Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

Huorat ja pedofiilivanhukset

 

 

Huora-armeija on valtava. Suomessa heitä on freelancer-pohjalta tuhansia, ellei kymmeniä tuhansia. Päätoimisesti huoraavia, joista valtaosa keskittyy lähinnä minuun, on Suomessa arviolta satakunta. Vainoamiseeni on rajaton budjetti, joten ei ole mikään ongelma laittaa nelisenkymmentä huoraa joka päivä perääni. Moraalisiakaan ongelmia ei tunneta: "Minä teen vain työtäni", yksi huora sanoi minulle, kun kysyin, että mitä vittua, ja jatkoi: "Jos minä en tekisi tätä, joku muu tekisi."

Freelancer-huorat ottavat stalkkaus- ja vittuilu-keissinsä vastaan laamannien vainoamiseen keskittyvän Internet-sivun kautta. Tälläisellä sivulla on keissien lisäksi lista laamanneista, joita "pitää vainota". Tästä katalogista voi sitten valita haluamansa uhrin. On kuitenkin hyvä muistaa, että joukkovainoamisen ulkopuolella laamannit eivät riitä uhreiksi satanisteille. Jotkut valitsevat uhrinsa nimenomaan kerholaisten keskuudesta, koska laamanneja on kiusattu niin paljon, ettei heistä saa enää mainittavaa "hyötyä". Mutta se on jo vähän eri asia kuin tämä.

"Sinulla on suuri työllistävä vaikutus", eräs huora sanoi minulle kerran. Välillä nimittäin muistan osittain, mitä satanistien hypnoosi-trikin aikana on tapahtunut. Tai ainakin luulen muistavani. Hän kertoi myös, etten minä ole ainoa tällaisen massiivisen joukkovainon kohde. Monia myös kidutetaan surutta energia- ja V2K-aseilla, sekä muilla menetelmillä. Tällaisella aseella uhria voidaan ampua seinän takaa toisesta asunnosta. Uhrin on hankala tehdä asiasta rikosilmoitusta, koska todisteita on vaikea saada, eikä poliisi täten edes tutki koko asiaa. Uhri leimataan hulluksi, ja tätä kautta hänen fyysiset vammansa itse aiheutetuiksi. Täytyy toki muistaa, että V2K:n ja päänsisäisiä ääniä aiheuttavien demonien välillä voi olla vaikea nähdä eroa. En tiedä, pystytäänkö demoneja usuttamaan kenen tahansa kimppuun, vai onko heidän terrorinsa aina seurausta omista typeryyksistä; esim. spiritismi-kokeiluista tai muusta pahojen henkien esiin manaamisesta?

Uhrin tietoliikenteen kaappaaminen on myös melko yleinen tapa aiheuttaa tälle ongelmia. Omalla kohdallani homma alkoi jo 1999, kun helsinkiläinen pedofiili-homo Sampo Axelsson ja aisaparinsa Leo Karhunen alkoivat lähetellä nimissäni sähköposteja ympäriinsä. Heidän tapansa toimia oli kuitenkin luoda sellainen sähköpostiosoite, joka oli hyvin lähellä omaani. Nykyään asia on hoidettu huomattavasti ammattimaisemmin: Sähköpostiosoitteeni lisäksi postiosoitteeni ja puhelinnumeroni on kaapattu. Näin kyetään valeviestien lähettämisen lisäksi eristämään minut yhteydenotoilta.

Gangstalking liittyy tietenkin satanismiin. Uhrit saattavat olla kieltäytyneet "Kerhon" jäsenkirjasta, tai jäseninä eivät suostu esimerkiksi suorittamaan uhrilahjoja. Tai ehkä on ennustettu, että heistä tulisi olemaan ongelmia. Ehkä heistä vain saa hienon "hyödyn". Jonkunhan on kuitenkin kärsittävä, jotta vainoaja saa menestyä tai olla ainakin iloinen. Joku haluaa olla jokapäiväisellä tasolla iloinen, joku taas haluaa tehdä lomamatkastaan euforisen.

