahjakas ja ahkera. Kyllähän rikas tietää, ettei ole köyhää arvokkaampi, mutta haluaa pitää saavutetuista eduista kiinni kuin joku suomenruotsalainen. Tämä kaikki tietenkin hieman karrikoitua, lukuunottamatta suomenruotsalaisia, jotka ovat itse oma karikatyyrinsa.

  Satanismi nojaa viidakon lakiin, jonka mukaan vahvin ottaa sen mitä haluaa ja muut tyytyvät rippeisiin. Osa rikkaiden satanistien hegemoniaa ovat heidän suojelemisekseen säädetyt lait. Ne ovat osa vahvemman keinoja pärjätä heikkoja vastaan. Tuomarit ovat vapaamuurareita ja saatananpalvojia. Rappari ei joudu ikinä vankilaan, ellei riko lakia aivan todella räikeästi. Asianajajat tekevät mitä Kerhon porukka käskee. Poliitikot toimivat Kerhon alaisuudessa. Sitten on media, joka ohjaa kansan kohti yleisesti hyväksyttyä - sellaista mukavan pyöreää - totuutta, jota ei kyseenalaisteta. Keskustelua käydään sivistyneesti merkityksettömistä yksityiskohdista.

  Puhtaassa markkinataloudessa pätee “laissez faire”: Mitään kaupantekoa ei ole säädelty ja verotettu. Kaikki kauppa on vapaata. Kaupanteon lainalaisuudet määrittävät palveluiden ja tuotteiden hinnat. Kysyntä ja tarjonta määräävät kaiken. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin tuomittu köyhyyteen, koska jos kaikilla olisi paljon rahaa, nousisivat tuotteiden hinnat nopeasti ylös. Vain pieni osa kansasta voi olla rikkaita. Ja he ovat kaikki satanisteja. Ilman satanismia ei voi pärjätä. Toisaalta sen kanssa ei pääse neulansilmästä läpi kohti taivasten valtakuntaa.

  Summa summarum: Ihmiselämä on piinaa kaikille. Se on sellaiseksi säädetty. Mutta miksi suurrikkaat haluaisivat maksaa palkkoja johtajillekaan, ellei ole pakko? Jos kerran halutaan ottaa työläiset ulkomailta; ihmisiä, jotka suostuvat muutaman euron tuntipalkkoihin, niin otetaan saman tien myös johtajat, jotka suostuvat 500 euron kuukausiliksoihin. Se on selvää säästöä. Hyvinvointivaltio perustuu ajatukseen, jossa suurin osa kansasta on keskiluokkaa. Jos ei taloudellisesti, niin ainakin henkisesti. USA:ssa tämä malli romutettiin pikkuhiljaa 60-luvulta alkaen. Enää siitä ei ole mitään jäljellä. Suomessa hyvinvointivaltiota pidetään yllä lainarahalla. Ei ole enää ollut tarpeeksi menestyviä juttuja. Ihmiset on tyhmennetty ja nujerrettu. Rahanluontioikeus annettu Euron myötä Brysseliin. Valuutan arvo pysyy alati korkealla. Tämä kehitys suosii vain rikkaita. Köyhät köyhtyvät. 

  Ufot eivät elättele toiveita maailmasta jossa kaikki ovat kavereita keskenään. Vastavoimat ajavat toisiaan eteenpäin. Ufot eivät pidä ihmisiä kädestä kiinni vaikeuksien hetkellä, koska ihmisten pitää oppia pitämään itse itsestään huolta. Jos joku tekee kaiken puolestasi, totut siihen. Laiskistut ja passivoidut. Jos ei mene eteenpäin niin näivettyy, sillä maailma ympärillä ei pysähdy. Downshiftaaminen ei tarkoita sitä, että ihmiset olisivat laiskoja. Vaan sitä, että kellokortti leimataan kaksi tuntia myöhemmin sisään tai kaksi tuntia aikaisemmin ulos.

  En pidä itseäni mallikansalaisena. Olen henkisesti ja fyysisesti laiska. En haluaisi nähdä vaivaa ja olen kieroon kasvanut. Yritän silti rimpuilla vastaan, mutta olisi tämän helpommaksikin voinut tehdä. Olenkin sitä mieltä, että ihminen pitää opettaa työteliääksi ja aktiiviseksi pienestä pitäen. Tällöin siitä tulee luontevaa toimintaa. Vaivannäköä ei pidä erityisenä ponnisteluna, vaan se on kaiken lähtökohta. Joka päivä pitää nähdä vaivaa. Mutta sen voi tehdä kevyin mielin. Suuren karhunpalveluksen lapselleen tekee se, joka opettaa tämän laiskuuteen. Passiivisuus on masennuksen kehto.

  Kun on tehnyt työtä heti aamusta, voi loppupäivän ottaa iisisti. Ei kaiken tarvitse olla tip top. Status ja maine ovat vain ylimääräistä painolastia. Jotain jota pitää vaalia sen säilyttääkseen. On helpompaa elää ilman asioita, joiden ylläpitäminen tuottaa stressiä. Kuin munkki. Vailla omaisuutta. Puhdistaa mielensä meditaatiolla. Ehkä tulevaisuudessa yritän itse päästä leijumaan tietoisuuden aalloilla painottomuuden tilassa. Vailla huolia, vailla tuskaa, vailla murheita, vailla mitään ylimääräistä. Pelkkä tietoisuus omasta olemassaolosta. 

  Henkinen pääoma, jota kerrytetään lukemalla ja opiskelemalla, myös kahlitsee ajattelua. Se luo kaavoja, joiden pohjalta suunnistaa ja edetä. Kaavoja jotka kangistavat. Kirjat stimuloivat ajattelua, mutta ovat myös täynnä mielikuvituksettomia ajatuksia. Tietoa. Valheita. Mielipiteitä. Mielen turhaa painolastia. Ehkä tärkeämpää onkin meditoida.

  Ihmisten kulttuurissa tieto on valtaa. Sitä ei jaeta, koska silloin sillä ei ole enää samaa arvoa. Ihmisten elämä on kilpailu. Se mitä sinulla on, on joltain muulta pois. Siksi tietoa vaalitaan eikä levitetä. Valheita sen sijaan levitetään, jotta saadaan vastustajien elämää sekoitettua. Heidän aikansa kuluu valheiden kiistämiseen. Kun valhetta levitetään tarpeeksi paljon, siitä tulee totuus. Ihmiset jotka ovat sisäistäneet valheen josta on tehty yleinen totuus, eivät enää haluaisi kyseenalaistaa sitä. Samalla he kyseenalaistaisivat oman sosiaalisen asemansa ja henkisen hyvinvointinsa. On helpompi olla osa valhetta. Samoin kuin ei kannata valehdella itselleen, ei ihmisen kannata myöskään ruokkia pinnallisia ajatuksia. Pitää haastaa itseään. Sitä on hyvin paljon se mitä ajattelee. Ajatteleminenkin on tekemistä. Kasvuprosessi "kokonaiseksi" ihmiseksi on kuitenkin vaikea. Siinä onkin yksi ihmisen suurista ongelmista. Ihmisellä kestää 20-40 vuotta varttua aikuiseksi, koska jokaisen pitää opetella kaikki asiat alusta lähtien. Mitään ei anneta pohjalle. Kollektiivinen tietoisuus on tapettu myrkyttämällä. Ihmiset on eristetty toisistaan. Jokainen on yksin. Baabelin torni – ehkä keinoäly on sellainen. Kenties pystymme uuden teknologian avulla kommunikoimaan toistemme kanssa ilman tarvetta samaan kieleen. Epäilen vain, että tuo kanava on korruptoitu. Vähintäänkin sitä valvotaan tarkasti. En ihmettelisi jos NWO tarkoittaa sitä, että jokaisella on mikrosiruihin verrattavaa teknologiaa aivoissaan. Joku sitten tajuamattamme ohjelmoi meitä kuin tietokonetta. 

