Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

Samat Oy

 

 

Viime kesänähän kävi niin, että kun ajoin autolla Lahden suunnalla, lensi edellä ajavasta Samatin säiliöautosta ajamani auton eteen sellainen 30x30cm kokoinen metallinen levy, jossa merkintöjä kuljetettavasta vaarallisesta aineesta. Levy kimposi tiestä ajamani auton nokkaan rikkoen muovisen maskin. Siitä se lensi jonnekin ojaan. Nopeutta minulla oli noin 80 km/h.

 Sain otettua auton rekisteritunnuksen ylös. Muutamaa päivää myöhemmin otin yhteyttä Samat Oy:hyn ja jätin asiakaspalvelijalle soittopyynnön. Että joku joka asiasta yhtiössä mahdollisesti vastaa voisi soittaa minulle takaisin. Jäin odottamaan heidän yhteydenottoaan, jota ei koskaan tullut.

 Soitin Samatille kaiken kaikkiaan neljästi. Viimeisellä kerralla sain kiinni jonkun vittumaisen miehen, jonka nimeä en muista. Hän sanoi, että he eivät aio korvata mitään. Minun olisi kuulemma pitänyt pysäyttää säiliöauto ja reklamoida asiasta samantien. Ja lisäksi poimia ajamaani autoon osunut metallilevy mukaan todisteeksi. Asiasta oli myös kulunut kuulemma liian kauan aikaa. Ei heillä ole mahdollista rekisteritunnuksenkaan avulla selvittää kuka oli ajanut mitäkin rekkaa minäkin päivänä ja missä.

 Miten minä voin pysäyttää ison rekan keskellä pikatietä? Ohittaa se ensin ja sitten kiilata se ojaan? Näyttää jotain käsimerkkejä? Ja miten samanaikaisesti pysäyttää auto pientareelle puoliksi ajokaistalle ja sitten lähteä etsimään sitä metallilevyä ojasta? En osaa sanoa. Vain Samat tietää sen.

 Eihän koko juttu tietenkään minun syytäni ollut, joten en joutunut asiasta mitään auton omistavalle yritykselle korvaamaan, mutta mielestäni Samatin olisi pitänyt asia hoitaa, koska on rekkakuskin vastuulla kiinnittää kaikki irtoava tavara huolella auton rakenteisiin. Samatin mies oli eri mieltä.

 Silloin ajattelin, että jätetään asia tähän. Myöhemmin tuli kuitenkin mieleen, että varmasti pedofiili-homot ovat sotkeneet näppinsä tähänkin asiaan. Tietenkin ovat. Hehän haluavat olla kaikessa mukana mitä teen. Eli sotkea asiani, kääntää ihmiset minua vastaan, tai vähintään vittuilla. Voin hyvin kuvitella, että yksi pedofiili-homoista on päättänyt, että minä en saa saada mitään hyvitystä Samatilta palvelemalleni yritykselle. Hän on teroittanut Samatin miehelle, että minulle ei saa antaa periksi. Ja samalla manipuloinut minua unohtamaan koko asian. Nyt se tuli kuitenkin mieleen, kun näin taas Samatin rekan tiellä ja sattui muutenkin olemaan vittumainen päivä.

 


Tiistai 23.5.2023