Minun vainoamisenihan alkoi tavallaan jo vauvana, kun minut vaihdettiin Rauman sairaalan synnytysosastolla jonkun toisen vauvaan. Jo silloin tiedettiin, että minusta tulisi olemaan harmia. Tai ehkä se oli osa suurempaa suunnitelmaa. Ns. positiivisen puolen multi-dimensionaaliset entiteetit, eli "ufot", käyttävät negatiivisen puolen entiteettejä hyväkseen, luodakseen itselleen hupia ja uhreille koulutusta. Ehkä nämä kaksi puolta tekevät myös yhteistyötä. Asiahan on niin, että negatiivinen puoli jää auttamatta positiivisen jalkoihin, koska heidän kehityksensä jämähtää viimeistään viidenteen ulottuvuuteen, kun taas positiivinen saattaa päästä yhdeksänteen asti. En puhu hyvästä ja pahasta, koska sellaista ei niinkään ole, vaan jokainen toteuttaa omaa olemustaan. Dualistinen malli takaa universaalin mielenkiinnon ja lisää kehitystä, etenkin kun siinä välissä on harmaan sävyjä, eli erilaisia neutraaleja entiteettejä ja ratkaisuja. Toki molemmilla puolilla myös ns. "viides kolonna". Vakoilu on aina ollut tärkeä osa sodankäyntiä ja maailma perustuu sotimiseen. Vähintään itseään vastaan on sodittava.

Vuonna 2010 vainoamiseni "räjähti käsiin". Ennustusten mukaan minusta piti tuleman jotain suurta, ja sellaisen ihmisen pitää kuulua Kerhoon, joten satanistit lähtivät vetämään minua siihen väkisin. Tai ehkä "ufot" halusivat laittaa sinänsä tylsäksi käyneeseen elooni lisää kierroksia. Nyt olen sitten ainakin jossain määrin tietoinen satanismin vaikutuksesta ihmiselämään. Olen silti melko lailla sama kuin ennenkin. Olen jäänyt tällaiseen limboon, jossa tiedän liikaa, mutta en tarpeeksi. Ja olen yhä itsessäni täysin puolustuskyvytön. Eikä minusta mitään ole tullut, joten onkin surkuhupaisaa, miten huorat seuraavat minua joka paikkaan kameroineen, kaappaavat sähköpostini ja niin edelleen. Yksi huora naureskelikin, miten "tässä ammutaan tykillä hyttystä". Toisaalta minua myös suojellaan satanistien hyökkäyksiltä. Minua voi nöyryyttää, mutta väkivaltaa ei sallita. Ja nöyryyttäminenkin saattaa osua satanistia omaan nilkkaan. Jotkut "ufot" tätä säätävät, ja on kyllä tullut selväksi, että hekään eivät erityisemmin pidä minusta. Hehän sen lopulta päättävät, miten paljon minua voidaan rääkätä. Muuten olisin kuollut jos lapsena. Koska olen niin kyvytön auttamaan itseäni, saattaa olla, että elämäni tarkoitus onkin ottaa kokemusperäisellä tasolla selvää siitä minkälaista on olla luuseri. Mutta ei sellainen luuseri, jonka annetaan hyväksyä oma vähäpätöisyytensä. Vaan sellainen jota hakataan kepillä, jotta hän muuttuisi. Eräänlainen koirakoulu siis kyseessä. Tosin tässä koirakoulussa opetus alkaa vasta aikuisiällä. Sitten kun ei enää kykene oppimaan. 

 

Pahimmat vainoajani ihmisten keskuudessa on se noin seitsemän pedofiili-homon muodostama löyhä ryhmä. Kutsun heitä pedofiili-homoiksi, koska sellaisia he ovat ja koska en tiedä heidän nimiään. Kaikki heistä myös kehonkaappajia. Suurin osa heistä vanhuksia, mutta mukana myös ainakin yksi keski-ikäinen pedofiili-homo. Yksi heistä on todella vanha mies, joka sanailee elämää nähneeseen tyyliin. Hän kertoi, miten koko juttu alkoi mennä alamäkeä sen jälkeen kun lopetin musiikki-harrastukseni. Sen terrorisoiminen oli kuulemma hyvin helppoa ja tuottoisaa. Sen jälkeen alkoikin tämä kotisivu-projekti, joka on vielä pahasti kesken. Mutta joka tällaisena terapia-luonteisena puuhastelunakin aiheuttaa vainoajilleni suurta mielipahaa. Se nimittäin rikkoo illuusion siitä, että minä olisin täysin heidän kontrollissaan. Ja toki myös informoi muita laamanneja satanistien mahdista ja vaikutuksesta heidän elämäänsä.