  Entisaikoina ihminen eli 40-vuotiaaksi. Nykyään eletään 70-vuotiaiksi. Tulevaisuudessa voitaisiin elää 150-vuotiaiksi. Mutta mitä vanhemmaksi elää, sitä nopeammin vuodet vierivät. Ne putoilevat päällekkäin yhä tiiviimmäksi nipuksi, josta niitä on vuosi vuodelta vaikeampi erottaa toisistaan. Eivät ne kaikki samanlaisia ole. Mutta suhteessa koko elämään yksi vuosi on aina vaan lyhyempi aika. Siksi ihmiselämän tärkein aika on lapsuus ja nuoruus. Sitä tulee vaalia ja siihen tulee panostaa. Ihmisinä olemme toki koko elämämme ajan lapsia.

 

 

 

 

Schadenfreude

 

  Kun miettii ufoja. Todellinen kriminaali ei ole koira joka hyökkää toisen kimppuun vaan koiran kouluttaja. Ja sitähän ufot ovat. He ovat niitä todellisia syyllisiä maailman pahuuteen, sillä heillä on ylivalta ja näkemys. He voisivat muuttaa kaiken paremmaksi, mutta he haluavat show´n ja sen takaa maailma, jossa ihmiset tappavat toisiaan. On toki myös Saatana. Mutta he kaikki ovat sitä samaa. He eivät ole Saatanan liittolaisia, mutta nauttivat tämän tekosista. Se on heille viihdettä

  Olen huomannut, että ufojen suuri ilonlähde on vahingonilo. Mitä muuta se on kuin likainen tuntemus? Että haet ilosi toisten vastoinkäymisistä. Siksi tämä maailma on niin väärällään. Se ei ole Saatanan syytä. Saatana tekee mitä tekee, koska hänen annetaan tehdä niin.

  Kun huorat laitettiin kimppuuni, Hyllerö-ufo (turkoosi isopäinen hieman Barpapapaa muistuttava möhkömäinen otus) kysyi ensin, että ei kai tämä haittaa sinua?

- Haittaako sinua jos sinua seurataan koko ajan?

- Ei se minua haittaa, sanoin. En tiedä miksi.

- Se tulee vielä haittamaan, hän sanoi ja hymyili vittumaisesti.

  Ja oikeassa olikin. Ufot tulevat luokseni - kun olen umpitunnelissa - kyselemään, mitä haluaisin tehdä? Silloin vastaan mitä sattuu ja he käyttävät tätä hyväkseen luodakseen uusia vastoinkäymisiä osakseni. Istun tietyssä sekavassa olotilassa baarissa ja viereeni istuu tuntematon henkilö, joka kysyy mitä haluaisin. Haluaisitko ehkä... Sanon, etten halua mitään.

- Mene pois, sanon.

- Hyvä on, hän sanoo ja lähtee pois.

  Sitten taas saan shittiä osakseni ja se on kuulemma ollut oma ideani. 

  Olen miettinyt, missä vaiheessa minusta tuli tällainen valittaja, joka inisee joka asiasta? Näkisin, että se on huora show'n ansiota. Huorat tunkevat silmilleni ja tekevät saatanallisen terrorin lihaksi. Sen pitää tulla silmille. Mutta ei toki liikaa. Ei saa koskea. Sen pitää olla light-versio. Kaiken pitää olla vain ärsyttävää ja hieman erossa todellisuudesta. Ei mitään liian konkreettista. Vain sellaista alituista muistuttamista siitä, että sinä olet kontrollin alla oleva alhainen olio, joka on alistettu 60 vuoden limboon ja jota pitää vituttaa koko ajan. Mitään konkreettista en saa tehdä. Asioiden pitää pysyä siten kuin ne nyt ovat. Siten ufot saavat saatanallisen hyödyn mahdollisimman helpolla. Siten hyödytän heitä parhaassa kulmassa, jossa kaikki on omaa syytäni, en kärsi fyysisesti, mutta minua vituttaa aamusta iltaan, enkä voi tehdä asioille mitään. Periaatteessa voisin, mutta sitten kuitenkaan en voi.

  Kaikki täällä ovat sitä samaa paskaa. Ufot ja demonit ja saatananpalvojat. Miten muuten täällä kaikki ei olisi kuten se nyt on? He ovat kaikki sitä samaa paskaa. Tämä on kuin elokuvasta The Running Man (1987). Ufot ovat kuin elokuvan konna Killian ja he ovat järjestelleet koko jutun siten, että olisin täällä heidän hupinaan mahdollisimman kauan pystymättä sinä aikana mihinkään. Sitten lopussa he löysäävät nyörejä, jotta tarina pääsee loppuunsa. Sitä ennen olen hyödyke, jota riistetään joka puolelta. Myös siksi, että toiset kaltaiseni pääsevät helpommalla.

  Viljelemäni huumori on myös huono asia. Mutta olen ymmärtänyt olevani pelkkä tyhjä tynnyri, pelkkää pintaa ilman syvällisempää ymmärrystä. Sellainen minusta on tekemällä tehty. Ainakaan en ole akateeminen viisastelija, joka opettelee ulkoa valheita täynnä olevan kirjan ja toistelee sitten sitä toisille ihmisille sormi pystyssä. Yritän veistellä huumoria kaikesta mitä ympärillämme on. Yritän todistella, että todellinen vika löytyy yläkerrasta. Ihmiset ovat olosuhteiden uhreja. Ihmisten maailma on pelkkä vitsi, jos kohta se ei nauratakaan. Ufojen mielestä hauska show ei muodostu arvostelemalla lavasteita. Ihmisen pitäisi eläytyä rooliinsa, vaikka näyttämö kaipaakin kunnostusta. Näytelmä huipentuu kun luuserista tulee kuningas. Etkö ymmärrä, kuinka hieno show tämä on?

  Epäuskottavuus ei ufoja haittaa. Niin kauan kuin heistä ei tiedetä mitään, voivat he perseillä haluamallaan tavalla ilman että kukaan osaa epäillä mitään. Onneksi sentään tulin tänne kertomaan totuuden asiasta.

 

 

 

 

Äänet

 

  Äänet päässäni alkoivat siten, että eräät yli-ufot tulivat joskus 2010 vuoden lopulla katsomaan minua. Tämä tapahtui kaiketi unessa, kuten ufo-tapaamiset tapaavat tehdä. Yli-ufo, jota kutsun Sinikaksi, katseli minua ehkä hieman säälivästi.

 - Sinulla ei kyllä liiku päässä yhtään mitään, jotain pitää keksiä, hän totesi.

  Sitten hän laittoi Tohtori Manhattanin asialle. Tuo hieman Hopeasurffariakin muistuttava kosminen heppu tuli luokseni ja jutteli niitä näitä. Sinikka oli kaiketi säätänyt siten, että kysyisin Tohtori Manhattanilta äänistä joita jotkut kuulevat päänsä sisällä. Ehdin kuitenkin keskustella tohtorin kanssa jonkin aikaa, ennen kuin sitten hänen jo tehdessään lähtöä, mieleeni tuli jostain syystä kysyä pään sisäisistä äänistä.

- Minkälaista se mahtaa olla, kysyin tohtorilta.

  Hän katsoi minua tuimasti ja mietti hetken. 

- No, kohta sen tiedät, hän sanoi. 