Edellä mainittu vanhus kertoi myös, miten heillä kaikilla on jo tarpeeksi rahaa, mutta projektia ei voi lopettaa, kun siihen on kerran hypännyt. Eli se on vähän kuin Hotel California. Hän kertoi myös, miten isäni Rauno Hanhisuo sai parhaat päältä. Nyt on vaan rääppiäiset. Rauno ei ollut mitenkään älykäs, mutta toimi laamannina rahtilaivan päällikkönä, vaikka työ on vaikeaa satanistillekin, joka saa tarvittaessa homman toimimaan "Kerho-hommien" avulla. Mies kertoi, miten Raunosta olisi voinut avullani tulla valtamerialuksen päällikkö ja miljonääri, jos hän olisi liittynyt "Kerhoon". No, kyllä hänellä ilman liittymääkin melko hyvin meni.

Sitä moni on ihmetellyt, miten tuollainen hölmöläinen voi olla laivan kippari? No, Raunollahan oli se raumalainen poikaystävä, jolle hän soitti aina kiperän tilanteen tullen. Sieltä tuli sitten satanistista apua. Tämä mies oli myös opettanut Raunolle satanistisen hypnoosi-trikin, jolla uhri saadaan toistietoiseen tilaan. Mutta mies oli varoittanut olla temppua käyttämättä, ellei hätä ollut suuri. Kerran Rauno sitten teki minulle tuon trikin päästäkseen kyselemään, olinko aikeissa tuhota hänet tai jotain vastaavaa; en muista tarkalleen. Rauno yllättyi trikin mahdista ihmismieleen ja sanoi, että eihän hänellä ole mitään mahdollisuuksia Kerhon jäseniä vastaan. Mutta eipä siltikään liitynyt. Ehkä niin oli tarkoitettu. Enhän minäkään saa liittyä. Rauno joutui kaiketi lopettamaan "trikkaamisen", koska joku otti tuon taidon häneltä pois tai jotain. Ehkä hänelle tuli siitä kamala päänsärky.

Yksi pedofiili-homoista kertoi minulle nauraa räkättäen, että oli saanut tietää, etten tule milloinkaan kostamaan heille. Niin olisi kuulemma paras itseni kannalta. Ehkä anteeksianto mahdollistaa nousun kohti uusia sfäärejä tai jotain tämän kaltaista. Mutta että hän joutuisi pariksi sadaksi vuodeksi jonkinlaiseen pimeyteen. Se ei häntä haitannut, sillä oli kuulemma parempi olla elossa vaikka vankilassa, kuin kuolla pois. Hänestä tuli mieleen kaksi räkänokkaa Mouhijärven ala-asteen välitunnilta, jotka inttivät toisilleen:

- Ei se mua haittaa.

- Mutta mua se haittaa vielä vähemmän.

Molemmat olivat pakottaneet kasvoilleen väkinäisen tekonaurun.

Satanistihan saa - ja tämäkin liittyy pikkulapsiin ja vauvoihin - raa'asta lihasta voimakkaan ja hauskan fiiliksen, joka ampuu sitten helposti yli. Nauramalla toiselle päin näköä saattaa päästä hänen ihonsa alle, mutta aina se ei mene niin. Itselläni on tästä kokemusta Turun yöelämästä, missä ns. RKP:n Odinit tulivat usein aukomaan päätään minulle. Yleensä heitä oli kolme, ja irvokasta naurua piisasi. RKP lähettää tällaisia iskuryhmiä horjuttamaan vihollisiaan, jollainen minä ilmeisesti mielipiteineni olen.

Vainoamistani hoitavat pedofiili-homot lähettävät myös omia huoriaan, ja näillä on yleensä korvanappi ja kamera, jotta pedofiili-homo voi huoransa kautta vittuilla minulle muuallakin kuin puhelimessa. Korvanapin takana ohjeita saattaa jakaa myös kokoaikatyönä huoraava spesialisti, joka tietää minusta aivan kaiken. Hänen työtään on opiskella minua ja elämääni, ja keksiä siitä jotain vittuiltavaa, tai jotain mitä voisi pilata. 