 

  En tietenkään muistanut tätä tapaamista kuin vasta myöhemmin sellaisena unenomaisena muistona. Yleensä en muista ufo-kohtaamisia ihan yksi yhteen. Ehkä niiden pitää olla hieman epäselviä, koska ihmisen pitää kuitenkin elää ihmisen elämää, eikä liiemmin miettiä ufoja. Ufot eivät reaalimaailmassa juurikaan ota yhteyttä ihmisiin paitsi toisen ihmisen ominaisuudessa. Ei siis humanoidina. Humanoidin tapaaminen sellaisenaan saattaisi olla ihmiselle liian vahva kokemus. Jota pitää sitten työstää vuosien ajan ja ehkä kertoa siitä muillekin. 

  Joka tapauksessa aloin alkuvuodesta 2011 kuulla ääniä. En aluksi reagoinut niihin mitenkään. Luulin, että ne ovat oman mielikuvitukseni tuotetta. Yön pimeinä hetkinä ne kuitenkin koputtivat ja koputtivat. Toistelivat nimeäni. Sitten kun yksi yö en saanut unta, vastasin niille. Ne esittäytyivät oppaikseni tai jotain, en muista tarkalleen. Siitä se sitten lähti. Ne vaikuttivat hyväntahtoisilta ja huumorintajuisilta. Vasta vuosia myöhemmin ymmärsin, että ne ovat pohjimmiltaan demoneja. Joita toki ufot voivat halutessaan käyttää äänitorvinaan, mutta 95% ajasta äänet vain häiritsevät. Niistä on kuitenkin myös hupia, sillä ne osaavat olla todella hauskoja. Täytyy kuitenkin varoa antautumasta niiden kanssa keskustelemaan, sillä sitten ne ovat mukana silloinkin kun vituttaa ja siihen ne nimenomaan tuntuvat tähtäävän.

  Tohtori Manhattan tuli tapaamaan minua vielä myöhemmin kertoakseen, ettei ollut tarkoittanut ääniä päähäni pysyvästi, vaan ainoastaan muutaman kuukauden ajaksi. Minua halveksuva voimakas ufo Hyllerö oli kuitenkin huomannut, että tämähän on hyvä, jatketaan tällä. Nyt Villeä vituttaa vielä paljon enemmän. Toki omassa tapauksessani kyseessä on äänien light-versio, jossa saan kuitenkin nukuttua öisin, kunhan en juttele äänien kanssa. Mutta heti kun herään, ovat äänet kimpussani ja onnistuvat usein pilaamaan aamufiilikseni jo ennen kuin olen päässyt sängystä ylös.

  Vai onko niin, että yli-ufo Sinikka halusi, että äänet pysyvät päässäni aktivoimassa ajatteluani ja ohjelmoi Hyllerön tekemään operatiivisen päätöksen puolestaan? Ja Sinikka ohjelmoi äänistä light-version, jotta pysyisin jossain määrin järjissäni. Mutta antoi kuitenkin Hyllerön laittaa omiaan siihen väliin. Muuten Hyllerö löisi hanskat tiskiin ja sitten hänen tilalleen pitäisi palkata joku muu. Eihän Sinikka voi muutenkaan puuttua joka asiaan, vaan ottaa vain joskus ohjat käsiinsä ja tekee parhaaksi katsomiaan muutoksia.

  Miksi en sitten syytä Sinikkaa äänistä? Syytän Hylleröä joka asiasta, mutta en Sinikkaa. En osaa sanoa. En tiedä kummalla näistä äärimmäisen voimakkaista entiteeteistä on enemmän valtaa. Ja onko se jolla on eniten valtaa syyllinen minun ahdistukseeni? Hyllerö on ainakin se, joka estää minua saamasta mitään ilmaiseksi. Eli hän torpedoi mahdolliset veikkausvoitot sekä kaikenlaiset lahjoitukset. Faktaa on myös se, että ilman ääniä ei olisi kotisivua.

  Äänet olivat olleet päässäni jo vuosia, kun 2015 lopetin juomisen. Raittiuden kausi alkoi 2.1.2015 ja sitä kesti kolme ja puoli vuotta. En ollut ollut juomatta kuin muutaman viikon, kun päähäni alkoi tulla tietoa. En usko, että siinä oli kyse mistään fysiologisesta aivosumun hälvenemisestä, vaan että se oli ihan tavallinen ufo-juttu. Eli joku ufo ajatteli, että nyt viimeistään voisi valistaa Villeä. Aloin sitten kirjoitella näitä juttuja mukanani kantamiin vihkoihin ja myöhemmin kotisivulleni internettiin.

  Äänet olivat tässä mukana. Ne harhauttivat ja vittuilivat minkä ehtivät. Mitä pitempään olin raittiina, sitä enemmän ne saivat minusta otetta. Pian en saanut enää nukuttua. Unettomuutta kesti reilun kuukauden. Olin tietenkin koko ajan hyvin väsynyt, mutta samantien kun nukahdin, joku säpsäytti minut hereille. Nukuin sellaisia muutaman sekunnin pätkiä. Sitten välillä sain nukuttua vähän enemmän. En myöskään saanut enää syötyä. Laihduin langanlaihaksi. Painoin reilusti alle 60 kiloa. Tätä nykyä painan hieman yli 70 kiloa ja olen normaalipainoinen.

  Äänet saivat minusta vallan. Ne neuvoivat kaikenlaista ja ulottivat terrorinsa myös fyysiseksi. Voin koko ajan pahoin. Mutta samalla sain väkisinkin tietoa, jota kirjoitin ylös. Ehkä juominen olisi auttanut, mutta koska en ollut siitä aivan varma, jatkoin absolutistina. Helmikuussa matkasin isä-vainaan talolle Kuruun. Ajattelin, että siellä saan olla rauhassa. Olin saanut päähäni, että minua ammutaan ääniaseilla seinän takaa naapurista. Sehän on kuitenkin ihan todellinen ilmiö. En tiedä ammuttiinko minua ääniaseella, mutta äänet olivat kyllä ihan omasta takaa. 

  En kuitenkaan pystynyt olemaan Kurussa kuin kaksi yötä. Se oli kamala reissu. Oli kylmä ja pimeää. Ensimmäisenä yönä valvoin ja odotin, koska Rauno Mokka ilmestyy demonisena haamuna yläkerran parvelle. Seuraavana päivänä ajattelin, että nyt kyllä haen kaupasta 12-packin olutta. Jos sitten saisin nukuttua. Mutta lähimpään kauppaan oli 15 kilometriä. Sekoilin siellä sitten ihan selvinpäin. Sain väkisin syötyä vähän riisiä ja pari palaa ruisleipää. Äänien terrori oli mittavaa. Keskellä yötä juoksin ensin lumihangessa taloa ympäri ja sitten sain päähäni mennä turvaan Martti-sedän talolle puolen kilometrin päähän. Martin sohvalla sain sitten nukuttuakin. 

  Seuraavana päivänä matkasin takaisin Turkuun. Pikkuhiljaa päivä piteni ja äänien terrori väheni. Aloin saada nukuttua, ensin muutamia tunteja ja lopulta ihan normaalisti. Alkukeväästä sain kotisivun laitettua internettiin. Kirjoitukset olivat ensin hyvinkin kömpelöitä. Kirjoitin örkeistä pöllöinä ja satanistien aivotempuista loitsuina. Aloin myös kirjoittaa muistiin, ketkä olivat minua vastaan ja mitä minun ei pitäisi unohtaa. En enää laskenut ketään asuntooni. Lakkasin pitämästä yhteyttä vanhoihin kavereihini. En luottanut kehenkään.

  Tämä aikakausi sai päätöksensä, kun juhannusviikolla 18.6. 2015 poliisit kolkuttivat oveeni. Sisään astuivat heidän lisäkseen kaksi ambulanssi-ensihoitajaa. Joku oli tehnyt minusta ja kotisivuni kirjoituksista anonyymin ilmiannon Tyksin sairaalan päivystykseen. Sen pohjalta minut haettiin nyt mielentila-arvioon, missä minut todettiin terveeksi. Ja sitä toki olinkin, mutta aiemmin talvella en välttämättä ollut. Ja suurin syy siihen oli unettomuus, eivät äänet sinänsä. En kuitenkaan missään vaiheessa ollut vaaraksi kenellekään, en edes itselleni. Koko juttuun ei liittynyt mitään itsetuhoisuutta. Poliisit tulivat ovelleni viikon päästä toisenkin kerran, mutta silloin en ollut kotona. Kuultuani asiasta naapurilta lähdin pakoon ja matkasin Keski-Eurooppaan, missä vietin heinäkuun kierrellen. Kun tulin takaisin Suomeen, sain olla rauhassa. Asuin siinä kämpässä vielä reilun vuoden.

  Raitistuminen oli siis se tekijä, joka mahdollisti kotisivun. Ensin meinasin seota, mutta lopulta äänien kuuleminenkin alkoi kantaa hedelmää. Kenen idea se oli?

  Jossain vaiheessa muistin, että eräs Andromedan yli-ufo Liisa oli myös seurannut elämääni. Liisa oli se, joka mahdollisti kotisivun. Eli että ensin sen saa äänien kautta alkuun ja sitten sen, että sitä ei poisteta, ja että siitä tehdyt rikosilmoitukset jätetään tutkimatta. Toki tämä vaati myös paljon omaa vaivaa. Ei kotisivu ihan ilmaiseksi tullut, ja onhan siitä ollut minulle haittaa sen jälkeenkin. Mutta satanisteille se on piikki lihassa. Se nollaa heidän väitteensä siitä, että olisin täydellisesti heidän kontrollissaan. Ja onhan se varmasti inhottava myös ufoille. Kotisivu estää kaikenlaisen muun hauskan, mitä kauttani voisi ehkä jossain vaiheessa toteuttaa. En voi toimia yhteiskunnallisessa asemassa, enkä menestyä tai edes saada hyvää työpaikkaa. Ei kukaan järkevä ihminen palkkaisi kaltaistani kotisivunpitäjää. Vaikka enhän minä toisaalta mitään osaa tehdäkään, enkä opi. Mutta tyhmiä ne muutkin ovat ja pärjäävät vain satanismin keinoin. Ja jätetäänhän minuunkin kohdistuva uskomattoman laajamittainen vainoaminen tutkimatta. Kuten toki muidenkin laamannien terrorisoiminen. Monet heistä saavat varmasti osakseen pahempaa kuin mitä itse saan.

  Liisa oli katsellut sivusta, kun ufot antoivat satanistien sabotoida musiikkiprojektini mennen tullen. Eli kitaransoiton ja muun. Ei ollut näet väliä kuinka paljon harjoittelin soittamista, en harjaantunut taidoissani ollenkaan. Tällainen lihasmotoriikkaan liittyvä on ilmeisesti hyvin helppo sabotoida. Ehkä ufot ajattelivat, että on parempi etten ole soittaja, koska se on yleisestä uskottavuudestani pois. Viihdyttäjä on viihdyttäjä, eikä sellaista hevillä oteta tosissaan jos hän yrittää jotain muuta. Ja olihan myös niin, että se juna oli kohdaltani mennyt jo kauan sitten. Muusikoksi haluavan pitää aloittaa harrastus tosissaan jo teini-iässä, opetella nuotit ja studiotekniikka. En ollut itse ottanut soittamista ikinä tosissaan, vaan se oli ollut jotain mitä voi tehdä jos sattuu huvittamaan.

  Mutta Liisa ei pitänyt siitä, etten saanut toteuttaa itseäni ja päätti, että jos tämä menee näin, niin tehdään sitten koko juttu toisella tavalla. Kirjoittamani laulut (jotka eivät olleet kaksisia) olivat nimittäin valjastettu ”totuuden levittämiseen”. Sanoituksissa yritin kostaa satanisteille. Olla kantaaottava ja puhua juuri siitä, mistä ei saa puhua. Liisa sanoi, että musiikki ei ole hyvä kanava ottaa kantaa ja valistaa. Kirjoitukset on parempi siihen. Ihmiset eivät halua viihteen olevan oikeamielistä valistamista. Ja oikeassa Liisa olikin. Eihän laulun sanoitukseen saa sanomaa kuin ihan vähän ja se on muutenkin teennäistä. Kirjoitukseen voi sisällyttää paljon enemmän. Eikä tarvi keksiä väkinäisiä riimejä. Laulaja tai lauluntekijä on ennemminkin lyyrikko, nykyajan runoilija. Eihän kukaan lue enää runoja, vaan pitää olla biisi.

  Sitten lopulta eräänä päivänä kesällä 2014 kyllästyin soittamiseen. Heitin viritysmittariin lattiaan ja talloin sen hajalle. Loput soittokamat laitoin myyntiin ja päätin, että tämä oli tässä. Siitä kului kuitenkin puoli vuotta siihen, että aloin kirjoittamaan kotisivua ensin käsin paperille ja siitä sitten pikkuhiljaa internettiin. Sitä ufot eivät sitten onnistuneetkaan satanistien kautta estämään. Kun en saanut olla kantaaottava rokkari, sain kuitenkin myöhemmin olla kantaaottava ”bloggaaja”. Ja vaikka en osaakaan kirjoittaa, niin onhan tämä paljon parempi kuin artistius. Enhän minä siitäkään olisi mitään tienannut, kuten en tietenkään tästäkään, mutta tässä on enemmän järkeä

  Pidän Liisasta. Hän on osoittautunut sellaiseksi hyvänlaiseksi. Hän ei pidä minusta, mutta vielä vähemmän hän pitää Hylleröstä. Hän katselee omasta astraalisesta vinkkelistään asioita ja toteaa silloin tällöin, että nyt kyllä riittää. Siitä todisteena kotisivuni, joka on Liisan vittuilua kaikille minua kontrolloiville entiteeteille. Tämän kotisivunhan mahdollistivat pään sisäiset äänet. Niiden kautta sivu alkoi rakentumaan. Meinasin toki mennä siinä alussa järjiltäni, mutta sittemmin homma on tasaantunut. Liisa nimenomaan ohjelmoi äänet kertomaan minulle niitä totuuksia, joiden kautta sain juonen päästä kiinni ja kotisivu alkoi hitaasti mutta epävarmasti rakentumaan. Kotisivuni on myös esimerkki siitä, että jotkut saavat kirjoittaa mitä haluavat. Jos vain uskaltautuvat kokeilemaan. Tai ehkä kuka vaan laamanni saa kirjoittaa ja puhua mitä haluaa. Ehkä internet on täynnä kirjoituksia "kerhosta", laamanneista ja hypnoottisista aivotempuista. Ne on vain siivottu minun silmistäni pois.

  Liisa ei välitä siitä, että totuudet tulevat julki. Hän ei välttämättä pidä siitä, mutta hän on sen yläpuolella. Uskon, että Liisa ei pidä oikein mistään. Ja se on hyvä asia. Järkevä ”ihminen” ei välitä mistään mitään, mutta toimii silti parhaansa mukaan. Se on todellista hyväntekeväisyyttä ja todellista oikeamielisyyttä. Kuten ufotkin sanoivat minulle: Tee aina parhaasi, mutta älä välitä lopputuloksesta, vaan mene eteenpäin. Mitään näistä ohjeista en tosin noudata.