Yksi näistä pedofiili-homoista on hullun naurun omaava hieman vajaan oloinen hyypiö. Muut eivät pidä hänestä, koska hän leimaa muutkin idiooteiksi. Yksi esiintyy jäyhän tiukkana, peräänantamattomana koviksena. Hänkin tykkää toisaalta räkättää. Covid-vuonna 2020 hän soitti joulun alla ja kysyi, aionko mennä heittämään joulupukki-keikan? Hän toki tiesi, että olin saanut buukattua vain yhden keikan. Hän sanoi, että voisin kyllä pyytää enemmän, koska hän maksaisi sen. Covidin takia minun oli tarkoitus mennä vain omakotitalon pihaan, ja tervehtiä joulunviettäjiä. En tiedä mitä hänellä tarkalleen ottaen oli mielessä. Peruin keikan, koska en halunnut sonnustautua joulupukin asuun vain yhden keikan takia.

Olen aina ihmetellyt sitä, miksi satanistit yleensä tekevät minulle hypnoosi-trikin, sitten kysyvät tai ehdottavat jotain, ja myöhemmin olettavat minun muistavan asian. Ehkä se on vain vittuilua ja sitä että pääsee toisen pään sisälle. Joku voisi kutsua sitä vallankäytöksi, mutta on se kuitenkin enemmän keskenkasvuisten alaa. Vittuilu on vittuilua, ja sitä voi toteuttaa monella eri tavalla ja myös siitä nauttien; ihan muuten vaan, tai jostain muusta syystä. Homo-vanhuksen motiivit olivat varmaankin jonkinlainen sekoitus näitä: Halu osoittaa valtaa ja leikkiä kustannuksellani. Halu ottaa osaa elämääni, kun kerran on tähän keissiin mukaan lähtenyt. Sekä tarve vittuilla. Se on vittumaisilla ihmisillä aina pinnassa. Homo-vanhushan tietää minusta kaiken, ja seuraa elämääni tarkasti. Sama pätee ryhmän muihin jäseniin. Oikeastaan iso osa heidän elämäänsä pyörii ympärilläni. Olen heidän riemunsa ja rikkauksiensa lähde. Hyödyke, josta pitää ottaa kaikki irti.

Pedofiili-homot haluavat usein keskenään ristiriitaisia asioita. He haluavat, että teen töitä, mutta että minulla ei ole rahaa. He haluavat, että juon, mutta että minulla ei ole hauskaa. He haluavat että harrastan, mutta että en kehity harrastuksessani. Yleisesti ottaen he haluavat minun tekevän asioita päästäkseen pilaamaan ne. Tätä nykyä en harrasta juuri mitään, ja se on heille ongelma. Ehkä heidän kannattaisi antaa minun aloittaa joku juttu ja päästä siihen kunnolla sisään, jotta olisin motivoituneempi ja täten he saisivat sabotaasistaan enemmän irti, mutta he pelkäävät, että sitten siitä saattaisi tullakin jotain. 

Mitä tahansa teenkin, haluavat pedofiili-homot siihen mukaan. He eivät todellakaan tyydy vain tarkkailemaan. He maksavat mieluusti työnantajalleni palkkani, jotta pääsevät määräilemään mitä teen. He antavat ihmisille joiden kanssa olen tekemisissä tarkkoja ohjeita mitä sanoa ja tehdä. He yrittävät manipuloida minua tekemään haluamiaan asioita. Tai olemaan tekemättä jotain, mistä he eivät pidä. Kuten esimerkiksi tämä kotisivuni. Lähes rajattomat taloudelliset resurssit takaa maailman johtavien saatananpalvojien viha ja kauna minua kohtaan. Onhan tavoitteeni pilata heidän hieno rakennelmansa. Tai ainakin vaurioittaa sitä. 

Typerästi pedofiili-homot myös luulevat saavansa kauttani tietoa. Kun ostan tai lainaan kirjastosta jotain, he lukevat sen myös, ja miettivät sitten, miksi juuri tämä teos? Jos sutaisen Facebook-päivityksen jostain triviaalista aiheesta, ottavat he asiakseen tietää siitä kaiken. Sitten viisastellaan minulle. Siinä on samaa nörttimäistä viisastelua kuin Sampo Axelssonilla oli. Axelsson ottaa selvää käsittelemästäsi asiasta ja tietää siitä pian enemmän kuin sinä. Tai ainakin sen mitä joku on kirjoittanut. Axelsson myös aloitti roskiksieni tonkimisen. Tätä nykyä ihmisille maksetaan palkkaa niiden tonkimisesta. Toisen roska on toisen aarre.