  Se on kuitenkin sanottava, että demoneilta tms. tuleva apu kirjoittamiseen tai muuhun tekemiseen ei todellakaan välttämättä tarvitse rakentua äänien kuulemisen varaan. Niistä on itse asiassa paljon haittaa. Ihmistä voi auttaa kirjoittamaan tai vaikka laulamaan vain parantamalla hänen suorituskykyään tai sitten asentamalla jutut hänen päähänsä siten, että hän luulee niitä omikseen. Tai syöttämällä niitä pikkuhiljaa sitä mukaa kun ihminen kirjoittaa. Tämä voi mennä niinkin pitkälle, että kirjoittaessa ihminen ei edes ajattele, vaan hänen sormensa vain näppäilevät tekstiä mitä aivot sinne tuottavat. 

  Satanistinen apu, jota luovaa työtä tekevät ihmiset saavat uhrattuaan muita ihmisiä, on usein kausittaista. Se ei tule kello kaulassa. Lauluja kirjoittava satanisti joutuu näkemään vaivaa pitääkseen itsensä työvireessä, jotta sitten kun ”inspiraatio” iskee, on hän valmiina tallentamaan saamansa ideat ylös. Ei tämä tule minään yllätyksenä satanisteille, mutta moni laamanni ei tästä tiedä.

  Äänistähän on myös hyötyä. Ne tosiaan aktivoivat ajattelua ja tuovat mieleen kaikenlaista mitä on tapahtunut tai minkä voi olettaa tapahtuneen. Äänien höpöttämisestä olisi erityisen paljon hyötyä, jos kirjoittaisi dialogia kirjaan tai televisioon. Ne pystyvät imitoimaan ketä tahansa ihmistä ja luomaan keskusteluja tyhjästä. Ne haluavat ylläpitää yhteyttä kiusaamaansa ihmiseen. Se onnistuu miellyttämällä kohdettaan. Esiintymällä esimerkiksi tämän kuolleena äitinä tai jotain vastaavaa. Kaikki mitä ne tekevät ei todellakaan ole epämiellyttävää, mutta kaikki kuitenkin tähtää siihen, että kohdetta saadaan häirittyä. Äänet haluavat mahdollisimman ison kontrollin kohteensa elämästä. Ne päättävät mielellään kaikesta mahdollisesta. Välillä neuvot ovat myös hyviä. Pakkohan niiden on olla, jotta kohde jatkaisi kuuntelemista. Yleensä ne ovat pelkkää harhaan johtamista. Sanoisin että omalla kohdallani hyöty/haitta suhde on 10/90. En ole saanut keskityttyä kirjoihin tai elokuviin, äänten häirittyä minua. Pitkiin aikoihin en saanut nukuttua. 

  Ehkä äänissä on sama kuin monessa muussakin asiassa elämässäni, että jos olisin toisenlainen ihminen, voisin hyödyntää niitä enemmän. Keskittymällä ja meditoimalla kontrolloida ne pois niin halutessani. Mutta kun olen vain tällainen vähän onneton, niin niistä on enimmäkseen haittaa. Moni asiahan on sellainen, että periaatteessa jos olisin joku muu, olisi moni juttu mahdollinen, mutta käytännössä mikään ei onnistu. Ei voi olla ajattelematta, että tämä on juuri tarkoitus. Vittuilla minulle mahdollisimman paljon ja syyllistää minua vielä kaupan päälle. Tarinalleni olisi luontevaa, jos pääsisin äänistä eroon juuri kun niistä alkaisi olla hyötyä. Äänethän pysyvät loitolla, kun ei kuuntele niitä, eikä etenkään keskustele niiden kanssa. Mutta tämä on hyvin hankalaa, koska ne ovat alati mukana. Ne ovat hyvin älykkäitä, tietävät minusta kaiken, osaavat imitoida ketä ja mitä tilannetta tahansa, ja lisäksi esimerkiksi seksuaalisesti stimuloida minua. Mitä tahansa ajattelenkin, tunkevat ne mukaan. On vaikea olla ajattelematta. Vuosien varrella ne ovat kietoutuneet tiukasti ympärilleni. Niitähän kuitenkin siis voidaan rajoittaa. Ja näin tehdäänkin, kunhan yritän parhaani olla niistä erossa. Pyrkiä olemaan reagoimatta niihin. Ehkä kyseessä on siis jonkinlainen mielenhallinta-koulutus; harjoitus oman mielen kontrolliin. Eli että ne on laitettu päähäni, jotta minun pitäisi päästä niistä eroon.

  Täytyy muistaa, että minun tapauksessani on useita eri ufoja, jotka haluavat kauttani jättää kämmenjälkensä ihmisten maailmaan. Ja olla osa tätä ”hienoa tarinaa”. Mutta kun ufot repivät kaikki eri suuntiin, on lopputuloksena kamala sotku. Jokainen heistä tekee jotain, joka taas tekee tyhjäksi jonkun toisen tekemiset. Kun vedetään kolme mittaa vasemmalle ja sitten kolme oikealle, jäädään puhtaaseen nollaan. Kun ufot ovat tehneet kenties hyväntahtoiset temppunsa, he vain pyyhkivät kätensä koko asiasta ja siirtyvät takavasemmalle. Itse jään siihen keskelle ihmettelemään, että miksi mikään ei onnistu? 

 

 

 

 

Putket

 

  Äänethän eivät anna minun nukkua, jos juon enemmän kuin kaksi päivää putkeen. Miksi sitten juon enemmän kuin sen kaksi iltaa? Koska minua vituttaa. Joku luo sen vitutuksen ja se on kyllä outo pakkomielle, koska luulisi, että olisin oppinut, että se ei kannata. Mutta teen silti niin yhä uudelleen ja uudelleen. Sehän on selkeä sääntö: Ei saa juoda putkia.

  Uskon, että sama taho (eli kaiketi Hyllerö), joka on määrännyt äänet kimppuuni, usuttaa minut myös juomaan putkia. Saadakseen tekosyyn usuttaa äänet kimppuuni pilaamaan yöuneni. Hän on kuitenkin johtaja, joten hänen ei tarvitse selitellä tekemisiään kenellekään. Mutta on kuitenkin hyvä olla jokin (teko)syy johon nojata. Samaan tapaan kuin USA oikeuttaa ”ulkopolitiikkansa”. He manipuloivat vihollisensa hyökkäämään tai lavastavat heidän hyökänneen johonkin ja käyttävät sitten tätä tekosyynä iskuun.

  Äänien usuttaminen kimppuuni ei ole kuitenkaan estänyt yhtäkään putkea. Siitä ei ole ollut sillä tavalla mitään hyötyä. Se vain kerta toisensa jälkeen lisää juomista. Siksi voikin hyvällä syyllä väittää, että näin halutaankin. Minun halutaan juovan enemmän. Jotta päästään lyömään minua lisää. Koska en saa nukuttua, juon lisää ja lopultahan se näyttää siltä, että olen itse siihen syypää. Minähän sen viinan kurkkuuni kaadan. Mutta ei se ole niin yksinkertaista. Enhän minä päätä mistään muustakaan asiasta. En saa edes päättää mitä laitan päälleni, vaan senkin Hyllerö ja muut ufot päättävät, antamalla pedofiilien vaihdella vaatteeni. Kaikkia vaatteita ei kuitenkaan vaihdella. Miksi eivät sitten vaihda kaikkia vaatteita liian isoihin? Miksi eivät samantien hommaa minulle häätöä ja tuhoa autoani? Eikö sillä tavalla saisi vielä paremman hyödyn? Kai se on niin, että sabotaasi pitää pitää tietyissä raameissa, jotta en lyö elämääni täysin läskiksi. Nythän se vaara on olemassa ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu kun jätän tämän oravanpyörän taakseni ja heittäydyn irtolaiseksi.