Tällainen matalaotsaisuus säväyttää mieltäni. On hauskaa, että kymmeniä tuhansia vuosia vanhat oliot - sellainenhan Axelssonkin on - ovat säilyneet näin lapsellisina. Vaikka kyllähän minä itsekin tavallaan viisastelen ja yritän säväyttää. Mutta siinä on tarkoituksena levittää tietoa, eikä sanoa, että minä tiedän jotain mitä sinä et, lällällää...

Yksi pedofiili-homoista kertoi, ettei häntä haittaa, vaikka homous on saanut kauttani negatiivisen leiman. Hehän kun usuttavat homoja kimppuuni. "En pidä homoudesta", hän sanoi ja lisäsi, että heidän porukastaan jokainen on homo. Totta kai on. Hehän ovat parasiitteja, joista suurin osa on homoja. Tai jotkut parasiitit voivat päättää mitä haluavat olla. Eihän lapsiinsekaantujakaan ole välttämättä pedofiili, vaan saattaa toteuttaa kauheutensa ainoastaan saadakseen satanistisen hyödyn.

Yksi näistä pedofiili-homoista on verraten melko nuori. Ehkä minun ikäiseni. Olen törmännyt häneen muutaman kerran Turussa. Hän on kaiketi turkulainen. Hän on erityisen kiinnostunut vaatteistani. Hän katsoo mitä minulla on päällä ja ostaa itse samat tuotteet. Mitään järkeähän siinä ei ole. Kyseessä on jonkinlainen fiksaatio. Hän on myös kiinnostunut musiikista ja yrittää kauttani löytää hyvää kuunneltavaa. Tiedän miltä hän näyttää, mutta en tiedä hänen nimeään. 

Yksi ryhmästä on vanha harmaahapsi, jonka alaa on vaihdella vaatteeni väärän kokoisiksi, tai sitten venytellä ne muodottomiksi. Hänkin saattaa olla turkulainen. Joku ufo kosti hänelle vaate-projektin ja muokkasi hänen oman tyylitajunsa räikeän mauttomaksi. Hän ei itse kykene tajuamaan asiaa, vaan on omassa mielessään hienon näköinen. Kerran hän tuli Turussa asuntooni kahden turvamiehen kanssa tuomaan vaihdokkia. Hän oli löytänyt käytettynä ostamani vaatteen kokoa pienempänä, ja ojensi nyt sen minulle voitonriemuisena. Hän ostaa kaikki ne vaatteet jotka minäkin ostan, mutta käytettyjen suhteen se ei ole aina helppoa. Talvitakit hän vaihtaa mielellään liian isoiksi ja alushousut liian pieniksi. Paitsi boxerit liian isoiksi. Hän ei pidä siitä, että minulla on siistit alushousut. Kerran ostin Kyprokselta viiden kappaleen setin boxereita. Kun avasin paketin pari päivää myöhemmin, oli ne jo vaihdettu. Minuahan seurataan joka paikkaan ja vaihtaminen onnistuu joka paikassa, jos vain halutaan. Perässäni kulkeva huora-joukko muodostuu kiinteästä ryhmästä ja paikallisista freelancereista. On autokuskeja, jalkamiehiä, fiksereitä, näyttelijöitä... Sitten pakettiautossa monitorointikeskus, mistä jaetaan myös käskyt muille. Toki tarvitaan myös ompelija, joka vaihtaa vaatteiden koko-laput oikein. Tai ehkä pro-tason huora osaa itse ommella.

Tässä vaiheessa sopii kysyä, miksi tämä harmaahapsi ei vaihtele kaikkia vaatteitani? Miksi vaihtaa vain osa? Ja miksi minua ei ammuta energia-aseilla tai pahoinpidellä? Miksi hienoa autoani ei varasteta? Ehkä syy on siinä, että kaikella tällä vainoamisella on jokin tarkoitus. Ehkä sama pätee muihinkin vainottuihin. Ja joku ufo asettaa sille "yläkerrasta" rajat. Eli tämä on jonkinlainen sairas game show. Kuin Schwarzenegger-elokuvan "The Running Man" - reality show, jossa ufot ovat Damon Killian, ja pedofiili-homot huorineen erilaisia väijyjiä.

Tai voidaan unohtaa se ehkä. Kyllähän asia on niin, että suurin viholliseni löytyy lopulta ufojen joukosta. Siellä on joku tai jotkut, jotka haluavat minun kärsivän. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huora-galleria