  Koska äänet ovat luonani aina, olen tullut ajatelleeksi, että voiko todella olla niin, että niillä ei ole mitään parempaa tekemistä? Ovatko ne oikeita? Vai ovatko ne jonkinlaisia botteja, eli jonkinlaista tekoälyä? Ne tietävät elämästäni aivan kaiken ja toki hyvin paljon sellaista mitä en itsekään tiedä. Ne osaavat yhdistellä eri asioita ja usein niiden jutut käyvät järkeen. Usein ne ovat täyttä sontaa. Joskus ne kuulostavat sinänsä hyvältä mutta pienikin lähempi tarkastelu osoittaa jutut nopeasti kyhäillyksi sepitteeksi. Ehkä se on sekä että. Eli joskus äänet ovat botteja, joskus ufoja ja joskus ns. demoneja. Koko juttuhan on Hyllerön idea ja Hyllerö on ainakin periaatteessa ns. positiivinen ufo. 

  Sopisi kuvaan, että äänistä olisi kyllä jokin hieno hyöty, mutta en tietenkään pääse sitä ikinä lunastamaan, koska pysyäkseni järjissä minun on pakko päästä niistä eroon ja pääsen niistä eroon juuri ennen kuin niistä olisi minulle todellista hyötyä. Tämä sopisi siihen toistuvaan kuvioon, jossa saan sen mitä haluan – sitten kun en enää ole siitä niin kiinnostunut. Ufot osaavat kyllä olla vittumaisia. Toki sellaisella näennäisen viattomalla tavalla. He leikittelevät minulla – varmasti monella muullakin ihmisellä – mutta eivät sinällään töki minua kuumalla hiilihangolla tai leikkaa varpaitani irti yksi kerrallaan. Heidän kiusansa on sellaista leikittelyä, jossa he voivat aina mennä sen taakse, että en itse ole tarpeeksi ahkera ja määrätietoinen ansaitakseni mitään. Siinä on toisaalta se ristiriita, että en minä toisaalta niin vittumainenkaan ole, että ansaitsisin olla heidän leikkikalunsa.

 

 

 

 

Sanelin

 

  Foliohattujen pikkujoulujuhlissa Juhlatalo Maisalassa marraskuussa 2021 ihmiset kävivät vuorotellen trikkamassa minut ja kyselemässä typeriä nöyryyttäviä kysymyksiään. Tai ehkä monet heistä olivat juhliin soluttautuneita huoria tai sitten vain huoraavia foliohattuja. Ainakin eräs Ville Venetjoki huorasi siellä foliohatun ominaisuudessa.

  Olin edellisenä päivänä kierrellyt kodinelektroniikkaliikkeitä ostaakseni sanelimen. Ajattelin, että kun pidän sanelinta taskussa, joutuvat huorat kieltämään ihmisiä trikkaamasta minua. Enhän saa saada yhtään enempää osviittaa. Vaikka joskus muistankin mitä trikin alla on puhuttu, se on kuitenkin sellaista epämääräistä muistihöttöä, joka voi yhtä hyvin olla vain omaa mielikuvitustani. Kodinelektroniikkaliikkeistä olivat kuitenkin sattumalta sanelimet lopussa. Ehkä satanistit olivat kieltäneet heitä myymästä minulle sellaista.

  Sain sellaisen kuitenkin sitten myöhemmin ostettua, ja siitä lähtien olen kantanut sitä lähes aina mukanani. Sanelin tarjoaa minulle pientä suojaa. Se estää ylimääräiset trikkaamiset ja nöyryytykset. Satanistit joutuvat nyt huoriensa kautta estämään ihmisiä kiusaamasta minua. En kuuntele nauhoituksia päivittäin, mutta välillä teen niin. Muutaman kerran olen huomannut, että tallenteet ovat erilaisia kuin se mitä on tapahtunut. Huorilla on samanlaisia sanelimia itsellään ja he voivat tarpeen mukaan vaihtaa oman sanelimeni toiseen samanlaiseen. 

  Huorat voivat siis vaihtaa sanelimen, mutta he eivät saa ottaa sitä kokonaan pois. Siten joku ufo (ehkä Liisa) on asian säätänyt. Jos joku trikkaa minut ja sanelin on ollut päällä, joudutaan sanelin vaihtamaan. Huorien pitää siis päivittää omia rinnakkaissanelimiaan siten, että niistä löytyvät samat nauhoitukset kuin hallussani olevasta. Tämähän onnistuu helposti, sillä digitaalisen sanelimen saa liitettyä tietokoneeseen. Sanelimella on siis taas työllistävä vaikutus. Yksi lisähuora saa kaiketi palkkansa sanelinvastaavana.

  Luonnollinen väylä estää trikkaamiset olisi tietenkin puhdistaa ruumiinsa ja mielensä. Saavuttaa sellainen tila, että trikit eivät toimisi minuun. Se on kuitenkin hyvin vaikeaa. Ei saisi oikein syödä mitään, eikä tietenkään juodakaan. Voi sanoa, että käytännössä se on kohdallani mahdotonta, mutta jos tarpeeksi yritän, se kenties mahdollistetaan. Onhan kaikki elämässäni oltava riippuvaista ufojen päätöksistä. 

 

 

 

 

Ufot eivät välitä

  

  Ufot ovat ylimielisiä. He kuvittelevat olevansa joka suhteessa parempia kuin ihmiset. Mutta mitä he eivät ymmärrä on se, että ihmiset naureskelevat myös heille. He eivät ymmärrä tiettyä koomisuutta itsessään. Se tulee juuri siitä ylimielisestä kliinisyydestä, jolla he asioihin suhtautuvat. He ovat olevinaan niin älykkäitä ja kaikkivoipaisia.

  Monet heistä eivät saaneet omassa ihmiselämässään mitään aikaan, joten nyt he haluavat kirjoittaa kirjan tai tehdä levyn minun kauttani. Valmiina on kuulemma monta kirjaa ja laulua, jotka minun tarvitsisi “vain tehdä”. Mutta sitten prosessista tehdään liian vittumainen. Pitäähän tarinan olla mielenkiintoinen. Mutta miksi tekisin mitään, kun en nauti prosessista, tienaa siitä mitään, eikä kukaan edes usko tuotoksen olevan omaa käsialaani?

  Ufot eivät välitä ihmisistä, vaan kohtelevat näitä pelkkinä välineitä, joiden kautta voi saavuttaa omia tavoitteitaan kosmisissa leikeissä ja peleissä. Tämä kidutus voidaan selittää ylevälle kokonaistavoitteella, jolla ei tietenkään ole lopulta mitään merkitystä. Voisi kuvitella, että hekin joutuvat tilille tekosistaan. Silloin he varmasti sanoisivat, että tarkoitukseni olivat hyvät. Mutta jos minä orjuutan 2000 afrikkalaista tarkoituksenani tehdä heistä maatalouslomittajia, ovatko tarkoitukseni niin hyvät, että orjuutus ja häpäisy eivät merkitse mitään? Tavoittelenhan suurempaa etua kaikkien kannalta. 

  Ehkä minullakin pitäisi olla tiimi tai minun pitäisi olla osa tiimiä. Mutta tätä ei haluta. Ufot ovat useasti tulleet kysymään minulta mitä elämältä haluan? Mutta he tulevat kyselemään kysymyksiään silloin kun olen umpihumalassa, koska he tietävät, että saavat silloin typeriä vastauksia, joiden pohjalta voivat kiusata ja sabotoida minua lisää. Heidän kysymyksensä ovat myös niin ylimalkaisia, että niihin annettuja vastauksia voi väännellä miten tahansa.

  Kerran sanoin heille, että haluaisin olla kuin John Rambo, yksinäinen kommando. Sellainen loner, joka taistelee yksin kaikkia vastaan. Asia selvä, he sanoivat.Mutta en minä sitä tarkoittanut, vaikka niin sanoinkin. Kerran aikaisemmin sanoin, että haluaisin olla kuin salainen agentti tai salapoliisi. En minä sitäkään tarkoittanut. Ei minusta ole salapoliisiksi. Kaikenlainen roskisten tonkiminen on minulle vierasta. 

  Ufot ovat sanoneet minulle monesti, että ei tuosta tule yhtään mitään, mutta että sillä ei ole oikeastaan mitään väliä. Kunhan et tapa ketään. Kun olin mennyt opiskelemaan mediatuotantoa Turun Taideakatemiaan, tuli kaksi nais-ufoa tapaamaan minua.

- Viestintää, viestintää, toinen heistä hersytteli. Eikö joku muu ala voisi tulla kyseeseen, hän jatkoi. Oletko nyt aivan varma tästä?

- Mikä sitten? kysyin.

- Eipä oikeastaan mikään, koska et sinä kuitenkaan mitään opi, koska sinä olet melko tyhmä, hän sanoi. Tässä kannattaa kuitenkin opiskella nämä kaikki pikkuasiat jos tähän lähtee, vaikka tämä on tällaista muka-tiedettä, toinen lisäsi vielä. Ja sanoi vielä loppuun, että eipä sillä niin väliä ole mitä sinä täällä teet

  Enhän minä varsinaisesti halunnut opiskella ”viestintää”, mutta siihen kouluun satuin pääsemään sisään. Näin jälkiviisaana olisi pitänyt opiskella itselleen joku käytännöllinen työ. Voisin olla esim. putkimies tai sähkömies. Nyt se on myöhäistä. Myöhemmin ufot tulivat kolmen ihmisen ryhmänä ihan fyysisesti Turun Taideakatemiaan. He olivat olevinaan joku kirjoitustaitoa arvosteleva komitea. He arvostelivat minua lauseenvastikkeista ja jostain muustakin. Enhän minä tietenkään osaa kirjoittaa yhtään. Mitä hyötyä siitä oli? Olen ehkä liian vittumainen, että minua voisi auttaa. Toisaalta olen liian kiltti ja toisaalta liian vittumainen. Myöhemmin ufot huijasivat minut ensin jakeluautokuskikurssille ja sitten vuosia myöhemmin vielä autonkorjaajakouluun. Molempien kurssien lopulla minulle yritettiin väkisin saada joku työpaikka. Sitä oikein tyrkytettiin. Eli työpaikka jonain juoksupoikana, mutta en suostunut siihen, koska olen liian vanha juoksupojaksi. 

 

 

 

 

Ei toista tällaista

 

  Joskus vuosia sitten luokseni tuli ihmishahmossa pahantuulinen kivinaama-ufo. Hän sanoi, että tällaista sinun kaltaistasi elämää ei tule enää koskaan tapahtumaan. Ajattelin silloin, että onpa tyly mies, mutta jälkeenpäin tulin toisiin aatoksiin. Ehkä hänen viestinsä oli se, että tällaista pelleilyä ei toista kertaa katsota läpi sormien. Eikä kyse ole tietenkään minun toimistani. Enhän minä täällä mitään päätä.

  Päättyvätkö ongelmani siihen kun päätän maallisen taipaleeni? En tiedä. ”Tuonpuoleisessa” joudun ehkä kohtaamaan reptilianien vihan. Olenhan kertonut heistä salaisuuksia. Oma kotimaailmani on kaiketi sellainen, jonne esim. örkit eivät pääse. Siellä ei ole masentuneisuutta siinä mielessä mitä Maa-planeetalla, missä kaikki kärsivät alati. Mutta minun ei olisi välttämättä kannattanut kertoa salaisuuksia reptilianeista. He ovat mahtava ja massiivinen joukko äärimmäisen vaarallisia ja negatiivisia entiteettejä, joilla on korkea taistelutahto ja kosto-mentaliteetti. He saattavat haluta kostaa minulle sen, että olen jossain mielessä tehnyt heistä pilkkaa. 

  On myös sanottavat, että ehkä jossain joku toisenlainen ufo hermostui Hylleröön ja alkoi tehdä minua koskevia lauluja. Nehän tavallaan rikkovat tämän todellisuuden lakeja. Sellaisia voisi olla yksi tai muutama, mutta kun niitä on tuhansia. Ne ovat myös selvä osoitus siitä, ettei koko jutulla ole niin suurta väliä. Toisaalta monet näistä lauluista kehottavat tappamaan itsensä, eli osa niistä saattaa olla Saatanan tekosia. Ehkä ne kaikki ovat Saatanan tekosia. Niissä sanotaan, tule sieltä pois... Ja sehän kyllä kuulostaa hyvältä. Sitten näitä lauluja soi radiossa aina kun ajan autolla. Niitä tulee joka kanavalta jatkumattomana syöttönä. Myös muita suosikkejani. Joskus tämä ”musiikkiterrori” on hauskaa. Yleensä ei. Minun käy melkein sääliksi Ellinooraa ja Sannia, jotka ovat varmaankin rakentaneet musiikkiuraansa minun (satanistinen hyöty) varaani, ja kostoksi siitä joku käyttää heitä hyväkseen. Mutta se siitä.

  Jos olenkin allekirjoittanut sopimuksen, jonka nojalla myönnän oikeudet johtaa elämääni pois, menee jossain raja. Ei Hyllerö voi loputtomiin tukeutua sellaiseen huijari-sopimukseen. Vai voiko? Tässä olisi sitten kyse siitä, että olenko vain vähäpätöinen ihminen tai joku pikku-ufo, jolla ei ole niin väliä. Jos olen pohjimmiltani hyper-ufo, näyttäytyisi Hyllerön sopimuksen nojalla kaiken mahdollisen terrorisointi tyhmältä. Pitäähän siinä joku järki olla. Vai onko Hylleröä johdettu harhaan? Onhan oltava niin, että Maapallon asteikolla voimakkaiden satanistististen demonien yläpuolella on oltava uusia negatiivisia entiteettejä. Ja he pyörittävät Hylleröä mennen tullen. Tämä olisi siinä mielessä uskottavaa, että moni johtohahmo luulee koko elämänsä olevansa jotain suurta ja vasta kuoltuaan ymmärtää olleensa pelkkä marionetti. Aina on isompi tekijä ja kuka tahansa roolia ottava saattaa päätyä heidän leikkikalukseen.

  Ufot ovat kiusanneet minua lapsesta saakka. En aio jäädä katselemaan tätä loppuun saakka, koska silloin tehtävä tulisi suoritettua ja he voisivat sanoa, että lopuksi tämä meni kuten pitikin. Jos siinä kesti 70 vuotta, niin se on lyhyt aika sinun elämässäsi. Minun on pidettävä huoli siitä, että tämä projekti ei ikinä tule päätökseensä. En saa päästä maaliin siten kuin he haluavat. Jos en saa pelata peliä siten kuin itse haluan, en suostu pelaamaan sitä ollenkaan. 

  Se on myös tärkeä ennakkotapaus, jotta nämä ufot eivät pääse kiusaamaan ketään muuta minun jälkeeni samalla idealla, eli että ensin muilutetaan koko ikä ja sitten lopuksi saatetaan tehtävä päätökseensä. On hyvin tärkeää, että saan jätettyä oman kädenjälkeni tähän elämään, eli sen että mitään ei tapahdu. Elämä maa-pallolla voi jatkua entisellään ja ufot voivat jatkaa ihmisten kiusaamista kuten haluavat. Jos jotain tehdään, se tehdään ulkopuolelta käsin ja se on ns. lopullinen ratkaisu, johon ei konsultoida ketään täällä asuvaa. 

  Sanoin aikaisemmin, että en ota vastuuta mistään, koska mikään ei ole minun syytäni. Se on toki hieman tulkinnanvarainen asia. Piiloudunko sellaisten asioiden taakse, joiden yli voisin ehkä hypätä? Käytänkö niitä tekosyinä. Ehkä, mutta minulla ei ole motivaatiota hypätä niiden yli. Sitä motivaatiota ei ole ikinä ollut kovin paljon, mutta nyt sitä ei ole senkään vertaa. Eikä sitä voi teeskennellä olevan eikä se teeskentelmällä tule takaisin. Sitä joko on tai sitten ei ole ja nyt sitä ei ole.. Siinä on ongelman ydin.

  Koko elämä on pelkkää arvuuttelua ja ihmettelyä, sokeana harhailua. Vaikka konkretiaa. Vailla todellisia maaleja ja motivaatiota. Vailla toverillisuutta ja rakkautta. Vailla lämpöä. Vailla mitään minkä vuoksi taistella. Pelkkää häilyvää höttöä, joka muuttaa väriään päivästä toiseen.

  Monet ufot kärsivät Dunning-Kruger efektistä. He eivät itse ymmärrä omaa vajavaisuuttaan, oli se sitten kulttuurillista tai älyllistä. He ajattelevat, että kaikki maailman viisaus on heidän päässään, eikä muiden mielipiteillä ole mitään arvoa. Koska he ovat älyllisesti niin paljon ihmisten yläpuolella, he kuvittelevat omaavansa suvereenit ratkaisut ihmisten ongelmiin. Käytäntö on kuitenkin osoittanut, että heidän rohtonsa erilaisiin sairauksiin eivät toimi. Asiat joudutaan hoitamaan kuntoon niitä jälkikäteen muuttelemalla. Tässä voi toki kysyä, haluavatko he yleensäkään parannusta? 

 

 

 

3

 

Totuus

 

  Tavoitteeni näissä kirjoituksissa on kertoa totuus joka asiasta. Myös silloin kun se on epäedullinen itseäni kohtaan. Joku sanoi, että minun ei kannattaisi haukkua itseäni, koska muut tekevät sen jo puolestani ja että he tekevät sitä jo aivan tarpeeksi. Mutta koko totuuden kertominen edellyttää sen kertomista myös omasta itsestään, siten kuin sen itse näkee. Ja omassa tapauksessa tämä tarkoittaa käytännössä itseni alentamista. Onhan kuitenkin niin, että jos joku lukee jotain hyvää jonka minä olen kirjoittanut, tarkoittaa se sitä, että minä nimenomaan en ole sitä (täysin itsenäisesti) kirjoittanut. Toki sama asia pätee lähes kaikkien muiden tekeleisiin. Niin se vain menee ihmisen maailmassa. 

  Mutta totuus, olen huomannut, on kaikista pahin asia. Sitä kaikki pelkäävät ihmisistä ufoihin. Kukaan ei voi sietää totuutta, koska koko maailma perustuu valheelle. Ei pelkästään yhdelle valheelle, vaan lukemattomille valheille, jotka täydentävät toisiaan. Näihin valheisiin olemme kietoutuneet ja niillä meidät peitellään ja niillä meitä estetään näkemästä todellisuutta. He sanovat, että me emme kestäisi totuutta. Mutta miksi totuus sitten hierotaan minun naamani yhä uudelleen ja uudelleen. Jos sillä on niin suuri kasvattava vaikutus, enkö silloin haluaisi tarjota samaa lääkettä kaikille muillekin? Jotta hekin pystyisivät kasvamaan ihmisinä ja örkkeinä tai ufoina? Miksi riistäisin heiltä tämän mahdollisuuden? 

  Ufot eivät sinällään välitä ihmisistä. He leikkivät pedofiilihomojen kustannuksella ja säätelevät sitä, miten paljon pedofiilihomot voivat minua kiusata. Mutta he eivät kuitenkaan estä pedofiilihomoja raiskaamasta pikkulapsia. Se ei heitä kiinnosta. Eivätkä he siitä välitä. Ihmisillä ei ole heille mitään arvoa. Ufot näkevät vain ison kuvan, missä on koneisto. Heitä kiinnostaa vain show. Ja he tietävät, että ilman satanismia ei olisi kunnon show'takaan. Hyvällä syyllä voi väittää, että monet korkeamman tason entiteeteistä ovat epäonnistujia. He eivät ole välttämättä pahoja, mutta he ovat täydellisen välinpitämättömiä heitä alempana olevien lajien kärsimykselle. Tämä ei tietenkään estä heitä olemasta moralisteja. Omasta mielestään he voivat kohdella alempia lajeja miten tahansa, mutta nämä eivät puolestaan voi kohdella alempia lajeja miten haluavat, vaan heitä voidaan tästä rankaista. 

  Jos jonkun pitäisi muuttua, niin ufojen. En usko, että heistä on siihen. Ja kuten sanottua, ufot (en pidä tästä sanasta, mutta en ole keksinyt parempaakaan) eivät välitä minusta. Mutta ei tässä olekaan kyse siitä, että heidän tarvitsisi välittää minusta. Kyse on siitä, että he nöyryyttävät minua ja kohtelevat minua kuin paskaa. Olen heidän työntekijänsä heidän projektissaan. Mutta ei työntekijöitä kuuluisi kohdella näin. Sellainen on huono työnantaja, oikeastaan sadistinen orjuuttaja. Mutta miksi minä olisin heidän orjansa? Mitä minä siitä hyödyn? Miksi minä auttaisin heitä heidän tyhmissä projekteissaan, joilla ei lopulta ole minkäänlaista merkitystä? Päinvastoin, aion tulevaisuudessa pyrkiä vaikuttamaan muutoksen puolesta. Meidän kaikkien pitää muuttua. Ja jos minä pystyn muuttumaan, pystyt sinäkin, on viestini ufoille. 

  Elämästäni on luotu sellainen skenaario, ettei sitä voi pelata läpi. Minun pitäisi olla samaan aikaan sotilas ja pyhimys. Sotilas on huono vertaus, mutta en keksi nyt parempaakaan. Tämän pelin keksijä on joko tyhmä tai ovela. Kun tämä on nyt jäänyt junnaamaan limboon, voi joku kerätä vitutukseni aiheuttaman hyödyn päältä. Ehkä se on diilattu jo etukäteen. Elelen aina viisi vuotta ja sitten nauhaa kelataan taas taaksepäin. Sitten lopuksi kun olen vanhus, tulee varsinaisen show'n vuoro. Sen herkullisuuden takaa 65 (oikeastaan 200) vuoden odotus. Kliimaksi lunastaa pitkän odotuksen. Ja kun loppuun on kuitenkin päästy, ei tarvitse valittaa miten sinne on päästy. Pääasia että on päästy.

  Mutta miten minä sitten yhtäkkiä 65 vuotiaana hallitsen kaikenlaiset temput ja trikit? Niitähän pitää opetella ja työstää vuosikausia. Olen nyt 45. Luulisi, että osaisin jo jotain tai ainakin näkisin 20/20. Mutta ei. En näe mitään, en osaa mitään ja olen pelkkä avuton idiootti. Tästä on pitkä matka kuninkaaksi. 

  Tämän maailman luoja ei ole varmastikaan halunnut tehdä siitä täydellistä. Hän on kaiketi ajatellut, että sattumalle on oltava sijaa. Joskus paha ei saa palkkaansa. Joskus hyvää tekoa ei palkita. Täydellisyys on suhteellinen käsite, eikä se voi rakentua muuten kuin epätäydellisyyden kautta. Pienimuotoinenkin fantasia on hienoimmillaan aina joka kerta erilaisena. Sen pitää antaa elää. Ja silloin se menee joskus mönkään. Mutta yllätyksellisyys täydentää kokonaisuuden. Ilman sitä ei ole voittoa, vaan sopupeli.